Şimdi Ara

ios 4.3.5 sarjda iyilestirme mi olmus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaslar 2gun once gectigim ios5 de hissedilir bicimde fark var gibi (yada bu benim husnu kuruntum ) evet bu konuda gorus bildirmek isteyen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: raven_

evet arkadaslar 2gun once gectigim ios5 de hissedilir bicimde fark var gibi (yada bu benim husnu kuruntum ) evet bu konuda gorus bildirmek isteyen

Dostum baslikta yazdigin 4.3.5 de mi iyilestirme olmus diye soruyorsun yoksa beta durumda olan ios 5 de mi?
  • ios 4.3.5 ise ciddi derecede iyileştirme var. Ben kullanıyorum.
  • baslikta yazdigim 4.3.5 surumunde
  • 4.3.5 jb cikarsa Bende 4.3.2 den gececegim
  • yabanci bi sitede google translate ile okudum adamlar imkansiz yazmizlardi ama treder var untreder yok
  • Bende su anda bekliyorum 4.3.5 yorumlari iyiyse 4.3.3 ten gececegim
  • Mesajım bulunsun
  • Evet bende de iyileşme olmuş gibi..
  • bende bu konu nerelerde kaldı diyorum

her yeni sürümle açılan güncel kou şarj iyileştirilmesi
  • tamamen psikolojik , 4.3.3 iyidir iyi

aaaa hissediyorum biraz fazla gidiyo fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ralp88 -- 2 Ağustos 2011; 14:29:53 >
  • arkadaşlar hemen makaraya sarıyonuz ben ve diger arkadaştan başka gecen yokmu 4.3.5 e biliyorum 4.3.3 de iyi ama gercekten tele bişeyler olmuş gibi tabi sadece güvenlık acıgı için cıktı diyolar ama ne bileyim
  • 4.3.3 le aynı bi fark yok bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

4.3.3 le aynı bi fark yok bence

4.3.3 ü bilememde bende 4.3.0 vardı, akşam %100 full şarjdan çekiyodum sabah olunca %88-91 arası değerlerle düşüyordu uyku modundayken. 4.3.5 kullanmaya başlayınca sabah yine %100 olarak duruyor.

Ben telefonu çok kurcaladığımdan hissettiğim fark bu, ayrıca 1-2 saat fazladan ilave hissediyorum. Ama ev arkadaşımdada ip4 var oda 4.3.5 e geçti, o fazla kullanmaz sadece konuşur 5-10 dakka ara sıra, iyiki yüklemişim çok arttı pil süresi diyor bana gösterdi 4. gün tam şarj edeli dedi tel hala %47-50 falan bir değerdeydi.
  • benımde 3gs 4.33 sarj acayıp gıtmeye basladı yukledıgım bı app mı sebep bılmıyom 3 saat 25 dk da %100 den 92 ye dustu tel orda duruyo kurcalamadıgım halde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysel_lowe -- 2 Ağustos 2011; 16:55:25 >
  • sonuç olarak hangi kanıya vardık arkadaşlar aklın yolu birdir özellikle safari de gezinirken hisseddim bende biraz düzelme var yo avuntu degil hakikat ee sıra jailbreakte de ne zaman
  • 4.3.5 yazılım ios 5 değilki
  • 4.3.5 daha iyi beklemeyin geçin.
  • sıstem de daha hızlı sankı ? şarzda ıyı. var var ıyıleştırme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Error 404

sıstem de daha hızlı sankı ? şarzda ıyı. var var ıyıleştırme

untet. jb olmadan gecmessin mudur sen yeme bizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.