Şimdi Ara

ios 4.3 beta sürümlerinde OLUPTA 4.3 final sürümünde OLMAYAN 'Multi-Touch Gestures' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shapekaan
    Iste benim korkum ya hizi duserse 4.3e gecince...ondan korkuyorum dostum..cunku su anda halihazirda jailbreaksiz olarak kullaniyorum ve halen 4.1 isletim sistemi..hizi cok iyi cok memnunum..4.3e gecip bir yavaslarsa mahvolurum..o yuzden kesin emin olmam gerekli..saolun varolun..

ben tüm bilgilerimi yedekleyip sıfırdan update degilde sıfırdan kurulum yapıyorum hiç sıkıntı yasamadım Apple zaten yavaşlayacak bir sürümü piyasaya çıkarmaz eski backup dosyasını güncelleme sonrası atınca yavaşlamalar oluyormuş iphoneturkey sitesindeki bilgiler bu yonde istanbulda otururum istersen benim telefona yapalım:)) 4.3 yüklü mac ariyom. kaç gündür ama kullanan hiç arkadasım yok .artık Apple yetkili servise gidip rica edecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 18 Mart 2011; 16:18:41 >
  • Dostum ben yurtdisindayim su anda..gelince haber veririm yapariz neden olmasin..ama dedigim gibi eger bu ozellik gelmediyse hic guncelleme yapmaya gerek yok su anda gayet memnunum telefonumdan...
  • quote:

Dostum ben yurtdisindayim su anda..gelince haber veririm yapariz neden olmasin..ama dedigim gibi eger bu ozellik gelmediyse hic guncelleme yapmaya gerek yok su anda gayet memnunum telefonumdan...

Bende istanbuldayim aslında su is bir netleşede muallak durum kalksa...
  • quote:

Dostum ben yurtdisindayim su anda..gelince haber veririm yapariz neden olmasin..ama dedigim gibi eger bu ozellik gelmediyse hic guncelleme yapmaya gerek yok su anda gayet memnunum telefonumdan...

teşekkür ederim yardimci olabilirsen çok sevinirim ben 4.3u dene ben 4.2.1 den geçerken atnı dusunuyordum geçince farkı gördüm tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: helmer

quote:

Bende istanbuldayim aslında su is bir netleşede muallak durum kalksa...

bende merak ediyorum insalllah oluyodur
  • ben rahat duramıyacağım valla iOS 4.3 Jailbreak Sn0wbreeze ile Multi-Touch Gestures geliyor diye bir söylenti var deneyip bakıcam:)))))
  • Soylenti mi ben konusunu bile acmistim. Suan gestures acik ben de
  • quote:

Orijinalden alıntı: helmer

ben rahat duramıyacağım valla iOS 4.3 Jailbreak Sn0wbreeze ile Multi-Touch Gestures geliyor diye bir söylenti var deneyip bakıcam:)))))

işlemi sorunsuz hallettim bıraz zor oldu ama neyse oldu sonunda cydia ve multitouch gestures sorunsuz çalışıyor. bu özelliği isteyen arkadaşlara tavsiye ederim...
  • arkadaşlar mac olan arkadaşı aramaya çalışmayın kolay bir yolu var vmware e mac kurulabiliyor. internette biraz araştırma yapın üzeri oynanmış mac os lar var ben şu an son sürümünü kullanıyorum. vmware e onu kuruyorsunuz. mac çalışıyor sanal olarak sonrasında da ipad i bağlayabiliyorsunuz. yardım almak isteyen arkadaşlar bana mail atabilir. ayrıca ben macin developer kitim var isteyen arkadaşa da yardımcı olurum hatta pc sine vmwaree mac bile kurabilirim.
  • arkadaşlar elcuk arkadaşımızın yardımı ile VMWare da Mac os kurmaya calışırken multi tasking gestures için daha kolay bir yol buldum internette 3 dakikada hallettim canavar gibi calısıyor. Linki inceleyin zaten gayet basit.

http://www.icopybot.com/blog/enable-multitouch-gestures-on-ipad-without-jailbreaking.htm
  • Bende yaptım iPad'e.

Çok iyi oldu. Home tuşu emekli olur :)

Neden pasif halde koyduysa Apple, ilginç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

arkadaşlar elcuk arkadaşımızın yardımı ile VMWare da Mac os kurmaya calışırken multi tasking gestures için daha kolay bir yol buldum internette 3 dakikada hallettim canavar gibi calısıyor. Linki inceleyin zaten gayet basit.

http://www.icopybot.com/blog/enable-multitouch-gestures-on-ipad-without-jailbreaking.htm

iphone 4 yada 3gs deneyen oldumu bu yontemı
  • iphone da denedim 4 parmak zor oluyor. bence 3 yeterli iphone için.
  • Ben denedim jb si iphoneda olmadi nedense
  • Ben 4.3 jb yoluyla hallettim Multi Touch olayını ama jb yapmayan arkadaslar için güzel çözüm tesekkur ederiz...
  • Ozeklikle ipad sahipleri mutlaka edinmeli...
  • Aynen.

Hemen alıştım. Çok güzel oldu. Vazgeçemiyorsunuz sonra :)

iPhone için olmasıda iyi olur aslında ama şimdi var mı, yok mu?

Kimi çalışıyor demiş kimi çalışmıyor demiş. iPhone'um olmadığı için deneyemedim.

Gerçi iPad için gerekiyor esasen...
  • iphoneda da var fakat 4 parmak zor oluyor.
  • Pc için verilen yöntemi uyguladım,gayet güzel çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardmantr

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

arkadaşlar elcuk arkadaşımızın yardımı ile VMWare da Mac os kurmaya calışırken multi tasking gestures için daha kolay bir yol buldum internette 3 dakikada hallettim canavar gibi calısıyor. Linki inceleyin zaten gayet basit.

iphone 4 yada 3gs deneyen oldumu bu yontemı

linkteki yöntem iphone 4 için çalışıyormu?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.