Şimdi Ara

ios 4.3 beta sürümlerinde OLUPTA 4.3 final sürümünde OLMAYAN 'Multi-Touch Gestures' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • linkte tarif edildiği şekilde yaptım ama hiçbir şey anlamadım. bu uygulama yapıldıktan sonra telefon üzerinden açılıp kanan başka bir ayar mı var acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

arkadaşlar elcuk arkadaşımızın yardımı ile VMWare da Mac os kurmaya calışırken multi tasking gestures için daha kolay bir yol buldum internette 3 dakikada hallettim canavar gibi calısıyor. Linki inceleyin zaten gayet basit.

http://www.icopybot.com/blog/enable-multitouch-gestures-on-ipad-without-jailbreaking.htm

Daha ipad'i sabah elime aldım. 1 saat kadar öncesine kadar sadece ipad'i sıfırlayıp yeniden wifi, dil, klavye ayarlarını falan yaptım. İlk kez Apple ürünü eline alan birisi olarak bu yukarıda anlatılan yöntem ile toplamda 5-6dk kadar sürede (iBackupBot yazılımının indirilmesi ve yüklenmesi de dahil) işlemi yaptım. Yani daha önce farklı birşeyler vardı da ondan mı bu kadar uğraşılmış ve yapılamamış anlayamadım. Yok developer hesabı, yok mac gerekiyor v.s. gibi mesajlar kafamı karıştırdı. Şu anda sadece 4 parmak ile ana sayfaya dönme işlemi yapılıyor. Başka hangi özellikleri olduğunu henüz bulamadım. Bilen varmı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

arkadaşlar elcuk arkadaşımızın yardımı ile VMWare da Mac os kurmaya calışırken multi tasking gestures için daha kolay bir yol buldum internette 3 dakikada hallettim canavar gibi calısıyor. Linki inceleyin zaten gayet basit.

http://www.icopybot.com/blog/enable-multitouch-gestures-on-ipad-without-jailbreaking.htm

Daha ipad'i sabah elime aldım. 1 saat kadar öncesine kadar sadece ipad'i sıfırlayıp yeniden wifi, dil, klavye ayarlarını falan yaptım. İlk kez Apple ürünü eline alan birisi olarak bu yukarıda anlatılan yöntem ile toplamda 5-6dk kadar sürede (iBackupBot yazılımının indirilmesi ve yüklenmesi de dahil) işlemi yaptım. Yani daha önce farklı birşeyler vardı da ondan mı bu kadar uğraşılmış ve yapılamamış anlayamadım. Yok developer hesabı, yok mac gerekiyor v.s. gibi mesajlar kafamı karıştırdı. Şu anda sadece 4 parmak ile ana sayfaya dönme işlemi yapılıyor. Başka hangi özellikleri olduğunu henüz bulamadım. Bilen varmı acaba?

4 parmak yukari: multi tasking menusu acilir

4 parmak sag ve sol: bir onceki ve bir sonraki uygulamaya gecer.

• Arkadaslar 4.3.1 jb le Multi-
    Touch Gestures calisiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: helmer
    Arkadaslar 4.3.1 jb le Multi-
    Touch Gestures calisiyor mu?

Bu konuyla ilgili gelişme var mı?
  • Ben iphone4 icin denedim sitede yazdigini tam anlamadim ekledigimiz satirlari ortaya biyerlere kaydiriyor ondan mi olmuyor saveliyip restore diyorum islemiyor ama..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.