Perşembe günü amerikadan ip4 gelecek, şu an kullandığım ingiltereden alındığı için sorun yok, factory unlocked oldugu için sım kartı kestirdim kullanıyorum fakat, yeni cihaz için jb + unlock yapmam gerekiyor. Jb yapabilmek için tlf aktive olması gerek miyor mu? yani safariye ve springboarda ulaşabilmek için. Yani kutuyu açtığımda muhetemelen emergency call ekranı çıkacak, orayı aşıp nasıl safariye gireceğim ve jb yapacağım (hoş jbme.com şu an çalışmıyor ama) yardımlarınızı bekliyorum ip4 jb+ unlock için 100 tl istediler sırf inattan yapıyorum, yoksa sorun 100 tl değil. sim kartı kesmek için 30 tl istemişlerdi onu sorunsuz şeklide aştım, şimdi yardımlarını bekliyorum. diğer sorum ise aktivasyon kart nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: breakerman Iphone 4 Unlock yapmak için içinde ABD yada universal denilen sim karttan mı olması gerekli ? Elimde A&T ye ait hattı açılmamış bir sim kart,eğer unlock işlemi için kart gerekliyse o kartı bu haliyle yada hattı açtırarak kullanabilir miyim?
Unlock telefonu tr hatlarla kullanmak içindir. Elimizdeki at&t simcardlarla telefonu active ederiz yani çalışır duruma getiririz.unlock daha sonra yapilir
quote:
Orijinalden alıntı: grcim Perşembe günü amerikadan ip4 gelecek, şu an kullandığım ingiltereden alındığı için sorun yok, factory unlocked oldugu için sım kartı kestirdim kullanıyorum fakat, yeni cihaz için jb + unlock yapmam gerekiyor. Jb yapabilmek için tlf aktive olması gerek miyor mu? yani safariye ve springboarda ulaşabilmek için. Yani kutuyu açtığımda muhetemelen emergency call ekranı çıkacak, orayı aşıp nasıl safariye gireceğim ve jb yapacağım (hoş jbme.com şu an çalışmıyor ama) yardımlarınızı bekliyorum ip4 jb+ unlock için 100 tl istediler sırf inattan yapıyorum, yoksa sorun 100 tl değil. sim kartı kesmek için 30 tl istemişlerdi onu sorunsuz şeklide aştım, şimdi yardımlarını bekliyorum. diğer sorum ise aktivasyon kart nedir?
Hocam gelecek kutunun içerisinden AT&T kart çıkması lazım muhtemelen. Şayet çıkmazsa internetten 25&30 tl ye rahatlıkla universal kart bulabilirsiniz.aynı isi yapar.
Activation demek İphone U çalışır hale getirmek demektir. Activation olmazsa menü kullanılamaz.unlock ve activation ayrı seylerdir
100 tl isteyen insanda utanma denen birsey yoktur....
quote:
Orijinalden alıntı: N-HakaN
quote:
Orijinalden alıntı: breakerman Iphone 4 Unlock yapmak için içinde ABD yada universal denilen sim karttan mı olması gerekli ? Elimde A&T ye ait hattı açılmamış bir sim kart,eğer unlock işlemi için kart gerekliyse o kartı bu haliyle yada hattı açtırarak kullanabilir miyim?
Unlock telefonu tr hatlarla kullanmak içindir. Elimizdeki at&t simcardlarla telefonu active ederiz yani çalışır duruma getiririz.unlock daha sonra yapilir
Unlockun telefonu TR simkartlarla kullanmak için olduğunu biliyorum. Sorum unlock işlemi yaparken at&t sim karta ihtiyaç olup olmadığıydı. Cevap için teşekkürler. Peki bu at&t kartın hattının açık olup olmaması önemli mi ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: grcim Perşembe günü amerikadan ip4 gelecek, şu an kullandığım ingiltereden alındığı için sorun yok, factory unlocked oldugu için sım kartı kestirdim kullanıyorum fakat, yeni cihaz için jb + unlock yapmam gerekiyor. Jb yapabilmek için tlf aktive olması gerek miyor mu? yani safariye ve springboarda ulaşabilmek için. Yani kutuyu açtığımda muhetemelen emergency call ekranı çıkacak, orayı aşıp nasıl safariye gireceğim ve jb yapacağım (hoş jbme.com şu an çalışmıyor ama) yardımlarınızı bekliyorum ip4 jb+ unlock için 100 tl istediler sırf inattan yapıyorum, yoksa sorun 100 tl değil. sim kartı kesmek için 30 tl istemişlerdi onu sorunsuz şeklide aştım, şimdi yardımlarını bekliyorum. diğer sorum ise aktivasyon kart nedir?
Hocam gelecek kutunun içerisinden AT&T kart çıkması lazım muhtemelen. Şayet çıkmazsa internetten 25&30 tl ye rahatlıkla universal kart bulabilirsiniz.aynı isi yapar.
Activation demek İphone U çalışır hale getirmek demektir. Activation olmazsa menü kullanılamaz.unlock ve activation ayrı seylerdir
N-Hakan cevabın için teşekkür ederim, yani içinden çıkan at&T kartı ile activation yapıcam (itunese bağlıcam sadece) daha sonra jb + unlock en son 2G leri unlock yapmıştım 1-2 sene once o zaman ziphone vs vardı bakalım bunu becerebilecekmiyim, şu an kullandığımı jb yapamadımwww.jbme.com çalışmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: breakerman
quote:
quote:
Unlockun telefonu TR simkartlarla kullanmak için olduğunu biliyorum. Sorum unlock işlemi yaparken at&t sim karta ihtiyaç olup olmadığıydı. Cevap için teşekkürler. Peki bu at&t kartın hattının açık olup olmaması önemli mi ?
Yok önemli değil hocam. Her sekilde activation yapar.
quote:
Orijinalden alıntı: grcim
quote:
quote:
N-Hakan cevabın için teşekkür ederim, yani içinden çıkan at&T kartı ile activation yapıcam (itunese bağlıcam sadece) daha sonra jb + unlock en son 2G leri unlock yapmıştım 1-2 sene once o zaman ziphone vs vardı bakalım bunu becerebilecekmiyim, şu an kullandığımı jb yapamadımwww.jbme.com çalışmıyor
Hey gidi ziphone lu günler.en güzel en sorunsuz ozamanlardi:) jbme çökmüş durumda.yada apple ile işbirliği yapıyor:)
Site açılsın çok kolay bir sekilde jb yaparsınız.sorun olursa buradayız.
quote:
Orijinalden alıntı: hook1903
quote:
Orijinalden alıntı: erdili
merhaba, benim 3gs'de 3.1.2 yüklü, yurtdışı simkilitli. aktivasyon için universal kart sipariş ettim dealextreme'den, haftaya gelir sanırım. kart gelince benim yapmam gereken; orjinal 4.0.1 firmware indirip itunes'tan shift restore ile kurmak, sonrasında universal sim ile aktivasyonunu tamamladıktan sonra safariden jailbreakme.com ve unlock işlemlerini tamamlamak deil mi ?
evet fw yi shift+restore ile kurup,aktif edip jb&unlock yapmanı gereken,bu arada kartın gelmesi 2 haftayı buluyor ben ayın 4 ünde sipariş verdim bugün geldi henüz
sağol hook, ben de 9 unda sipariş verdim. posta kutusuna bırakıyolar deil mi?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: breakerman
quote:
quote:
Yok önemli değil hocam. Her sekilde activation yapar.
Sağolasın hocam.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sezersunar Arkadaslar, biliyorsunuz Apple 4.0.2'yi yayinladi.. 4.0.2'de de bu yontemle jail break yapilabiliyor mu? Yapilamiyorsa bu surumu yukleyenler veya iphone 4'leri bu surumle gelenler ne yapabilir? Cevaplar icin simdiden tesekkurler.
(Gerci 8-10 mesaj once bahsedilmis)
Suan 4.0.2 e jb & unlock yok. Bu surumlu bir telefonu downgrade yaparak jb & unlock yapabilirsiniz.bunun için shsh kaydı yönergelerini izleyerek işlem yapmak gerekiyor. Shsh kaydı önceki sürümde alındıysa yapılabilir.shsh kaydı olmayanlar beklemek zorunda yeni jb i.
sayın N-HakaN, ben bu hafta sonu abd'den ip4 aldıracağım. alınan cihazın versiyonu 4.0.2 ise ne yapacağım. veya hafta sonu alınacak cihazda 4.0.2 versiyonu mu yüklüdür?
slide to jb yaptım,download bitti,ekrana bi yazı gelip hemen gitti yazı ama menüde cydia yok.Birşeyi eksik mi yapıyorum acaba
Burayı terkediyorum.soru ve sorunlar için yeni başlık actım.
Saygilar
Jailbreakme tekrar hizmete girmiştir az önce itouchimi jailbreakledim :)
son bir sorum daha olucak jb yaptım unlock da yaptım fakat turkcell hattımı takınca "farklı sim bulundu,lütfen itunes a bağlayın diyor,acil arama ekranına alıyor fakat simi çıkartınca sorun yok.unlock yapmama rağmen niye hattımı kullanamıyorum.İtunes da da telefon numaram gözüküyo
güncel
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: grcim
quote:
quote:
Hey gidi ziphone lu günler.en güzel en sorunsuz ozamanlardi:) jbme çökmüş durumda.yada apple ile işbirliği yapıyor:)
Site açılsın çok kolay bir sekilde jb yaparsınız.sorun olursa buradayız.
eywallah cok saol cuma gunu başlarım çalışmalara kısmetse
hallettin her şeyi..kullanıyorum şu anda saolun...
quote:
Orijinalden alıntı: hook1903
son bir sorum daha olucak jb yaptım unlock da yaptım fakat turkcell hattımı takınca "farklı sim bulundu,lütfen itunes a bağlayın diyor,acil arama ekranına alıyor fakat simi çıkartınca sorun yok.unlock yapmama rağmen niye hattımı kullanamıyorum.İtunes da da telefon numaram gözüküyo
UNlock işlemi başarılı olmamış hook. Tekrar denemelisin
quote:
Orijinalden alıntı: Pet_Bardak hallettin her şeyi..kullanıyorum şu anda saolun...