Şimdi Ara

İOS 4 3GS,İPHONE 4 (İPHONE 4 UNLOCK ÇIKTI!!) JAİLBREAK ÇIKTI (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.040
Cevap
1
Favori
71.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

Orijinalden alıntı: Pet_Bardak

Arkadaşlar şu anda 3gs 3.1.3 kullanıyorum. 4.0 1 yada 4.0.1 e yükseltip jb ve unlock yapmak istiyorum, nasıl yükleyeceğim bu sürümleri. şu anda 4.0.2 çıkmış itunes direk en son sürümü yüklemek istiyor. ne yapmam gerek??

İtunes u açın. iphone i bağlayın. Klavyeden Shift e basın ve restore a basın. Dosya seçmenizi isteyecek. Aşağıda linkini verdiğim dosyayı indirmiş olduktan sonra (4,0,1 Fw) bu dosyayı gösterip tamam tuşuna basıp ios 4,0,1 sürümünü yükleyin. Jb ve unlock bilgisini istiyorsanız ayrıca buraya yazın.

Gerekli FW dosyası:
    http://appldnld.apple.com/iPhone4/061-8618.20100715.Zapn4/iPhone2,1_4.0.1_8A306_Restore.ipsw

Kolay Gelsin.

bunu itouch içinde yapabiliyoruz di mi?
    bir sorun çıkar mı?

• quote:

UNlock işlemi başarılı olmamış hook. Tekrar denemelisin

nasıl yapabilirim tekrar,birde cydia ya girdiğimde load falan yazıyo sonra error repo666...... error/2 gibi şeyler çıkıyo cydia ya girerken sonra ok e bastığmda kayboluyo
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

quote:

nasıl yapabilirim tekrar,birde cydia ya girdiğimde load falan yazıyo sonra error repo666...... error/2 gibi şeyler çıkıyo cydia ya girerken sonra ok e bastığmda kayboluyo

quote:

Orijinalden alıntı: by_ecdad

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pet_Bardak

Arkadaşlar şu anda 3gs 3.1.3 kullanıyorum. 4.0 1 yada 4.0.1 e yükseltip jb ve unlock yapmak istiyorum, nasıl yükleyeceğim bu sürümleri. şu anda 4.0.2 çıkmış itunes direk en son sürümü yüklemek istiyor. ne yapmam gerek??

İtunes u açın. iphone i bağlayın. Klavyeden Shift e basın ve restore a basın. Dosya seçmenizi isteyecek. Aşağıda linkini verdiğim dosyayı indirmiş olduktan sonra (4,0,1 Fw) bu dosyayı gösterip tamam tuşuna basıp ios 4,0,1 sürümünü yükleyin. Jb ve unlock bilgisini istiyorsanız ayrıca buraya yazın.

Gerekli FW dosyası:
    http://appldnld.apple.com/iPhone4/061-8618.20100715.Zapn4/iPhone2,1_4.0.1_8A306_Restore.ipsw

Kolay Gelsin.

bunu itouch içinde yapabiliyoruz di mi?
    bir sorun çıkar mı?

Yapabilirsiniz.

quote:

quote:

Hook sen o telefonu sat başka bi iphone al :D

• Bi yolu yok mu bunun ya,iphonedan soğudum valla,aktivasyon kartı falan derken 3 hafta oldu alalı daha hattımı takıp kullanamadım.Eğer böyle giderse ciddi ciddi gelicek hafta satmayı düşünüyorum artık
  • quote:

Bi yolu yok mu bunun ya,iphonedan soğudum valla,aktivasyon kartı falan derken 3 hafta oldu alalı daha hattımı takıp kullanamadım.Eğer böyle giderse ciddi ciddi gelicek hafta satmayı düşünüyorum artık

vALLA Bu tip problemler hep sende. Ardı arkası kesilmiyor:)
  • Keske 4.1 cikinca kart olmadan aktivasyon yapabilsek faudali olacakti hos 3.1.2 gayet stabil AMA 4.1 gűzel olacak bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carnadormania

Keske 4.1 cikinca kart olmadan aktivasyon yapabilsek faudali olacakti hos 3.1.2 gayet stabil AMA 4.1 gűzel olacak bence

Kart olmadanda yapılabilme ihtimali var. Eski yöntem Custom Fw ile. Çıkabilir yani.
  • Hakan hocam,bunun bi çözümü yok mu,soğudum valla telefondan haftaya satmayı bile düşünüyorum yapamazsam
  • Hook tekrar bi restore ve jb denermisin. ufak bi hatadan dolayı satılırmı telefon. Restore ve jb yap bi kaçkere. düzeliyor.
  • arkadaslar 4.0.2 versiyon ne zaman cikar tahminen eylul eylul ortasina kadar cikarmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat762000

arkadaslar 4.0.2 versiyon ne zaman cikar tahminen eylul eylul ortasina kadar cikarmi ?

dostum 4.0.2 çıktı ki

sen galiba 4.0.2 jailbreak'ini kastettin. onu bence çıkartmıycaklar. comex'in bulduğu 2-3 açık vardı birisini kullandı 4.01 için. o açık kapatıldı. şimdi sıradaki açığı 4.0.2 de harcamak istemeyecektir. yakında 4.1 sürümü çıkacak zaten ondan sonra jailbreak bekleyin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

quote:

arkadaslar 4.0.2 versiyon ne zaman cikar tahminen eylul eylul ortasina kadar cikarmi ?

dostum 4.0.2 çıktı ki

sen galiba 4.0.2 jailbreak'ini kastettin. onu bence çıkartmıycaklar. comex'in bulduğu 2-3 açık vardı birisini kullandı 4.01 için. o açık kapatıldı. şimdi sıradaki açığı 4.0.2 de harcamak istemeyecektir. yakında 4.1 sürümü çıkacak zaten ondan sonra jailbreak bekleyin bence

ozur dılerım :) jailbreak'ı kastetmıstım eksık yazmısım.yakında derken 4.1 eylul ayında falan cıkarmı tahmını ne kadar sure arayla guncellıyor apple eylul 20 gıbı turkıyede olacagım cok beklermıyım unlock ıcın ? galıba cok soru sordum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

quote:

dostum 4.0.2 çıktı ki

ozur dılerım :) jailbreak'ı kastetmıstım eksık yazmısım.yakında derken 4.1 eylul ayında falan cıkarmı tahmını ne kadar sure arayla guncellıyor apple eylul 20 gıbı turkıyede olacagım cok beklermıyım unlock ıcın ? galıba cok soru sordum

Eylüle çıkaracaklarını zannetmiyorum.apple herhangi bir problem olmadıkça ios 4x,x serisini yavaşlatacak gibi

• Arkadaşlar Selam,
    Ptesi günü ingiltereden Iphone 4 geldi (üzerinde herhangi bir simlock yok), sim kartımı kesip çalıştırdım. Itunes dan aktivasyonunu da yaptım. Bazı free appl. lar da indirip denedim , buraya kadar sorunum yok.

Diğer uygulamaları da indirebilmek için jb yapmak istiyorum. Telefonumun versiyonu 4.0.1, Ama forum da Ihone 4 için testlerin henüz tamamlanmadığı bazı uyguamalarda sorun olduğu yönünde bazı bilgiler vardı. testlerin son durumu nedir, benzer durumda olup jb yapıp telefonunu (4g için soruyorum) sorunsuz kullanabilen var mıdır?

Eğer varsa ne yapmam gerektiği konusunda beni bilgilirlerse çok memnun olurum.

Teşekkürler.

Not:İlk kez Iphone kullanıyorum garip ya da mantıksız bişiler sölediysem affola :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bxrxk
    Arkadaşlar Selam,
    Ptesi günü ingiltereden Iphone 4 geldi (üzerinde herhangi bir simlock yok), sim kartımı kesip çalıştırdım. Itunes dan aktivasyonunu da yaptım. Bazı free appl. lar da indirip denedim , buraya kadar sorunum yok.

Diğer uygulamaları da indirebilmek için jb yapmak istiyorum. Telefonumun versiyonu 4.0.1, Ama forum da Ihone 4 için testlerin henüz tamamlanmadığı bazı uyguamalarda sorun olduğu yönünde bazı bilgiler vardı. testlerin son durumu nedir, benzer durumda olup jb yapıp telefonunu (4g için soruyorum) sorunsuz kullanabilen var mıdır?

Eğer varsa ne yapmam gerektiği konusunda beni bilgilirlerse çok memnun olurum.

Teşekkürler.

Not:İlk kez Iphone kullanıyorum garip ya da mantıksız bişiler sölediysem affola :)

Telefonunuzu rahatlıkla jb yapıp kullanabilirsiniz.konu başındaki adımları uygulamanız yeterli. Jb yaptıktan sonra cydiadan i̇nstalous U indirip kurmanız ve oradan da istediğiniz appstore da ücretli i̇nstallous da ücretsiz:) uygulamaları indirip kullanabilirsiniz.

Konuda bir çok cevabımda neler yapılması yapılmaması gerektiğini belirttim

Güle güle kullanin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullHD -- 18 Ağustos 2010; 11:41:36 >

• bu ingiltereden gelen iphone (factory unlocked) yani simkilitsiz iphoneler için örneğin turkcell hattını kesip mi takmak gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dravdan

bu ingiltereden gelen iphone (factory unlocked) yani simkilitsiz iphoneler için örneğin turkcell hattını kesip mi takmak gerekiyor?

Evet bu konunun sim kilit olayıyla alakası yok. Iphone 4 bizim bu zamana kadar kullandığımız sim kartlar yerine yeni micro sim denilen daha küçük boyutta bir sim kartla çalışıyor.Bu nedenle ya bu micro simlerden almak(Ancak TR de görüşme yapmayı sağlayanları hala çıkmadı) yada mevcut kartı kesip kullanmak gerekiyor.

Forumda nasıl yapılacağına dair bilgi mevcut.
  • @N-HakaN
    İşlemin nasıl yapılacağına dair yazdıklarınızı gördüm, sadece model ve versiyonla ilgili sorun olmadığından emin olmak istemiştim.
    Akşam ilk iş deniyorum.
    Teşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: breakerman

quote:

Orijinalden alıntı: dravdan

bu ingiltereden gelen iphone (factory unlocked) yani simkilitsiz iphoneler için örneğin turkcell hattını kesip mi takmak gerekiyor?

Evet bu konunun sim kilit olayıyla alakası yok. Iphone 4 bizim bu zamana kadar kullandığımız sim kartlar yerine yeni micro sim denilen daha küçük boyutta bir sim kartla çalışıyor.Bu nedenle ya bu micro simlerden almak(Ancak TR de görüşme yapmayı sağlayanları hala çıkmadı) yada mevcut kartı kesip kullanmak gerekiyor.

Forumda nasıl yapılacağına dair bilgi mevcut.

teşekkürler ilginize..
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.