Şimdi Ara

iOS 5.0.1 de facetime yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhabalar, iphone 4, iOS 5.0.1 jb'siz cihazım var. model: MC603AE sorunum şu, yeni verisyon yükselttim ama cihazda facetime yok ! ayalar kısmından telefona giriyorum burada da görünmüyor !

diğer bir sorunda bildirimlerde de twitter görünmüyor ! bu sorunları nasıl aşabilirim ! şimdiden teşekkürler

• restore yapmalısn. Yazılımsal bir sorun. yeniden düzgün bir yerden indir 5.0.1 i
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrHxor

restore yapmalısn. Yazılımsal bir sorun. yeniden düzgün bir yerden indir 5.0.1 i
    restore ederken bir sorun olmadı ki sürüm: 5.0.1 (9A405) ! konu güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadrkn

restore ederken bir sorun olmadı ki sürüm: 5.0.1 (9A405) ! konu güncel

Alıntıları Göster
    Versiyon yükseltmeden önce var mıydı?
    Arabistan kaynaklı mı iPhone?
  • Evet Arabistan kaynaklı ve 4.3.3 te de FaceTime yoktu
  • quote:

Evet Arabistan kaynaklı ve 4.3.3 te de FaceTime yoktu
    bende de yok şimdi fark ettim. kullanabiliyorum ama ana sayfada bir program gibi gözükmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcg

bende de yok şimdi fark ettim. kullanabiliyorum ama ana sayfada bir program gibi gözükmüyor

bende şimdiye kadar hçi anasayfada facetime diye bir ikon çıkmadı iphone da ama çalışıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder

quote:

bende şimdiye kadar hçi anasayfada facetime diye bir ikon çıkmadı iphone da ama çalışıyor..

bende vardı şu an yok. ama çalışıyor gene.

ipad'de var. update ettim şu an. hala duruyor. fark etmez çalışıyorsa zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: 61gün

quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder

quote:

bende vardı şu an yok. ama çalışıyor gene.

ipad'de var. update ettim şu an. hala duruyor. fark etmez çalışıyorsa zaten

Alıntıları Göster
    Çoğu arap ülkesinde satılan iPhone'larda yok faceTime:http://www.saudimac.com/2010/10/facetime-is-not-available-on-middle-eastern-carriers/

IOS 5 te faceTime'a telefon uygulamasından ulaşılıyor, iPadde bu uygulama olmadığı için kendi özel uygulaması var.

• Peki bu sorunu herhangi bır uygulama ile gidermez miyim ?
  • quote:

Peki bu sorunu herhangi bır uygulama ile gidermez miyim ?
    jb siz hayır bildiğim kadarıyla.

jb yaparsanız:

http://www.mobilesdna.com/news/activate-facetime-on-iphone-4-in-middle-east-with-facetime-hacktivator/2048/

bir de Cydiada middle what varmış.

facetime yokluğuna çok takılmayın. sonuçta Apple içi bir teknoloji. Skype ile de işinizi görürsünüz. Üstelik wifi mahkumu da olmazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

jb siz hayır bildiğim kadarıyla.

jb yaparsanız:

http://www.mobilesdna.com/news/activate-facetime-on-iphone-4-in-middle-east-with-facetime-hacktivator/2048/

bir de Cydiada middle what varmış.

facetime yokluğuna çok takılmayın. sonuçta Apple içi bir teknoloji. Skype ile de işinizi görürsünüz. Üstelik wifi mahkumu da olmazsınız.

Alıntıları Göster
    Ayarlar > Genel > Sınırlamalar

Sınırlamalarınız açıksa ve Facetime kapalıysa bu sebepten dolayı da gözükmüyor olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: eL1te

Ayarlar > Genel > Sınırlamalar

Sınırlamalarınız açıksa ve Facetime kapalıysa bu sebepten dolayı da gözükmüyor olabilir.

Alıntıları Göster
    sınırlamaların şifre istiyor ama şifreyi bilmiyorum ne yapabilirim ?
  • quote:

sınırlamaların şifre istiyor ama şifreyi bilmiyorum ne yapabilirim ?

Alıntıları Göster
    sınırlamaların şifresini buldum girdim ama orada da facetime ile ilgili birşey yok arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: avarnet

sınırlamaların şifresini buldum girdim ama orada da facetime ile ilgili birşey yok arkadaşlar

Merhaba benimde Dubai'nden gelen iPhone umda face time yok acaba sinirlama şifresi nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensturk13

quote:

Merhaba benimde Dubai'nden gelen iPhone umda face time yok acaba sinirlama şifresi nedir

Alıntıları Göster
    caiz olmadığı için bir çok arap ülkesinde yasaklı. ve jailbreaksiz yolu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensturk13

quote:

Ben 1234 diye girdim açıldı
  • quote:

Arkadaşlar yukarıda ki başlıkları okursanız arap ülkelerinde bazı bölgelerde facetime'ın yasak olduğu ve bu nedenle olmadığını görürsünüz. Tek yolu Jailbreak ile MiddleWhat eklentisini kurup kullanmak.

İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xuadrox

quote:

Arkadaşlar yukarıda ki başlıkları okursanız arap ülkelerinde bazı bölgelerde facetime'ın yasak olduğu ve bu nedenle olmadığını görürsünüz. Tek yolu Jailbreak ile MiddleWhat eklentisini kurup kullanmak.

İyi forumlar.

Alıntıları Göster
    iphone islam source'unda bi zımbırtı vardı onu yükleyince geldi benim facetime da ama adını hatırlayamıyorum facebreaker mı öyle biseydi sanırım

• Jb ile facetime problemini çözebilirsin.
    Cydia dan manage>source>add adımlarını takip ederek "http://apps.iphoneislam.com/" source ı ekleyin. O source da facetime uygulamaları var. Ben de oradan kurdum. Ama hangisi olduğunu hatırlamıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.