arkadaşlar merhabalar, iphone 4, iOS 5.0.1 jb'siz cihazım var. model: MC603AE sorunum şu, yeni verisyon yükselttim ama cihazda facetime yok ! ayalar kısmından telefona giriyorum burada da görünmüyor !
diğer bir sorunda bildirimlerde de twitter görünmüyor ! bu sorunları nasıl aşabilirim ! şimdiden teşekkürler
restore yapmalısn. Yazılımsal bir sorun. yeniden düzgün bir yerden indir 5.0.1 i
quote:
Orijinalden alıntı: MrHxor
restore yapmalısn. Yazılımsal bir sorun. yeniden düzgün bir yerden indir 5.0.1 i
restore ederken bir sorun olmadı ki sürüm: 5.0.1 (9A405) ! konu güncel
quote:
Orijinalden alıntı: kadrkn
restore ederken bir sorun olmadı ki sürüm: 5.0.1 (9A405) ! konu güncel
Alıntıları Göster
Versiyon yükseltmeden önce var mıydı? Arabistan kaynaklı mı iPhone?
Evet Arabistan kaynaklı ve 4.3.3 te de FaceTime yoktu
quote:
Evet Arabistan kaynaklı ve 4.3.3 te de FaceTime yoktu
bende de yok şimdi fark ettim. kullanabiliyorum ama ana sayfada bir program gibi gözükmüyor
quote:
Orijinalden alıntı: tcg
bende de yok şimdi fark ettim. kullanabiliyorum ama ana sayfada bir program gibi gözükmüyor
bende şimdiye kadar hçi anasayfada facetime diye bir ikon çıkmadı iphone da ama çalışıyor..
quote:
Orijinalden alıntı: dreampowder
quote:
bende şimdiye kadar hçi anasayfada facetime diye bir ikon çıkmadı iphone da ama çalışıyor..
bende vardı şu an yok. ama çalışıyor gene.
ipad'de var. update ettim şu an. hala duruyor. fark etmez çalışıyorsa zaten
quote:
Orijinalden alıntı: 61gün
quote:
Orijinalden alıntı: dreampowder
quote:
bende vardı şu an yok. ama çalışıyor gene.
ipad'de var. update ettim şu an. hala duruyor. fark etmez çalışıyorsa zaten
facetime yokluğuna çok takılmayın. sonuçta Apple içi bir teknoloji. Skype ile de işinizi görürsünüz. Üstelik wifi mahkumu da olmazsınız.
Alıntıları Göster
Ayarlar > Genel > Sınırlamalar
Sınırlamalarınız açıksa ve Facetime kapalıysa bu sebepten dolayı da gözükmüyor olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: eL1te
Ayarlar > Genel > Sınırlamalar
Sınırlamalarınız açıksa ve Facetime kapalıysa bu sebepten dolayı da gözükmüyor olabilir.
Alıntıları Göster
sınırlamaların şifre istiyor ama şifreyi bilmiyorum ne yapabilirim ?
quote:
sınırlamaların şifre istiyor ama şifreyi bilmiyorum ne yapabilirim ?
Alıntıları Göster
sınırlamaların şifresini buldum girdim ama orada da facetime ile ilgili birşey yok arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: avarnet
sınırlamaların şifresini buldum girdim ama orada da facetime ile ilgili birşey yok arkadaşlar
Merhaba benimde Dubai'nden gelen iPhone umda face time yok acaba sinirlama şifresi nedir
quote:
Orijinalden alıntı: ensturk13
quote:
Merhaba benimde Dubai'nden gelen iPhone umda face time yok acaba sinirlama şifresi nedir
Alıntıları Göster
caiz olmadığı için bir çok arap ülkesinde yasaklı. ve jailbreaksiz yolu yok.
quote:
Orijinalden alıntı: ensturk13
quote:
Ben 1234 diye girdim açıldı
quote:
Arkadaşlar yukarıda ki başlıkları okursanız arap ülkelerinde bazı bölgelerde facetime'ın yasak olduğu ve bu nedenle olmadığını görürsünüz. Tek yolu Jailbreak ile MiddleWhat eklentisini kurup kullanmak.
İyi forumlar.
quote:
Orijinalden alıntı: xuadrox
quote:
Arkadaşlar yukarıda ki başlıkları okursanız arap ülkelerinde bazı bölgelerde facetime'ın yasak olduğu ve bu nedenle olmadığını görürsünüz. Tek yolu Jailbreak ile MiddleWhat eklentisini kurup kullanmak.
İyi forumlar.
Alıntıları Göster
iphone islam source'unda bi zımbırtı vardı onu yükleyince geldi benim facetime da ama adını hatırlayamıyorum facebreaker mı öyle biseydi sanırım
Jb ile facetime problemini çözebilirsin. Cydia dan manage>source>add adımlarını takip ederek "http://apps.iphoneislam.com/" source ı ekleyin. O source da facetime uygulamaları var. Ben de oradan kurdum. Ama hangisi olduğunu hatırlamıyorum.