Şimdi Ara

iOS 5.1.1. Custom FW - Gevey ve Ultrasnow kullanicilari icin. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • restore sırasında hata verıyo hata 14 ? ve telefon suan acılmıyo ekranda usb kablosu ve itunes sımgesı var :(
  • Arkadaşlar fransa orange simkilitli iphone 4 s 5.1.1 geveyli kullanılıyormus sonra tüm icerik ayarları sil yapılmış ve aktivasyon ekranında takılmış. yukarıdayazılanları okudum jb yapmaya calıstım ama cihaza izin vermiyor illa önce aktivasyon yapınız diyor. custom ipsw yapıp no b.b le yeni ios 5.1.1 yuklemeye kalktıgımda da wrong ipsw type
    this option can be used only for iphone3g 3g or iphone 4 ipsws. yazıyor. benim tek istediğim cihazı ipod olarak kullanıma acabilme. yazdımcı olursanız sevinirim. rednow 09.14b2 ipsw 5.1.1 9B206 kullanıyorum. saygılarımla
  • Arkadaşlar cihazım o2 factory ulnlock.. fakat unlock yaptırdığım yer bana senn cihaz blocked dedi.. Baseband yükseltme dedi.. Cihazımda şu anda 5.1.1 4.12.01 baseband var... Yukarıda yazılan işlemleri yaparken 3194 hatası aldım.. Fakat bu 3194 hatasını host ile çözdüm.. Şimdi ise 1600 hatası alıyorum.. çözemedim gitti yardım acilll... Cihaz bana yeni sistem yükle diye bağırıyo resmen :S çok yavaşladı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: shenokur

Arkadaşlar cihazım o2 factory ulnlock.. fakat unlock yaptırdığım yer bana senn cihaz blocked dedi.. Baseband yükseltme dedi.. Cihazımda şu anda 5.1.1 4.12.01 baseband var... Yukarıda yazılan işlemleri yaparken 3194 hatası aldım.. Fakat bu 3194 hatasını host ile çözdüm.. Şimdi ise 1600 hatası alıyorum.. çözemedim gitti yardım acilll... Cihaz bana yeni sistem yükle diye bağırıyo resmen :S çok yavaşladı..

oyle unlock nasıl oluyomus sen guncelleme yapamadıktan sonra unlockun manası ne? kilidi kaldırttıgın yerde operatör sorgulaması yaptırdıysan zaten blocked oldugu gorunmustur sana soylemesı gereken arada fiyat farkı varsa odur. Temiz imei örnegin 100$ açılıyorsa blocked imei 130$ dır irtibat kurdugun site sana blocked imei der 130$ ödeyeceksin der. yani öyle biz kilidi açtık ama sen baseband yükseltme diye bi mevzu yok. Ayrıca 1600lü hatalar dfu hatalarıdır cıhazı ireb ile dfu ya almayı dene,pwned yada soft dfu ya alıyor olabilirsin o şekilde de restore yapamazsın.

• walla adam öyle dedi geçen sene bu zamanlarda geçti bu olay... Hatta kendisine bu site vasıtasıyla ulaşmıştım.. İlk etapta açamamıştı paramı geri gönderdi. Daha sonra yeni bi server felan dedi.. Aynı paraya açtı cihazı ama bana senn cihaz riskli dedi.. İreb ile de denedim olmadı...
  • yokmu yardım edecek olan kafayı yicem arkadaş... 1600 hatasını bir türlü aşamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: shenokur

yokmu yardım edecek olan kafayı yicem arkadaş... 1600 hatasını bir türlü aşamadım..

Guncelliyormusun bi surumden restore mu be yapiyorsun acikca soylersen yardimci oluruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.1.1 e yeniden 5.1.1 kurmak istiyorum.Güncelleme mi oluyo restore mi oluyo bilmiyorum... Çok anlamıyorum bu işlerden.. Başlıkta yukarda anlatılanları yapmayı deniyorum.. Fakat 1600 hatası alıyorum.. İreb ile snowbreeze ile pwned dfu yapıyorum.. ama itunes a gelince yemiyo...
  • İPad 1 için aktivasyonu nasıl geçersiz. Sim kartlı model ios 5.1.1 yüklü.

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.