Şimdi Ara

IOS 5 GM Deneyimlerimiz, düşüncelerimiz, eleştirilerimiz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
5.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ewci

imessages i biraz anlatirmisiniz?
    mesela kisi engelleme varmi? watsapp gibi mi

iMessege şöle çalışıyor;

1. msj atacağın kişinin apple id'si yani email adresi mutlaka contacta eklenmiş olmalı ve sen ve karşıdaki kişi imessege i açmış olmalı.
    2. normal sms gönderdiğin yerden kişi eklemek için adını yazdığında yanında mavi konuşma balonlu şekilde emailin çıkması gerek.
    3. bundan sonrası bildiğin msj atma. kişi engelleme yok. whatsapp gibi genel olarak. ama whatsapp kadar çok şey paylaşamıosun location gibi.
  • bu asistive touch'da hareketler ve favoriler ne ise yariyor?
  • Böyle bir konu var zaten, bu konu bilgilerin bölünmesine neden olur.

http://forum.donanimhaber.com/m_53340849/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

Böyle bir konu var zaten, bu konu bilgilerin bölünmesine neden olur.

http://forum.donanimhaber.com/m_53340849/tm.htm

O konunun farkındayım da o konu işçerisinde ne ararsan var. ios5 i merak eden biri için, herkesin kişisel paylaşım ve deneyimleri, direk yorumları, eleştirilerini vs. bulmak için konudaki bi ton gereksiz mesajı okuyup incelemen, içinden tek tek ayıklaman gerekiyor.

Orası daha çok genel anlamda ios5 yükleme, yükleme sorunları, nasıl yüklenir vs.. tarzı konuları barındırıyor. Pek burada açtığım konu ile aynısı denemez. Zaten konu başlığına göre de bi duyuru tarzında.

• Forumda aynı konuda devam etme zorunluluğu yok, herkes istediği yere yazsın tabi ama bu konudaki mesajlara bakınca, diğer konu ile aşağı yukarı aynı olduğunu gördüğüm için belirtme ihtiyacı hissettim sadece.
  • asistive touch ayarlar>genel>erisebilirlik altında acılıp kapatılabiliyor. henuz hareketler ve favoriler kısmını cozemedim.

aynı yerde uyarılar icin led flas secenegini acarsanız cagrı geldiginde veya sms geldiginde flas yanıp sonuyor:)

imessage da guzel ama imessage kullanıcılarını ayrı gorebilsek daha iyi olabilirdi. zamanla gelisir heralde.
    sms yazmak icin kisiyi sectiginizde eger ios5 yuklu cihaz kullanıyorsa ustte yeni imessage yazısı cıkıyor ve gonder butonu renk degistiriyor.
  • Betalarla falan hiç uğraşmadım 12 sinden sonra jb si de çıksın , o zaman bakarız :D
  • Arkadaşlar ayın 12'sinde ios 5'i kurduğumuzda hemen jailbreak yapabilecek miyiz? Yoksa jailberak'in çıkmasını mı beklicez?
  • asistive touch menusune multitasking ya da arka plandaki uygulamalari kapatma iconu da ekleselermis cok guzel olurmus.

bu arada notification center'a yeni birseyler eklenir mi ileride? yoksa birseyler eklemek icin illa jb mi yapmak gerekir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbs1905

Arkadaşlar ayın 12'sinde ios 5'i kurduğumuzda hemen jailbreak yapabilecek miyiz? Yoksa jailberak'in çıkmasını mı beklicez?

Evet ios5 jailbreak çıktıktan sonra yapman gerekir. Kim bilir belkide o gün çıkar sende jailbreak yapabilirsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: switel

asistive touch menusune multitasking ya da arka plandaki uygulamalari kapatma iconu da ekleselermis cok guzel olurmus.

bu arada notification center'a yeni birseyler eklenir mi ileride? yoksa birseyler eklemek icin illa jb mi yapmak gerekir?

zaten assistive touch ta ki home iconu na iki kere tıklarsanız multitasking menusu geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alishio -- 7 Ekim 2011; 12:50:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alsdmr

quote:

asistive touch menusune multitasking ya da arka plandaki uygulamalari kapatma iconu da ekleselermis cok guzel olurmus.

zaten assistive touch ta ki home iconu na iki kere tıklarsanız multitasking menusu geliyor.

yone de sadece multitasking tusu olsaydi daha pratik olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canberk88

quote:

Orijinalden alıntı: mbs1905

Arkadaşlar ayın 12'sinde ios 5'i kurduğumuzda hemen jailbreak yapabilecek miyiz? Yoksa jailberak'in çıkmasını mı beklicez?

Evet ios5 jailbreak çıktıktan sonra yapman gerekir. Kim bilir belkide o gün çıkar sende jailbreak yapabilirsin :)

12 ekimden sonraki bi kaç gün içerisinde untethered jb çıkar diye tahmin ediyorum.

dev team bence untethered jbyi sunmak için 12 ekimdeki sürümün yayımlanmasını bekliyor.

mantıklı olan da bu ki, untethered jb yi şimdi yayınlasa 12 ekime kadar apple jb açığını yakalayıp kapatır, öyle güncellemeye sunabilir.

• Telefonu normal kullanabilen insanlar icin degil sanirim a.touch..
    fiziksel sorunu olanlar icin degil mi??
  • Bu arada bence gayet stabil i4 ile sorunsuz kullaniyorum bildirimler cok guzel mail mesaj ve cagrilar kilit ekranina dusuyor ve hepsinde kendine ozgu slide var cagriya slide yaparsaniz hemen geri ariyor mesaja yada maile yaparsniz cevaplama ekrani aciliyor ;)
  • quote:

eğerki jbden sonra sbsettingsteki ayarları bi şekilde bildirim ekranına ekleyecek bi tweak çıkarsa bildirim ekranları gerçekten süper olur tadından yenmez. hem bildirimler hem de sbsettingsteki ayarlara ulaşmak için çok pratik olur ki sbsettings bile belki bildirim ekranı ile tümleşik bi şekilde bi değişiklik bile yapabilir belki.
  • Bir sorum olacak arkadaslar, jb li 4.3.3 ip4 um var. shs kaydı falan anlamam , jb işlemini de bilindik siteye girerek yaptım. ios5 e yukseltsem şimdi , begenmezsem 4.3.3 e donebilir miyim ? bir de free olunca bayagı bir application yukledim , bunları ios5 te jb yaptıktan sonra tekrar tek tek mi yuklemem lazım ? yoksa bunlarında bir back up ını alma sansım var mı ? cok tesekkurler...
  • quote:

Bir sorum olacak arkadaslar, jb li 4.3.3 ip4 um var. shs kaydı falan anlamam , jb işlemini de bilindik siteye girerek yaptım. ios5 e yukseltsem şimdi , begenmezsem 4.3.3 e donebilir miyim ? bir de free olunca bayagı bir application yukledim , bunları ios5 te jb yaptıktan sonra tekrar tek tek mi yuklemem lazım ? yoksa bunlarında bir back up ını alma sansım var mı ? cok tesekkurler...

pcye tinyumbrella kur. telefonunu bağla ve save shsh de. orada zaten 4.3.3 varsa çıkacaktır. eğer yoksa bildiğim kadarıyla 4.3.3 e 5 kurarsan geri dönemezsin.

farzı misal herşey ok, ios5 denemek istiyorsun. teli itunes e bağla, tel üzerine gelip backup de. ios5 kurduktan sonra sana nereden backup ı geri yüklemek istediğini soruyor, itunes seçersin. rehberin notların fotoların progrmaların hepsi geri yüklenir. tek bi eksikle, o da önce tele jb yapıp appsync kurmadığından paralı olan uygulamaları jb ile yüklediysen bunlar yüklenmez. bunlar için de appsync kurup sonrasında tekrardan telefona göndermen gerekecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: n0sferatu

quote:

Bir sorum olacak arkadaslar, jb li 4.3.3 ip4 um var. shs kaydı falan anlamam , jb işlemini de bilindik siteye girerek yaptım. ios5 e yukseltsem şimdi , begenmezsem 4.3.3 e donebilir miyim ? bir de free olunca bayagı bir application yukledim , bunları ios5 te jb yaptıktan sonra tekrar tek tek mi yuklemem lazım ? yoksa bunlarında bir back up ını alma sansım var mı ? cok tesekkurler...

pcye tinyumbrella kur. telefonunu bağla ve save shsh de. orada zaten 4.3.3 varsa çıkacaktır. eğer yoksa bildiğim kadarıyla 4.3.3 e 5 kurarsan geri dönemezsin.

farzı misal herşey ok, ios5 denemek istiyorsun. teli itunes e bağla, tel üzerine gelip backup de. ios5 kurduktan sonra sana nereden backup ı geri yüklemek istediğini soruyor, itunes seçersin. rehberin notların fotoların progrmaların hepsi geri yüklenir. tek bi eksikle, o da önce tele jb yapıp appsync kurmadığından paralı olan uygulamaları jb ile yüklediysen bunlar yüklenmez. bunlar için de appsync kurup sonrasında tekrardan telefona göndermen gerekecektir.

cok tesekkur ederim. hemen deniyorum.

• ios 5 ile gelen find my iphone ile appstore'daki find my iphone arasinda ne fark var??
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.