Şimdi Ara

IOS 5 GM Deneyimlerimiz, düşüncelerimiz, eleştirilerimiz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
5.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada ben ios 5 yükledim kişisel erişim noktası görünüyo bende kimisi kaybolduğunu söylemiş ondan yazdım.

Ve assistiv touch da hareketler ve favorileri bi turlü çözemedin :/
  • iphone 3gs e kurdum gercekden cok hızlı calısıyor kasar dıye tereddut ettım ama eskı surumlerden daha ıyı calısdı sorunsuz kullanıyorum ıncelemedeyım suan 3gs olupda mrk edenler skıntısı oldugu yerde sorabılır
  • developer hesabım var betayı denemiştim ama sonra düşürdüm tekrar. 12 ekimi bekliyorum, sizce beklemesem mi?
    iMessages durumu nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omere

iphone 3gs e kurdum gercekden cok hızlı calısıyor kasar dıye tereddut ettım ama eskı surumlerden daha ıyı calısdı sorunsuz kullanıyorum ıncelemedeyım suan 3gs olupda mrk edenler skıntısı oldugu yerde sorabılır

kardeş şuan jailbreaklı 3gs ye sahipim direk yükleyebilirmiyim ios5 i yoksa önce jailbreakı kaldırmammı lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkevil_26

quote:

iphone 3gs e kurdum gercekden cok hızlı calısıyor kasar dıye tereddut ettım ama eskı surumlerden daha ıyı calısdı sorunsuz kullanıyorum ıncelemedeyım suan 3gs olupda mrk edenler skıntısı oldugu yerde sorabılır

kardeş şuan jailbreaklı 3gs ye sahipim direk yükleyebilirmiyim ios5 i yoksa önce jailbreakı kaldırmammı lazım

hemen yukleyebılırsın ıtunesı guncelle ios 5 gm yı ındır goster ve hemen yukle jaılbreakı kaldırmana gerek yok takıldıgın yer olursa yardım ederım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Darkevil_26

quote:

hemen yukleyebılırsın ıtunesı guncelle ios 5 gm yı ındır goster ve hemen yukle jaılbreakı kaldırmana gerek yok takıldıgın yer olursa yardım ederım

önerirmisin reis ios5 e geçmemi yoksa bekliyimmi 12 ekimi.. arasında fark olcakmı şimdi yüklediğimle 12 ekimde çıkacak olanın

• quote:

Orijinalden alıntı: diffriend

developer hesabım var betayı denemiştim ama sonra düşürdüm tekrar. 12 ekimi bekliyorum, sizce beklemesem mi?
    iMessages durumu nasıl?

bekleyin
  • bence yuklemelısın super calısıyor cıhaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

Gevey ios5 te calisİyormu

Yok mü bilen?geçerli ip4 iOS 5 kullanabiliyor mü?
  • 3gs'imi ios 5 e guncelledim, 3gsde bariz donmalar, takilmalar var
  • Arkadasın biri soruyordu borsa bilgisini nerden kapatacaz diye bildirimler kısmından kapatilabiliyormus. Bide şarjı cidden iyi 3g de sürekli bütün bildirimler açık whatsapp haber appleri Facebook twitter falan tam randimanli dün aksamdan beri %70 te
  • 3gs de takılmalar oluyor. takılma da öyle 2-3 sanıye değil, 0.5-1 sn arası gibi bir şey.

not: iphone 3gs, jailbreak yapılmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinbircan

3gs de takılmalar oluyor. takılma da öyle 2-3 sanıye değil, 0.5-1 sn arası gibi bir şey.

not: iphone 3gs, jailbreak yapılmamış.

Aynen, duzelir mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sessiz36

quote:

Orijinalden alıntı: chaseer

ios 5 JB + Gevey kullanıyorum sb setting güncellenmiş bir beta sürümü var ve hem notification ekranında hemde normal sbsetting fonksiyonunda gayet güzel çalışıyor, aşağıda resim verdim notificationa cydia'dan music center ekleyince daha bi hoş oluyor :)

IOS 5 GM Deneyimlerimiz, düşüncelerimiz, eleştirilerimiz

bu eklentileri nasil yapiyoruz kardes yardimci olabilirmisin?
    ben de sadece hava durumu ve borsa ile konular var

sbsetting için source --> cydia.be sbsetting 5.0b-1 bunun yanında sbsetting theme ios 5 kurabilirsiniz o resimdeki theme o
    bitesms için source --> test-cydia.bitesms.com bitesms 6.0.5
    music center için yine cydia.be source den indirip kurabilirsin
    kurduktan sonra sbsetting notification ayarlarını aşağıdaki sbsetting menüsünden ayarlanabiliyor, bunlardan sonra telefonun bildirim ayarlarından sıralamasını ayarlayabilirsiniz ;)

sn0wbreeze'in son sürümünden baseband koruyarak custom FW oluşturun, ios 5 te gevey çalışıyor

/>
    />
    />

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uaybar -- 9 Ekim 2011; 16:44:10 >

• İos5 fena bisey ya yükleyin bugünde jb yaparım ohhhh :)
  • hizimi alamayip ipad ilk nesil cihaza da kurdum, multitouch gestures maalesef yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinbircan

hizimi alamayip ipad ilk nesil cihaza da kurdum, multitouch gestures maalesef yok.

Emin misiniz, olmasi lazim.
  • maalesef, multitouch ile 10 kaplan gucune ulasan ipad 1 im, ios 5 sonrasi kediye dondu.
  • İos 5 Facebook'ta problem yasayanlar Facebooku guncelleyebilirler. Yeni Facebookta problem cozulmus ustelik baya da degismis Facebook cok kullanisli olmus.
  • arkadaşlar aranızda io 5 kullanıp find my iphone'u deneyen varmı ? kurduğumdan beri konumlama çalışmıyor, 4.3.3te sorunsuz çalışıyordu.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.