Şimdi Ara

ios 5 i kesinlikle 4.3.5 e düşüremiyorum kesinlikle basebandım düşmüyor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • güzel insanlar başımdan gecen olayı aynen anlatayım sizlere

iphone 4 ios 5 geveyli ve tetheret jailbreaklı kullanıyorum lakin bazı sıkıntılarım oldu derken yeniden yüklemek istedim herzamanki gibi redshow neyse işte onunla yapıyordum ve bu seferde yanlışlıkla geri yükleme yapacagım zaman jailbreak ios 5 "Firmware" degilde orjinal ios 5 "Firmware" yüklemişim derken tel kurulum yaptı gecti anam oda ne birde bakmışımki basebandım 04.11.08 olmuş derken nette araştırma yaptım yaptım yaptım en son dedilerki
    itunes 10.5 siliniz derken sildim
    itunes 10.4 yükledim
    sonrada 4.3.5 "Firmware sürüm yüklemeye calıştım derken 3194 hatası verdi derken hosts kısmında bazı degişiklikler yaptım derken bu sefer yeniden yüklemeye kalktıgımda 1600 hatası verdi
    yani neticede bir türlü basebandımı düşüremedim ve tekrardan ios 5 Firmware yükledim ama basebandım yüksek ve şebeke gelmiyor
    yani ne yapsam ne etsem bir türlü ama bir türlü cıkamadım işin içinden
    en ufacık ama en ufacık ayrıntıyı gözden kacırdıgım için yani bir birine benzeyen Firmware yi yani orjinal ile jailbreaklı olanı yanlıslıkla karısıklıkla yaptıgım için butun bunlar başıma geldi şimdi ne yapmam lazım telimi kullanamıyorum sabahta yola gidecegim kaldım öyle

bu arada shsh kaydım yok ama shsh kaydına gerek olmadan daha önce telefoncu düşürmüştü ve butun forumlardada düşürebilecegini söylüyorlar...

ayrıca telefonumu servise verdim onlar dahi geri döndüremediler ne yapmam lazım lütfen yardımcı olurmusunuz
    tel elimde patladı kullanamıyorum :(

• 4.3.5 e 22.10 a kadar düşürebılırdın fakat APPLE bu imzalama açığını şuan için kapattı malesef sureklı 3194 hatası alırsın yanı düşüremezssin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuStLy

4.3.5 e 22.10 a kadar düşürebılırdın fakat APPLE bu imzalama açığını şuan için kapattı malesef sureklı 3194 hatası alırsın yanı düşüremezssin..

ne yapmam lazım ve ne kadar bekleyecegimki artık :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzarsiftan

quote:

Orijinalden alıntı: MuStLy

4.3.5 e 22.10 a kadar düşürebılırdın fakat APPLE bu imzalama açığını şuan için kapattı malesef sureklı 3194 hatası alırsın yanı düşüremezssin..

ne yapmam lazım ve ne kadar bekleyecegimki artık :(

Şuan için belli birşey yok eğer bır gelişme olursa emin ol burada paylaşılır..
  • dostum yazdıklarını okudum ve geçmiş olsun.
    Yapılacak birşey yok ne yazık ki şu saatten sonra.
    shsh kaydı olmadan version düşürmen imkansız..
  • Geçen bi arkadaşimda getirdi bna senin gibi bb yükseltmiş yanlışlıkla 2 saat uğraştım düşmedi basebandı . Servise göndermiş onlarda yapamamış. Bu arada 4.3.3 düşürmüştüm ben ama bb maalesef... Geçmiş olsun
  • Baska bir pc ye itunes 10.4.1 kurun. Teli DFU moda alin ve shift+restore ile 4.3.5 i yukleyin. İsterseniz redsnow ile jb yaparak ultras0w 1.2.4 yukleyerek gewey siz kullanabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep Hypnosis -- 26 Ekim 2011; 20:49:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.