Bildirim
ios 5 jailbreak yardım...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
çıktı tabi, hatta hepimiz geçtik sen geç kaldın ve şansını kaybettin -
quote:
Orijinalden alıntı: cholonya
çıktı tabi, hatta hepimiz geçtik sen geç kaldın ve şansını kaybettin
nie dalga geçiyon adamlaçıkmadı daha untethere JB.
-
Daha çıkmadı. Tetheret kullanabilirsin,ben kullanıyorum sorun yasamadım henüz. Untetheret çıkınca da geçiş yaparsın o konuda da sıkıntı yasamazsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Eagle Claw
Daha çıkmadı. Tetheret kullanabilirsin,ben kullanıyorum sorun yasamadım henüz. Untetheret çıkınca da geçiş yaparsın o konuda da sıkıntı yasamazsın.
Hocam nasıl yapacağız peki bu tethered jbyi? -
quote:
Orijinalden alıntı: mebrar
quote:
Hocam nasıl yapacağız peki bu tethered jbyi?
Google a yazmayı denedin mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: eeggeehhaann
quote:
Orijinalden alıntı: mebrar
quote:
Hocam nasıl yapacağız peki bu tethered jbyi?
Google a yazmayı denedin mı?
http://www.google.com.tr/search?gcx=w&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=ios+5+tethered+jb
Teşekkürler. :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.
quote:
Orijinalden alıntı: cholonya
çıktı tabi, hatta hepimiz geçtik sen geç kaldın ve şansını kaybettin
nie dalga geçiyon adamlaçıkmadı daha untethere JB.
yaw bin tane konu var, kimse arama yapmaya tenezzül etmiyo çünkü :)
-
tethered ı 09.9b5 redsn0w sürümü ile yapabilirmiyiz? selecct ipsw bölümünden normal ios5 i seçiyoruz ordan devam ediyoruz değilmi hocam ? bir sorum daha var pk telefon kapanınca açılmıyor ya tethered oldugu ıcın nasıl açacaz?ve untethered e dönüşü nasıl yapaabliriz?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X