Şimdi Ara

ios 5 li iphone4 ü sıfırlamak yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ios 5 li iphone4 cihazı sıfırlamak istiyorum fakat sürüm degismesin. Ios 7 guncellemesi mevcut fakat ios5 kalsin istiyorum nasil yapabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önce yedekleyin iTunes ile
    Ayarlar-Genel-Sıfırla dan tüm içerik ve ayarları silin

Ayarlar-iTunes ve Apple Store-Otomatik indirmeler sekmesinde Güncellemeleri deaktif edin otomatik indirmesin güncellemeleri

• Hocam tum icerik ve ayarlari sil e bastim dun aksam sabaha kadar yuvarlak döndü sabah kapandi telefon sarja takinca acildi ios7 guncellenemedi falan dedi , guncellenmesinide istemiyorum zaten ve telefon jailbreak li.

• Otomatik indirme sekmesini bulamadim telefonda hocam , yedeklemeyede ihtiyac yok zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn.Martell

Hocam tum icerik ve ayarlari sil e bastim dun aksam sabaha kadar yuvarlak döndü sabah kapandi telefon sarja takinca acildi ios7 guncellenemedi falan dedi , guncellenmesinide istemiyorum zaten ve telefon jailbreak li.

jailbreakli olduğunu başta deseydin ya, ilex falan önerirdik ama arkadaşın dediği yöntem ile jailbreaklı cihazı sıfırlamamalıydın. SHSH kaydın varsa indir geitos.com dan ipsw, sonra snowbreeze ile custom ipsw hazırla DFU moda alıp shift+geriyükle ile yükle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASP -- 7 Aralık 2014; 11:42:45 >
  • Telefon benim degilde icimde hep bi kusku vardi zaten suan da cydia yi gordum tam emin oldum :) tum ayarlari sifirla diyerek telefonu sifirlatip jb den kurtulamazmiyim hocam ?

• Oberyn.Martell kullanıcısına yanıt
    Hayır. İLEX RAT veya Semirestore ile olr ancak

• Su sekilde cihaz
     ios 5 li iphone4 ü sıfırlamak yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn.Martell

Telefon benim degilde icimde hep bi kusku vardi zaten suan da cydia yi gordum tam emin oldum :) tum ayarlari sifirla diyerek telefonu sifirlatip jb den kurtulamazmiyim hocam ?

maalesef, jailbreak ile derdiniz nedir ki atın bi klasöre dursun cydia, eğer şiştiyse cihaz, ilex rat ile sıfırlayın cydia içeriğini
  • Hocam cihazi buyugum kullaniyo(yaşı büyük jb yi falan kullanamaz zaten telefonuda kullanamiyo) yurtdisindan geldi cihazi ama suan tum rehberi gitti, arama almiyo ve kimseyide arayamiyodu , eski telefonunu verdim ona simdi aldim iphone4 ü . Telefoncuya goturmeden bi restore edip sifirliyim bakiyim olacakmi diye dusundum.

• Hem telefonda rahatlardi , sadece 3 tane sosyal ag bide biraz oyun olarak kullaniliyo cihaz.

• geçmiş olsun her halukarda artık ios 7 neden yazmıyorsunki cihazda jb var diye
  • Olmasij 7 ya :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.