Şimdi Ara

ios 5'mi 6'mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar suan kullandıgım iphone 5 ios8 de takılmalar yaptıgı icin telefonumu degistirecem ama ben apple ın eski sürüm hastasıyım o yuzden bi konuda fikrinizi alıcam. simdi bi iphone 5 var ios 6.1.4 yüklü bir de iphone 4s var ios 5.1.1 yüklü ama ben hangisini alsam konusunda kararsız kaldım. bi yandan bakarsak ios5 yüklü iphone 4s nostalaji olur ama bi yandan da ios6 yüklü iphone 5 alsam daha iyi olur diye düsünüyorum. Lütfen fikir verirmisiniz?

• İos 6 hiç kullanmadım ama babamda şu an 5.1.1'li 4s var. Kendim 5.1.1'i 1 yıldan uzun kullandım. Arka planda 10-15 tane uygulama açıkken bile kasma olmuyor. Bunu söyleyebilirim.
    İos 6lı ip5 konusunda da kullanan arkadaşlar yardımcı olacaktır.

(Bu arada, eğer ilerde sürüm güncellerseniz ip5 çok daha avantajlı olacaktır)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkenazat B kullanıcısına yanıt
    İki sürümde iki cihazın orjinal fabrika çıkışı sürümü. Yani ios 5 ve 6. İkisininde hızları aynıdır ama 1 model üst daha iyidir her zaman. Mayısta 4g ihalesi yapılacak 4s 4g desteklemiyor 5 destekliyor mesela.
  • 5.1.1 sadece nostalji olur dediğin gibi
    Pek çok uygulamayı yukleyemezsın
    Ama ios 6 lı iphone 5 biraz daha iyi , her ne kadar ios 5 kadar olmasa da yine ios 6 yı destekleyen uygulama sayısı az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 11 Mart 2015; 9:13:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios 6.1.4 lü iphone 5 ten daha stabil tek makine diğer bir ios 6.1.4 lü iphone 5 tir...
  • Apple' ın yaptığı en hızlı cihaz/yazılım kombinasyonu iOS 6 ve iPhone 5' tir.
  • iOS 6 yüklü bir iPhone 5 :) Telefon uçuyordu resmen. kesinlikle ip5 almanızı tavsiye ederim ikisi arasından
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 11 Pro mu? iPhone 12 mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence de ios6lı iphone 5
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilko

ios 6.1.4 lü iphone 5 ten daha stabil tek makine diğer bir ios 6.1.4 lü iphone 5 tir...

Kardeşim inan seni ekleyecektim cevabını sen ver diye 😄
    İos 6 sevgine hastayım. 😄😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilko İ kullanıcısına yanıt
    hocam iyi güzelde artik sıkılmıyormusunuz 2 sene oldu ios 8.2 ve ya 7.0 gayet iyi durumdalar bence geçin. 7 ve 8 de uygulama bolluğu + alttan cıkan kısayollar vs cok kolaylık sağlıyor. kilit ekranında mesajı yanıtlama falanda. ayrıca 8.2 de gayet iyi akıcı durumda iphone 5im :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

hocam iyi güzelde artik sıkılmıyormusunuz 2 sene oldu ios 8.2 ve ya 7.0 gayet iyi durumdalar bence geçin. 7 ve 8 de uygulama bolluğu + alttan cıkan kısayollar vs cok kolaylık sağlıyor. kilit ekranında mesajı yanıtlama falanda. ayrıca 8.2 de gayet iyi akıcı durumda iphone 5im :)

dediklerinin hepsini zaten ios 6 da hatta daha fazlasını jailbreak vasıtası ile yapailiyorum a sıkılmadımmmı sıkılmadı çünkü ios 8.2 yüklü birde iphone 6 var :) yani sorun yok bu makine hiçbir zaman ios 8 e güncellenmicek bu şekilde 2.hat olarak ios 6.1.4 ile devam

iphone 6 dan daha stabil mi peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

iphone 6 dan daha stabil mi peki

8.2 gelmeden önce kesinlikle evet ama tabiki donanım olarak arasında fark var o yüzden stabilitesini günlük menü hızı vs kullanımolarak söylüyorum oyun moyun katmıyorum işin içine
    8.2 de de geçeceğini zannetmiyorum. ayarlara girince bir saniye bir gecikme efekti oluyor. ios 6 cok cok hızlıydı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.