Şimdi Ara

iPhone 11 Pro mu? iPhone 12 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Acil telefon ihtiyacım oldu ve 12 yi beklemekten sıkılıp 11 Pro aldım. Çok da memnunum ancak 12'nin daha hafif daha hızlı ve yeni köşeli tasarımla gelecek olması aklımı çeldi. 5G'ye falan değinmedim bile. Öbür taraftan 11 Pro'daki paslanmaz çelik kasa telefoto kamera vb. özellikleri bırakmak ne derece doğru onu da bilemedim. Tavsiyelerinizi merak ediyorum, sizce 12 geldiğinde ona geçmeli miyim?

• Kardeş para durumuna göre davran paran varsa 12 al kısıtlı ise 11 al konu açmana bile gerek yok. 7 senedir forumdayım hiç konu açmadım hangisi diye..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omercik88 kullanıcısına yanıt

Abicim doğru düzgün okumamışsın bile ben zaten 11 pro kullanıyorum 12 çıkınca ona mı geçeyim diye soruyorum. İstediğim başlığı da açarım ayrıca bunları da konuşmayacaksak bu forum niye var?

• Ben de ikisi arasında tercih yapacağım büyük ihtimalle. 12 fiyatlarının açıklanmasını bekliyorum.

• Bence atlayin bu seneyi. Seneye 120Hz kesin gelecek.

• Bana göre geçilmez ki işlemci farkı yok denecek kadar az. Tek fark 5G oda ülkemizde yok ve yavaş versiyonu kullanılacak ülkemizde. Hatta 2si arasında kalanlar 11 pro alabilirler. Ama 12 pro ya geçicem derseniz o ayrı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmeye değecek hiçbir şey yok. Mevcut telefonunuzu kullanmaya devam edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 12 mi 13 mini mi
    3 yıl önce açıldı
    iPhone 17 Pro Nasıl Olacak?
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.