Şimdi Ara

iPhone 13 256GB mı yoksa iPhone 12 Pro 128GB mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

13-14 bin gibi bir bütçem var (kişisel bir bütçe değil, şirketin sağladığı bir bütçe). iPhone almayı planlıyorum ancak 24 Eylül'de ön sipariş vererek 256GB'lık bir iPhone 13 mü alsam, yoksa Hepsiburada üzerinden (malum Apple Store'dan kaldırıldı iPhone 12 Pro) bir 128GB'lık iPhone 12 Pro mu alsam karar veremedim.

Aslında depolama benim için çok da önemli değil. Tüm fotoğraf ve videolarımı Google Photos üzerinde tutuyor ve yedekliyorum (100GB Google One üyeliği yetiyor da artıyor). Şu an kullandığım Android telefon da 128GB depolamaya sahip ve 70-80GB arası dolu şekilde kullanıyorum.

Sizce hangisini almalıyım?

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone 12 Pro mu 13 mü: Karar Vermen İçin Kapsamlı Bir Kılavuz

iPhone 12 Pro ve iPhone 13 arasındaki seçim, bütçeniz, kullanım alışkanlıklarınız ve kişisel tercihleriniz dahil olmak üzere çeşitli faktörlere bağlıdır. Bu kapsamlı kılavuzda, bu iki cihazı karşılaştırarak bilinçli bir karar vermene yardımcı olacağız.

Özellikler Karşılaştırması

• Ekran: iPhone 12 Pro, 6,1 inç Super Retina XDR OLED ekrana sahipken, iPhone 13 aynı boyutta Super Retina XDR OLED ekrana sahiptir.
    • Kamera: iPhone 12 Pro, üçlü arka kamera sistemine (12 MP Geniş, 12 MP Ultra Geniş ve 12 MP Telefoto) sahiptir. iPhone 13 de üçlü arka kamera sistemine sahip ancak daha gelişmiş özelliklere sahiptir (12 MP Geniş, 12 MP Ultra Geniş ve 12 MP Telefoto).
    • İşlemci: iPhone 12 Pro, A14 Bionic çipe sahipken, iPhone 13 A15 Bionic çipe sahiptir. A15 Bionic, daha hızlı performans ve gelişmiş enerji verimliliği sunar.
    • Pil Ömrü: iPhone 13, iPhone 12 Pro'dan daha iyi pil ömrüne sahiptir. iPhone 13'ün pil ömrü yaklaşık 19 saate kadar video oynatma, iPhone 12 Pro'nun pil ömrü ise yaklaşık 17 saate kadar video oynatmadır.
    • Depolama Alanı: iPhone 12 Pro 128 GB, 256 GB ve 512 GB depolama seçenekleriyle gelirken, iPhone 13 128 GB, 256 GB ve 512 GB depolama seçeneklerine ek olarak 1 TB depolama seçeneği sunar.

Hangi Cihazı Seçmelisin?

• Fotoğrafçılık için: iPhone 13'ün daha gelişmiş kamera sistemi, daha iyi fotoğraflar çekmek isteyen kullanıcılar için daha iyi bir seçimdir.
    • Performans için: iPhone 13, daha hızlı işlemcisi sayesinde genel olarak daha iyi performans sunar.
    • Pil Ömrü için: iPhone 13, daha uzun pil ömrüyle daha uzun süre şarj olmadan kullanılabilecek bir cihaz arayanlar için ideal bir seçimdir.
    • Depolama Alanı için: 1 TB depolama alanına ihtiyacın varsa, iPhone 13'ü seçmelisin.
    • Fiyat: iPhone 12 Pro, iPhone 13'ten genellikle daha uygundur. Bütçen kısıtlıysa iPhone 12 Pro'yu düşünebilirsin.

Sonuç olarak, iPhone 12 Pro ve iPhone 13, her ikisi de mükemmel özellikler sunan harika cihazlardır. İhtiyaçların ve tercihlerin doğrultusunda, bu kılavuz sana bilinçli bir karar vermende yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Xs’ten 12’ye geçtim, telefoto lensi arıyorum. O yüzden bence prolar bir adım önde. Tabii karar sizin. :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Azıcık cepten ilave yap iphone 13 pro 128gb al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pronun kamerası bi tık daha iyidir bence ama 13te daha yeni işlemci var. uzun süre kullanıcaksan 13. Yavaşlama süresi gelmeden satıcaksan 12 pro bence daha iyidir.

• İkisininde işlemcisi çok iyi. Fazladan kamera ve lidar farktörüyle 12 pro derim. Ama imkan varsa 13 pro yapın kafanız rahat etsin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 17 Pro Nasıl Olacak?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.