Ev sinema sistemine subwoofer önerisi
Merhabalar,
Pioneer VSX 321 ve Pioneer S-ES3TB 5.0 sistem ile aranıza katılmış bulunuyorum. Bu sisteme eklemek için yine aynı seviyede bir subwoofer almak istiyorum. Neye dikkat etmeliyim? Ayrıca önerileriniz olursa sevinirim.
https://intl.pioneer-audiovisual.com/products/speakers/s-es3tb/specification.php
VHS kaset çalardan görüntü aktarımı
Merhabalar,
Elimde çalışan bir VHS kaset çalar var. Çıkış olarak eski RF (Anten) çıkışına sahip. Bu şekilde direkt olarak TV'ye bağlayıp izleyebiliyorum. Ancak VHS kasetleri dijitale aktarmak için bir USB capture cihazı aldım. Cihazın girişi RCA şeklinde. Haliyle RF kablosunu bağlayamıyorum. Araya nasıl bir dönüştürücü almam lazım?
Şimdiden teşekkürler.
iPhone 13 256GB mı yoksa iPhone 12 Pro 128GB mı?
Herkese selam,
13-14 bin gibi bir bütçem var (kişisel bir bütçe değil, şirketin sağladığı bir bütçe). iPhone almayı planlıyorum ancak 24 Eylül'de ön sipariş vererek 256GB'lık bir iPhone 13 mü alsam, yoksa Hepsiburada üzerinden (malum Apple Store'dan kaldırıldı iPhone 12 Pro) bir 128GB'lık iPhone 12 Pro mu alsam karar veremedim.
Aslında depolama benim için çok da önemli değil. Tüm fotoğraf ve videolarımı Google Photos üzerinde tutuyor ve yedekliyorum (100GB Google One üyeliği yetiyor da artıyor). Şu an kullandığım Android telefon da 128GB depolamaya sahip ve 70-80GB arası dolu şekilde kullanıyorum.
Sizce hangisini almalıyım?
|
SAMSUNG 46ES8000 Sol Tarafta Dikey Çizgiler
|
100Mbit bağlantı için kablo önerisi
|
SoundBar için öneri
|
|
[ALINIK] Western Digital WD1002FAEX PCB kartı
|
[ALINIK] SEAGATE ST3500418AS PCB kartı
|
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 46
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 5.943 (Bu ay: 81)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware