Arkadaşlar ben yaptım ve yaklaşık 2 haftadır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.. İlk olarak ; "https://7490366151266152505-a-iphone--dev-com-s-sites.googlegroups.com/a/iphone-dev.com/files/home/redsn0w_win_0.9.9b4.zip?attachauth=ANoY7co5eyVBZwHVskX-gjvrCqI_c1BIQnjb29WzHgsnj5kiHNJsd3JFikR7rs1FSMZSCnGrSZmPkcQ0w6n2j6x2hG2fa3zvQElJaFdmksEVHeH7UlKUfoT_jFbBJsHkGbcxSPwUFLQxLqGq3xgj6Re2GUAQH5eihDpQ_4sxKT6tjRUIrgp0GqjATCP68eA1kUX_9oIJy3Mee-Z-SXm81l28TVqd7FQjFQ%3D%3D&attredirects=1" linkinden dosyaları indirin sonra.
Ve şimdi bilgisayardaki ios 5 Dosyaları nerde onu anlatım..w7 için söylüyorum bilgisayarıma girin sonra kullanıcılardan "kullanıcı isminiz" seçin son yukardaki çubuğa "\AppData" ekleyin sonra sırasıyla ; ""AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\iPod Software Updates"" gidip bulabilirsiniz iphone içinde ipod yerinde iphone yazacak..Sorusu olanlara Yardım ederim hemen.
Arkadaşlar linkede ; **** yazın kopyala yapıştır ile geçirebilirsiniz
RS işte yazılmıyo sanırım
keşke daha iyi bir açıklama yapılmış olsaydı
bu nedir kardesım adam akıllı duzenle gozunu sevım.
Yenisini tam olarak akşam 21.00 da koycam bunu kapatım tam açıklamalı olarak yapıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme