Şimdi Ara

Jailbreak iPhone 3GS on iOS 4 with Sn0wbreeze 1.7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jailbreak iPhone 3GS on iOS 4 with Sn0wbreeze 1.7

nette ararken rastladım sanırım Sn0wbreeze 1.7 ile IOS4 Yüklü Iphone 3GS (New Bootrom dahil) Jalibrake yapılabiliyor.

benim ingiliczem çok sağlam değil umarım doğru anlamışım.. konu hakkında tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..

Sn0wbreeze 1.7 DOWNLOAD

Edit : link ve başlık güncelleme... ( iphone4 ile ilgili kısımlar yanlış anlaşılma dolayısı ile silinmiştir..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakarboy -- 12 Temmuz 2010; 12:32:04 >

• Hocam başlığı editleyin iPhone4 sahiplerini boş yere heyecanlandırmayın

Yalnızca ios4 yüklü 3Gs'ler için o
  • öyle ama şimdi baktım ingilizanahtarındada verilmiş ...
    ıphone4 ve 3gs ler için IOS4 JAlibrake diyor.
    amacım bilgilendirmek heyecan yaptırtmak değil

fake bir haber veya yazılım a benzemiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakarboy -- 12 Temmuz 2010; 12:02:06 >
  • Hocam demin baktığım link farklıydı ki değiştirmişsiniz zaten Yalnız snowbreeze dediğim gibi ios4'lü 3Gs'ler için.

Geohot henüz sürmedi bu JB'i iPhone4 için. MucleNerd'de son aşamada JB için. Bakalım hangisi önce çıkartacak
  • yani bu linkteli haber ios4 yüklü 3gs ler için ? peki yeni bootroom lu lar içinde geçerlimi ??
  • Dogrudur insallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: ejlover

Hocam demin baktığım link farklıydı ki değiştirmişsiniz zaten Yalnız snowbreeze dediğim gibi ios4'lü 3Gs'ler için.

Geohot henüz sürmedi bu JB'i iPhone4 için. MucleNerd'de son aşamada JB için. Bakalım hangisi önce çıkartacak

Düzeltmeniz için teşekürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeni bootromlular da yükleyebiliyor mu bunu? bir de tethered mı untethered mı acaba? gerçi farketmez, eğer yeni bootrom için de çalışıyorsa o kadar kusur olsun.
  • valla 4.0 versiyonu ilk snowbreeze ile oluşturduğum custom firmwarele yaptım.yükleme sorunsuz tamamlandı ama sonra yedek yüklemesi yaparken sürekli kitlendi sonra başka bi customfirmwareden yükleme yapmıştım.inşallah o sorunu düzeltmişlerdr
  • arkadaşlar konu hakkında net bilgim yok sadece gördüğüm siteyi sizinle paylaşmak istedim. yükleme yapmadan önce verdiğim sitedeki detayları okumanızı öneririm...
    inilizcem iyi olmadığından Tethered mi değilmi. vb. konulara cevap veremeyeceğim.
  • herşey tamam oldu da şebeke yok :S telefon turkcell kontratlıydı.. sürüm ios4 ve cydia yüklü ama şebeke yok..

hımm unlock iphonelarda "Do you want to activate your iPhone?" sorusuna hayır demek gerekiyormuş.. :) bi daha deniyorum..

olduuu :)

İphone 3G s jb li ios 3.1.2 yüklü telefonumu geçen hafta ios4 update etmiştim iTunes le.. tabi jb yok oldu.. dün 3.1.2 ye downgrade yaptım şimdi snowbreeze ile ios4 jb oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excalibros -- 12 Temmuz 2010; 16:03:52 >
  • Yeni bootroom da dahilse süper olur hemen deniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: resE

Yeni bootroom da dahilse süper olur hemen deniyorum

işe yararsa yazarsanız ben de yapmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: motanyeri

herşey tamam oldu da şebeke yok :S telefon turkcell kontratlıydı.. sürüm ios4 ve cydia yüklü ama şebeke yok..

hımm unlock iphonelarda "Do you want to activate your iPhone?" sorusuna hayır demek gerekiyormuş.. :) bi daha deniyorum..

olduuu :)

İphone 3G s jb li ios 3.1.2 yüklü telefonumu geçen hafta ios4 update etmiştim iTunes le.. tabi jb yok oldu.. dün 3.1.2 ye downgrade yaptım şimdi snowbreeze ile ios4 jb oldu..

kapaninca geri aciliyormu acaba.acilmama gibi bir problem yok deyilmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brky

quote:

Orijinalden alıntı: resE

Yeni bootroom da dahilse süper olur hemen deniyorum

işe yararsa yazarsanız ben de yapmak istiyorum.

Benim cihazım yeni bootroomlu ve ios4 yüklü.Heralde ios4 fw indirip custom fw hazırlayacam benimde tam bir bilgim yok ama deneyecem.Olumlu olursa buraya yazarım.
  • arkadaslar bu oluyor mu . yükleyenler yardımcı olabilr mı
  • Arkadaşlar iPod Touch 3G'yi de kırabilir miyim bu yöntemle? Bilgilendirebilir misiniz?
  • ben hergün dev-team takip ediyprum onlar bu konuda birşey demiyorlar biraz daha beklemek lağzım. telefon elde kalabilir. bende 3gs ler 3.1.3 versiyonda kalsın derim.
  • Arkadaşlar http://www.walyou.com/blog/2010/06/08/iphone-3gs-ios-4-jailbreak-developers/ 3gs os4 'ü jailbreak yapmış herhalde!!
  • Ben denedim arkadaşlar ve daha önce başaramamıştım ama bu versiyonla bu sefer yapabildim.
    Ben de Turkcell'den alınma 3gs var, ve 3.1.2 versiyonunda blackra!n ile jb yapmıştım.

Yalnız, talimatlarda verildiği gibi snowbreeze ile custom fw yaptıktan sonra, cihazı DFU moduna alıp restore etmedim.
    Cihaz açık ve normal çalışıyorken ve itunes açıkken, shift+restore ile snowbreeze ile yapılan dosyayı gösterdim.

Sonuç başarılı, şu an jb V4.0 oldu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.