< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 14 Ekim 2015; 16:56:05 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 14 Ekim 2015; 16:56:05 > |
Daha önce iOS 7-8 kullanırken indirdiğiniz uygulamar, iOS 6'ya döndüğünüzde Appstore'da indir yerine bulut simgesi çıkıyor biliyorsunuz. Bulut simgesi olan uygulamalar, daha önceden kullanmış kabul edildiğiniz için daha eski sürümlerini de indirmenize olanak sağlıyor. Ancak bulut simgesi olmadığı halde, daha önceden iOS 6 desteği olduğunu düşündüğünüz bir uygulamayı indirmeye çalıştığınızda size iOS 7 veya üstü sürüm gerekli gibi bir uyarı verir. Bilmeyenler için bu sorunu aşmak adına ufak bir çözümüm var.
Faydalı olur umarım Öncelikle bilgisayarımızdan iTunes ile AppStore a girip istediğimiz uygulamayı arıyoruz. (Mesela ben iPhone'umu bul indirmek istiyorum ama Apple bana izin vermiyor.) Daha sonra uygulamaya, iTunes içerisinden indir diyoruz. İlk defa indireceğimiz için bize şifremizi soracaktır. Şifreyi yazdıktan sonra eğer uygulama büyük bir uygulama ise indirmeyi iptal edin. Daha sonra iPhonumuza geri dönüp tekrar Appstore'dan uygulamamızı aratalım. Daha önceki indir butonu yerini bulutumuza bırakmış. Eğer buluta dokunursanız size iOS 6 sürümünü indireyim mi diye soracaktır. (Tabi eğer varsa) İşte bu kadar Daha önceden takılırken kendi başıma buldum bu yöntemi. Umarım işinize yarar arkadaşlar |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|