bende daha yenı 3gs aldım ılk aldıgımda 3.1.3 yukluydu we jb yapmadım sımdı 4.0 yuklu jb yapabılırmıyım yoksa beklemelımıyım?
bugun yapmaya calıstım yapamadım. iyice yaygınlaşsın o zaman bakarız bi hal çaresine
jb li olması gerekiyor telin.. açılmama sorunu yok açılıyor..
bendede turkcell 3gs var bu yöntemle direk jb yapabilirmiyim ?
quote:
Orijinalden alıntı: ertoxin
bendede turkcell 3gs var bu yöntemle direk jb yapabilirmiyim ?
arkadaşlar bende 4.0 yüklü 3gs var aktive edilmemiş halde bunu bu telefon için uygulayabilir miyim uygulayabilirsem nasıl yapmam gerekiyor snowbreezei nasıl kullanıcam bi anlatabilirseniz çok memnun olurum
Bunu yapmayı denedim oluyor gibi ama 3g simgesi var snwbreeze de s yok özellikle dikkat ettim sorun olur mu? Ayrıca en son dfu moda almam gerektiği söyleniyor orada sıkıntı oluyor.
Ben iphonum u sorunsuzca jailbreak ve unlock yaptım şu an ios4 te kullanıyorum.
Telfonum IPhone 3GS new bootrom 3.1.2 baseband 5.11.07 idi. (blackra1n kullanarak jailbreak yapmıştım daha önceden)
Şu anda 4.0 da jailbreak li unlock olarak kullanıyorum. üstelik restore ettim önceki konfigürasyonu ve crack'li application larımın hepsi geri geldi. son yaptığım çağrılar bile geri geldi :)
bu tutorial telefonu 3.1.2 de blackra1n le jb yapmış olanlar için nasıl ios4 e geçeceklerini anlatıyor. telefonunuz zaten ios4 te ise veya 3.1.3 te ise farklı bi yöntem bulmanız lazım.
bu arada ne yazikki new bootrom oldugundan yine önceden olduğu gibi her kapatıp açtığımızda bilgisayara bağlamamız lazım. bunun için ibooty diye bi program kullanılıyor...
son olarak orda anlatılmayan 1-2 bişey ekleyeyim. telefonunuzu jailbreak yaptıktan hem sonra cydia dan ultrasnow 0.93 ü yüklemeniz gerekiyor. bu unlock için gerekli. bunun yanı sıra crack li app leri kullanabimek için de; cydia ya "cydia.hackulo.us" repos unu yükleyip AppSync for OS 4.0 packet ini de yüklemeniz gerekiyor.
shsh kayıtsız yapılabiliyor mu?
3.1.2 de jailbreak li olman lazım. eğer 3.1.2 versiyonundaysan ve jailbrake li isen zaten shsh kaydını alabilirsin. o şart değil ama almadan da bu işlemi kesinlikle yapma derim. bi terslik çıkar veya sevmez geri almak istersen o zaman mümkün olmaz.
Şu an iOS 4 GM sürümündeyim.Jailbreak'siz...Acaba ben de jb yapabilir miyim ve nasıl olacak?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme