Şimdi Ara

İOS 5 UNTETHERED JAİLBREAK ÇIKMAK ÜZERE (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.301
Cevap
13
Favori
127.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İshatter. Hakkinda bir bilgi. Dikkat edin diyor. Zararli yazilim ya da irus olabilir mis.

http://digitalization.wordpress.com/2011/10/12/stay-away-from-ishatter-most-likely-a-virus-or-a-malware-program/
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdincdem

bunuda bugün yayınlamışlar

http://www.dailymotion.com/video/xlncaf_isteve-untethered-jailbreak-for-ios-5-0-4-3-4-4-3-5-5-0_tech

burdada 4.3.5 versiyona untethered jailbreak yapılıyor .

:) ios 5 e geçer geçmez 4.3.5 jb olmuş. ios 5 içinde yakındır artık çıksada jb yapsak.
  • çıksın artık :((
  • bende 4.3.3 de kaldım untethered yuzunden beklıyorum ınsallah cok kısa zamanda cıkar ve ios5 e gecerım.
  • Arkadaşlar benim 1.59.00 baseband simkilitli iphone 4'üm var... Bu gelecek olan JB basband'imi de yükseltecek mi?
  • ipod touch sahibiyim ios5 güncellesem ipodumdaki jb gidiyor mu. yüklediğim ücretli ve cydia uygulamalarım siliniyor mu. nasıl yapabilirim bu konu için güncellemeyi
  • Bu aşkam Türkiye saati ile 23:00'de untethered Jb geliyormuş arkadaşlar..

Kaynak: insanelyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KontG

Bu aşkam Türkiye saati ile 23:00'de untethered Jb geliyormuş arkadaşlar..

Hadi inşallah ama nedense iPhone 4 unlock'a benzeyecek gibi bir his var içimde :)
  • Ben göremedim, kaynak var mı?
  • Evet yükledim şuanda bakıyorum ve baseband yükselmedi. Şimdi geveyin nimetini görmem için just boot yaptım Allah'ım sen güç ver
  • quote:

Bu aşkam Türkiye saati ile 23:00'de untethered Jb geliyormuş arkadaşlar..

inşallah süper olur gerçi jb' siz şarj performansı iyi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdincdem

bunuda bugün yayınlamışlar

http://www.dailymotion.com/video/xlncaf_isteve-untethered-jailbreak-for-ios-5-0-4-3-4-4-3-5-5-0_tech

burdada 4.3.5 versiyona untethered jailbreak yapılıyor .

cydia ilk açılımda dosyaları düzenler yalnız, burada böyle birşey görünmüyor.. bana hikaye gibi geldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.e.a.r

Evet yükledim şuanda bakıyorum ve baseband yükselmedi. Şimdi geveyin nimetini görmem için just boot yaptım Allah'ım sen güç ver

eee? 20 dakikadır just bootta mısın?
  • Her ne kadar ios 5 de guzel yenilikler olsa da jailbreaksiz iphone un hicbir anlami yok. Unterhered jailbreak cikar cikmaz yapmayi planliyorum. Heycanla bekliyoruz :)
  • Nur topu gibi bir iphone 4 iOS5'im Oldu hayırlı olsun .Sim kilitli cihazdır
     İOS 5 UNTETHERED JAİLBREAK ÇIKMAK ÜZERE
  • Hocam bende de AT&T iphone 4 var. ios 5 i neyle jail break ettiniz tethered mi untethered midir_
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottheriff

Hocam bende de AT&T iphone 4 var. ios 5 i neyle jail break ettiniz tethered mi untethered midir_

Tethered untethered beklemekteyim.

redsn0w 0.9.9b4 ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f.e.a.r -- 13 Ekim 2011; 16:47:39 >
  • quote:

Arkadaşlar benim 1.59.00 baseband simkilitli iphone 4'üm var... Bu gelecek olan JB basband'imi de yükseltecek mi?

Ben de ayni durumdayim. Modem Firmware 01.59.00, surum 4.1(8B117), Amerika'dan alinma simkilitli iPhone 4. Unlock cikar mi sizce? Tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkergel -- 13 Ekim 2011; 16:48:01 >
  • bomba bomba
  • Çıktığı gibi paylaşım yapıcam
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.