Şimdi Ara

İOS 5 UNTETHERED JAİLBREAK ÇIKMAK ÜZERE (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.301
Cevap
13
Favori
127.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tehered jb yapamadım ya arkadaşın dediği dosyayı indirdim ama hata veriyor.Anlamadım
  • Arkadaşlar herhangi bir haber yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KontG

Arkadaşlar herhangi bir haber yok mu?

Var evet, sanırım iOS 5'ten sonra downgrade yapamayacakmışız, SHSH işe yaramayacakmış.

APTicket nedir bilmiyorum ama artık ECID veya firmware sürümüne göre değil, her restorede ve açılışta rastgele üretilen bir sayı olacakmış. İmzalamak için kullanılan Crypto anahtarı sadece Apple'da olacağı için, yeniden denenen APTicket'lar çalışmayacakmış. En azından benim anladığım bu:

http://www.ultrasn0w.ca/2011/10/apple-wins-another-round-against.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PythEch -- 13 Ekim 2011; 22:33:54 >

• SHSH kayıtlarımız artık işe yaramayacak

Apple has always had a kind of war against "Jailbreak" and until this day Apple still winning in it's game against jailbreak, when the jailbreak hackers have the chance to find an exploit Apple release a software update to patch it.

And this time Apple wins another round, but how ? Well as we all know iOS 5 has released yesterday, but as it was noted by the Dev-Team that any user who will try to upgrade his iDevice to iOS 5 will not be able to downgrade it again Apple has changed the way that they authenticate software restores, so saved SHSH blobs won’t help.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PythEch

quote:

Var evet, sanırım iOS 5'ten sonra downgrade yapamayacakmışız, SHSH işe yaramayacakmış.

APTicket nedir bilmiyorum ama artık ECID veya firmware sürümüne göre değil, her restorede ve açılışta rastgele üretilen bir sayı olacakmış. İmzalamak için kullanılan Crypto anahtarı sadece Apple'da olacağı için, yeniden denenen APTicket'lar çalışmayacakmış. En azından benim anladığım bu:

Moral bozucu... Peki nasıl bir yöntem kullanılacak bundan sonra?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontG -- 13 Ekim 2011; 22:34:59 >

• quote:

quote:

quote:

Moral bozucu... Peki nasıl bir yöntem kullanılacak bundan sonra?

O konuda bilgim yok ama şimdilik iOS 5'ten uzak durayım ben

Aynı haberi bir başka kaynaktan okumak isteyenler için:http://www.limera1n.cc/2011/10/downgrade-blocked-starting-from-ios-5.html

Düzeltme:

Limera1n'den okuduğuma göre iOS 5'ten düşük sürümlere düşebiliyormuşuz. iOS 5 ve üzeri sistemlerde SHSH blob'ları kaydedemiyormuşuz. Az da olsa sevindim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PythEch -- 13 Ekim 2011; 22:42:37 >

• Mesajım bulunsun . Untethered bekliyoruz . Gelişmeleri takip edelim bakalım .
  • Yarın geliyor unlock

Yes that's right, MuscleNerd said his word about releasing Ultrasn0w tomorrow to unlock iPhone,iPod Touch and iPad running on iOS 5, and if you were asking about the baseband that this new version of Ultrasn0w unlock it, read the following:

Ultrasn0w will unlock these basebands: 01.59.00, 04.26.08, 05.11.07, 05.12.01, 05.13.04, and 06.15.00 basebands, so if you have any other baseband then you will not be able to unlock it, of course in order to unlock your iPhone you will have to jailbreak your iDevice by using Redsn0w 0.9.9b5.
  • Bana soru soran arkadaşlar geveyli cihaz tethered jailbreakli. Geveysiz unlock yapanlar ios 5 yüklemesin ultrasn0w güncellemeyi yayınlayınca yükleyin.

Bu arada ben ios5ten 4.3.3'e rahatlıkla düşürebiliyorum. Hiç bir sıkıntı çıkmadan şöyleki bende ifaith ile alınmış shsh içine gömülü ipsw dosyası var direk shift+restore işlem tamam.
  • 1 hafta ıcınde cıkar umarım :( bırkac oyun var resmen ındır benı dıyor ama 6 dolar her bırı
  • quote:

Yarın geliyor unlock

Yes that's right, MuscleNerd said his word about releasing Ultrasn0w tomorrow to unlock iPhone,iPod Touch and iPad running on iOS 5, and if you were asking about the baseband that this new version of Ultrasn0w unlock it, read the following:

Ultrasn0w will unlock these basebands: 01.59.00, 04.26.08, 05.11.07, 05.12.01, 05.13.04, and 06.15.00 basebands, so if you have any other baseband then you will not be able to unlock it, of course in order to unlock your iPhone you will have to jailbreak your iDevice by using Redsn0w 0.9.9b5.

Buradaki basebandlar zaten unlockluydu neyi geliyor anlamadım? Çıkacak olan güncellemesi yani ultrasn0w ios5'e uyarlanmış hali 01.59.00 olupta ios 5 geçemeyenler yarın yükleyecekler.

Gelecek olan untethered ise ozaman sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: f.e.a.r

Bana soru soran arkadaşlar geveyli cihaz tethered jailbreakli. Geveysiz unlock yapanlar ios 5 yüklemesin ultrasn0w güncellemeyi yayınlayınca yükleyin.

Bu arada ben ios5ten 4.3.3'e rahatlıkla düşürebiliyorum. Hiç bir sıkıntı çıkmadan şöyleki bende ifaith ile alınmış shsh içine gömülü ipsw dosyası var direk shift+restore işlem tamam.

Evet sonradan düzelttim zaten İnsan "any user who will try to upgrade his iDevice to iOS 5 will not be able to downgrade it" bunu okuyunca dumura uğruyor Boş yere korkutuyorlar yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PythEch -- 13 Ekim 2011; 22:49:48 >

• quote:

quote:

Bana soru soran arkadaşlar geveyli cihaz tethered jailbreakli. Geveysiz unlock yapanlar ios 5 yüklemesin ultrasn0w güncellemeyi yayınlayınca yükleyin.

Evet sonradan düzelttim zaten İnsan "any user who will try to upgrade his iDevice to iOS 5 will not be able to downgrade it" bunu okuyunca dumura uğruyor Boş yere korkutuyorlar yav

Burada anlatılmak istenen belkide ios 5 arası geçiş yapılamayacağıdır. ios 5 çıkar ios 5.0.1 çıkar ios 5 e dönülmez gibisinden valla bende 4.3.3 var paşalar gibi bişey olursa direk geriye

• quote:

quote:

quote:

Burada anlatılmak istenen belkide ios 5 arası geçiş yapılamayacağıdır. ios 5 çıkar ios 5.0.1 çıkar ios 5 e dönülmez gibisinden valla bende 4.3.3 var paşalar gibi bişey olursa direk geriye

Zaten birkaç yere daha baktım, dediğiniz gibi iOS 5'ler arası geçiş yapılamayacak deniliyor. Hep iOS 5'in son sürümünü yükleyeceğiz (en azından şimdilik öyle görünüyor). Amawww.ultrasn0w.ca'da sanki iOS 5 yükleyen biri artık downgrade yapamayacakmış gibi anlatmışlar, neyse önemli değil.

• Arkadaşlar geldi mi iOS 5?? Bakar mısınız?

http://www.iosjailbreaknow.com/
  • quote:

Arkadaşlar geldi mi iOS 5?? Bakar mısınız?

http://www.iosjailbreaknow.com/

O site sahte diyor forumdakiler... Uygulama da çalışmıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PythEch -- 13 Ekim 2011; 23:10:51 >
  • Yalan beyler bu tarz siteler..dün ishatter.net denedim virüs yedi pc bı guzel..uzak durmak lazim
  • quote:

Orijinalden alıntı: :SworD:

quote:

Bu aşkam Türkiye saati ile 23:00'de untethered Jb geliyormuş arkadaşlar..

Kaynak: insanelyi

Yalan olmasin

Daha gelmedi bakalim Sabirsizlikla bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: C£nq

quote:

quote:

Yalan olmasin

Yarına sarktı maalesef

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: C£nq

quote:

quote:

Yalan olmasin

Yarına sarktı maalesef

Hocam kaynak nedir.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.