Şimdi Ara

İOS 5 UNTETHERED JAİLBREAK ÇIKMAK ÜZERE (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.301
Cevap
13
Favori
127.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: entropiyhl

quote:

Orijinalden alıntı: KontG

quote:

Orijinalden alıntı: C£nq

quote:

Orijinalden alıntı: :SworD:

quote:

Bu aşkam Türkiye saati ile 23:00'de untethered Jb geliyormuş arkadaşlar..

Kaynak: insanelyi

Yalan olmasin

Daha gelmedi bakalim Sabirsizlikla bekliyoruz

Yarına sarktı maalesef

Hocam kaynak nedir.

http://www.ultrasn0w.ca/

http://cydiahelp.com/

• Greenpoisonun twitine baktim. Henuz yok diyor.
    Arkadaslar bence sacmasapan sitelere irmeyin. Bu ekipten daha iyi ir hacker ekibi yok su an emin olun.
    Stephan esser iphone 4 s satisindan sonra yapilacak dedi.
    Hafta sonuna cikacak sanirim. Hayirlisi olsun.
    İyi geceler.
  • Beklemek istemeyen tethered yapsın bence untethered gelince ona geçersiniz ben öye yaptım memnunum şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur

Beklemek istemeyen tethered yapsın bence untethered gelince ona geçersiniz ben öye yaptım memnunum şuan

Benim icin onemli olan cydiada ki uygulamalardir...
    Biraz daha bekliyecegim cunku baya bir modifiyeli telefonum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan O'reily'

quote:

Beklemek istemeyen tethered yapsın bence untethered gelince ona geçersiniz ben öye yaptım memnunum şuan

Benim icin onemli olan cydiada ki uygulamalardir...
    Biraz daha bekliyecegim cunku baya bir modifiyeli telefonum:)

Ben cydia dan işimi görecek uygulamaları indirdim untethered gelsin tamamını indirecem şimdilik iş görüyor ama tabi çokta şart değil ios5 öyle aman aman bi yenilik yok benim açımdan
  • quote:

Peki tethered yapınca baseband yükseliyor mu? Bir de save'lerimiz gidiyor mu?
  • quote:

quote:

Hicbir bilgim yok cihaziniz sim kilitliyse bekleyin derim.
  • quote:

quote:

baseband ne onu bile bilmiyorum inanın arkadaşın dediği gibi cihazınız simkilitliyse hiç girmeyin ios5 işine tabi şimdilik...
  • quote:

Bende sabirsizlaniyorum fakat tethered bana hic mi hic sicak gelmiyor. Ne bileyim bir terslik olucak gibi geliyor. Yani terslik benim basima gelir diye
  • quote:

quote:

Bende sabirsizlaniyorum fakat tethered bana hic mi hic sicak gelmiyor. Ne bileyim bir terslik olucak gibi geliyor. Yani terslik benim basima gelir diye

Yok be kardeşim aynı bildiğin jb sorun çıkaracak bi tarafı yok.Ben zaten telefonu hiç kapatmıyodum şimdilik iyiyiz

• quote:

quote:

quote:

Yok be kardeşim aynı bildiğin jb sorun çıkaracak bi tarafı yok.Ben zaten telefonu hiç kapatmıyodum şimdilik iyiyiz

olmuyor ama aksilik iste 4.3.5 kullanirken basima geldi tethered sikintili ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

quote:

quote:

olmuyor ama aksilik iste 4.3.5 kullanirken basima geldi tethered sikintili ;)

Ne gibi sorunlar oluyo? benide tırsıttınız Zaten bende çok kasmıyorum aleti sadece bi kaç vazgeçilmezi yükledim abanmıyorum yani alete

• quote:

Yarın geliyor unlock

Yes that's right, MuscleNerd said his word about releasing Ultrasn0w tomorrow to unlock iPhone,iPod Touch and iPad running on iOS 5, and if you were asking about the baseband that this new version of Ultrasn0w unlock it, read the following:

Ultrasn0w will unlock these basebands: 01.59.00, 04.26.08, 05.11.07, 05.12.01, 05.13.04, and 06.15.00 basebands, so if you have any other baseband then you will not be able to unlock it, of course in order to unlock your iPhone you will have to jailbreak your iDevice by using Redsn0w 0.9.9b5.

4.3.5 yüklü 05.16.02 basebandlı (simkilitli) iphone 3gsim var. Burada yazana göre 05.16.02 bb için unlcok yok diyor.
    sorum şu ios 5'e geçtiğimde baseband değişiyor mu ya da bu baseband'ı değiştirebiliyor muyuz arkadaşlar
    yoksa unlock yapamayacak mıyım ben bu telefonu :S

• telf kapamadikca sorun yok
    respring yapsak bile aciliyor tel,gecen kilit ekraninda kullandgm tema sapitmisti winterboarddan tiki kaldirip respring attim ve oylece kaldi normalde acilmasi lazimdi :)
    disarida olsaydim ...
  • ya arkadaşlar bu konu ios 5 untethered jb nin duyurusu için açıldı.
    geveyli cihazların sorununu başka platformda ya da özelde konuşsanız. her mesajda heyecanla açıyorum konuyu ama birşey yok.
  • Untethered kim çıkacağını söyledi bilmiyorum ama yarın çıkacak olan Redsn0w 0.9.9b5 sürümü tethered olarak çıkacağını sitelerde gördüm.
  • arkadaşlar şimdi tethered yapsak,atıyorum 2 3 gün sonra untethered çıkınca ona geçerken restore tarzı bsy yapmamız gerekirmi?yoksa dırek tethered ın ustune işlemi yapınca untethered a mı donuscek jb?100e yakın uygulamam oldugu ıcın tekrar tekrar ugrasmak ıstemıyorumda..

daha önce hiç tethered yapmadım ondan bilmiyorum..jb li cihaza jb yapıcaz mantık olarak tethered dan untethereda gecmek ıcın:)
  • Ciksada herkes bu sorundan kurtulsa bari, ama benim düsünceme göre Iphone 4S cikmadan cikarmiyacaklar yani bu demek oluyor ki 1 hafta falan sürecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_k12

arkadaşlar şimdi tethered yapsak,atıyorum 2 3 gün sonra untethered çıkınca ona geçerken restore tarzı bsy yapmamız gerekirmi?yoksa dırek tethered ın ustune işlemi yapınca untethered a mı donuscek jb?100e yakın uygulamam oldugu ıcın tekrar tekrar ugrasmak ıstemıyorumda..

daha önce hiç tethered yapmadım ondan bilmiyorum..jb li cihaza jb yapıcaz mantık olarak tethered dan untethereda gecmek ıcın:)

Haci naaptin ya eger 100e yakin "cydia" uygulaman varsa o telefon ekmek kizartma makinesi gibi calisiyodur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben etrafıma bakıyorum yakınlarda jb falan göremiyorum
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.