ipad 2'imde 4.3.5 versiyonu yüklü ve forumlardaki arkadaşlar 4.3.5 versiyonu için JB yapıldığı zaman her açılışta sorun yaratıyor uğraştırıyor gibi şeylerden bahsetmiş.
Siz nasıl 4.3.5 versiyonu için sorunsuz JB yaptınız anlatır mısınız? ya da kullandığınız sitenin adresini verir misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: system_34
Arkadaşlar benim versiyon 4.1 baseband 02.10.04 unlock cıkmadıgı için gevey kullanıyorum mecburen. ios 5 te unlock cıkarmı bu baseband için ya da geveyle birlikte kullanabilirmiyim.
Baseband koruyarak update yapacaksin. Yukseltmezsen baseband ini, Gevey calisir.
Bu arada konunun basinda bir jailbreak muhabbet donmus, iOS 4 ciktiginda bulunan acik, iPhone 4 un islemcisi A4 chipinde bulundu. Yani iPhone 4 e isterse iOS 10 ciksin, ciktigi gun eski method jailbreak calisacaktir ama tethered olacaktir. Bunu bir sekilde untethered yapmalari lazim ki onun da jailbreak i bulmak kadar zor bir sey oldugunu sanmiyorum. 4.3.3 den sonra cikartmamalarinin nedeni, 5 i beklemeleridir
Siri olayina gelince, Siri iPhone 4 e port edilmeye calisiliyordu ama basarisiz oldu. iPhone 4S e jailbreak geldikten sonra tekrar denenecegi soyleniyor.
quote:
Orijinalden alıntı: yaşlı_çocuk
quote:
Orijinalden alıntı: cem_k12
arkadaşlar şimdi tethered yapsak,atıyorum 2 3 gün sonra untethered çıkınca ona geçerken restore tarzı bsy yapmamız gerekirmi?yoksa dırek tethered ın ustune işlemi yapınca untethered a mı donuscek jb?100e yakın uygulamam oldugu ıcın tekrar tekrar ugrasmak ıstemıyorumda..
daha önce hiç tethered yapmadım ondan bilmiyorum..jb li cihaza jb yapıcaz mantık olarak tethered dan untethereda gecmek ıcın:)
Haci naaptin ya eger 100e yakin "cydia" uygulaman varsa o telefon ekmek kizartma makinesi gibi calisiyodur
100üde cydia uygulaması değil yahu..installoustan indirdiklerim cogunlugu 32 gb hemen hemen full dolu ama ne bir ısınma ne bir yavaşlama söz konusu :)
quote:
Orijinalden alıntı: kain061
İnsallah ipad 2 icinde gelir
Bazı siitelerde Jb geldi diyor ama İPAD2 için çalısıyolarmış.Bende bekliyorum sabırsızlıkla ipad2 için
Bir arkadas 3GS icin iOS5 jb + unlock yaptığını söylüyor. Doğru söylüyor olabilirmi?
evet yapabilir ama tethered oluyo şimdilik .
quote:
Orijinalden alıntı: desiya
Bir arkadas 3GS icin iOS5 jb + unlock yaptığını söylüyor. Doğru söylüyor olabilirmi?
JB çıktığında baseband derdi olmayanlar iTunes üzerinden güncelleyip sonra untethered jb yapabilecek dimi yani illaki ipsw dosyasını manuel şekilde yüklemeye gerek yok?
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur106
untethered ıle tethered arasındakı fark nedır ?
Tethered telefonun şarjı bitince işletim sistemi çöker elmada kalır. Telefonu bağlayıp jailbreak programı açılır just boot tethered yapılır telefon açılır.
Untethered norma jailbreakli telefon kapansa dahi normal bir şekilde açılır.
eyvallah cok tesekkurler
quote:
Orijinalden alıntı: FaruK_26
quote:
Orijinalden alıntı: kain061
İnsallah ipad 2 icinde gelir
Bazı siitelerde Jb geldi diyor ama İPAD2 için çalısıyolarmış.Bende bekliyorum sabırsızlıkla ipad2 için
Bende bekliyorum ipad 2 için...
quote:
Orijinalden alıntı: f.e.a.r
quote:
Orijinalden alıntı: desiya