Şimdi Ara

İos 6.0 da Edge sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonuma iOS 6.0 beta 1 sürümünü yükledim. Yeni sürümde bildiğiniz gibi 3g açıp kapatma yok fakat bende 3g hiç gelmiyor. Telefonum hep Edge modunda bu sorunla karşılaşan oldumu yada çözümünü bilen varmı? (Bu arada telefonum 3gs)

• 4s ile denediğimde aynı sorun olmuştu 3g ye bağlanmıyordu.
  • bendede aynı sorun var telefonu kapatıp açtıktan sonra 3G gelir
    kullandığım cihaz iPhone 4S
  • 4 kullanıyorum aynı sorun bende de var. Hücresel Veri sekmesi altında 3G seçeneği yok. Sanırım Beta 2 beklemek gerekecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil34

bendede aynı sorun var telefonu kapatıp açtıktan sonra 3G gelir
    kullandığım cihaz iPhone 4S

Telefonu resetledim hatta kilit ve home tusuna basarakta sifirladim ama 3g gelmiyo bi turlu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun bendede vardı.telefon tekrar restore et.ama kesinlikle yedeken geri yükleme yapma.teli yeni bir iphone olarak kaydet.sonra ios 6 yükle.düzelecektir.aynı problem bendede vardı böyle yapınca düzeldi.3g kapalı iken ios 6 ya yükseltince komik bir şekilde 3g kullanılamıyor :D garip ama durum bu
  • Sorunun çözümü ios 5 e düşürün 3G yi acın tekrar 6 ya guncelleyin bug var sorunuda iletin applea

• quote:

Orijinalden alıntı: Absorb

aynı sorun bendede vardı.telefon tekrar restore et.ama kesinlikle yedeken geri yükleme yapma.teli yeni bir iphone olarak kaydet.sonra ios 6 yükle.düzelecektir.aynı problem bendede vardı böyle yapınca düzeldi.3g kapalı iken ios 6 ya yükseltince komik bir şekilde 3g kullanılamıyor :D garip ama durum bu

Aksam deniycem sonucu burdan yazarim. Sanirim ayarlari alirken 3gnin kapali oldugunu gorunce aynen o sekilde aliyor. Ayni sorunu yabancilarda yasamis ama ben onlarda cozum bulan goremedim. Aksam once ios 6 yi restore edip deniycem olmazsa downgrade ile denerim.

• Apple a rapor gönderdim.iOS 6 yükledikten sonra ayarlardan telefonunuzun Apple a rapor göndermesine izin verin.Merkez de bu raporlar incelenip ona göre güncelleme çıkarılıyor

Beta sürüm olduğu için zaten performans ve stabilite beklemeyin olur böyle şeyler
  • Beta sürümün ne olduğunu bilmeden yüklemiş arkadaş herhalde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.