Bildirim
İos 6.0 da Edge sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
4s ile denediğimde aynı sorun olmuştu 3g ye bağlanmıyordu. -
bendede aynı sorun var telefonu kapatıp açtıktan sonra 3G gelir
kullandığım cihaz iPhone 4S -
4 kullanıyorum aynı sorun bende de var. Hücresel Veri sekmesi altında 3G seçeneği yok. Sanırım Beta 2 beklemek gerekecek. -
quote:
Orijinalden alıntı: anil34
bendede aynı sorun var telefonu kapatıp açtıktan sonra 3G gelir
kullandığım cihaz iPhone 4S
Telefonu resetledim hatta kilit ve home tusuna basarakta sifirladim ama 3g gelmiyo bi turlu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı sorun bendede vardı.telefon tekrar restore et.ama kesinlikle yedeken geri yükleme yapma.teli yeni bir iphone olarak kaydet.sonra ios 6 yükle.düzelecektir.aynı problem bendede vardı böyle yapınca düzeldi.3g kapalı iken ios 6 ya yükseltince komik bir şekilde 3g kullanılamıyor :D garip ama durum bu -
Sorunun çözümü ios 5 e düşürün 3G yi acın tekrar 6 ya guncelleyin bug var sorunuda iletin applea
quote:
Orijinalden alıntı: Absorb
aynı sorun bendede vardı.telefon tekrar restore et.ama kesinlikle yedeken geri yükleme yapma.teli yeni bir iphone olarak kaydet.sonra ios 6 yükle.düzelecektir.aynı problem bendede vardı böyle yapınca düzeldi.3g kapalı iken ios 6 ya yükseltince komik bir şekilde 3g kullanılamıyor :D garip ama durum bu
Aksam deniycem sonucu burdan yazarim. Sanirim ayarlari alirken 3gnin kapali oldugunu gorunce aynen o sekilde aliyor. Ayni sorunu yabancilarda yasamis ama ben onlarda cozum bulan goremedim. Aksam once ios 6 yi restore edip deniycem olmazsa downgrade ile denerim.
Apple a rapor gönderdim.iOS 6 yükledikten sonra ayarlardan telefonunuzun Apple a rapor göndermesine izin verin.Merkez de bu raporlar incelenip ona göre güncelleme çıkarılıyor
Beta sürüm olduğu için zaten performans ve stabilite beklemeyin olur böyle şeyler -
Beta sürümün ne olduğunu bilmeden yüklemiş arkadaş herhalde.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X