Şimdi Ara

iOS 6.1.2, birkaç gün içerisinde yayınlanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmett3

jeanbreak ta bu guncellemeyle patlar yanılıyormuyum .....

En son bildiğim kadarıyla 6.1.1 betasında jb patlamamıştı. Bundada patlamayabilir. Tabii bir ihtimal açık kapanmışta olabilir.

• şu batarya sorununa bir çare bulsunlar artık
  • Her güncellemeden sonra şarj süresi daha da düşüyor sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peynir Alti Suyu Tozu

Yok canım ben şu an 6.1.1 ile memnunum hiç bi sorunum yok yükleyenlerden gelen olumlu tepkiye göre geçebilirim, zaten 6.0'dan 6.1' geçtiğime pişman olmuştum şebeke yüzünden. İnsan ister istemez artık çekiniyor. Bir atasözünün de dediği gibi çalışıyorsa kurcalama.

Aynen o bi kere yenir :) atalarimizin dedigi gibi sorun varsa bi ac kapaaa :)

• microsot'un salısı varsa apple'ın da pazarı var :)
  • 6.1 ip5 te kullanıyorum çok memnunum özellikle batarya konusu % 30 verimli oldu sersem yalan olmaz wifi olayı da düzelmiş ti bence no problem

• IOS 6.1.0 'da her zaman baglandiginiz wi-fi haricinde baska wi-fi baglandiginizda sikinti yaratiyor sikayet ettigimde evet dogru diger musterilerimizdende sikayet aldiklarini 6.1.2 'surumunde cozumlediklerini en kisa zamanda yayinlayacaklarini soylediler.
  • Ürününe bu kadar destek vermesi güzel sürekli hataları düzeltiyorlar ama bir yandada sıvadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anadolulu1

6.1 ip5 te kullanıyorum çok memnunum özellikle batarya konusu % 30 verimli oldu sersem yalan olmaz wifi olayı da düzelmiş ti bence no problem

Katiliyorum bana da turkcell mesaj atti bugun gecmediyseniz surumu yukseltmeyin falan diye ama bence iphone5 de gayemet duzgun calisiyor en azindan ben yaptigim islemlerde bi sorunla karsilasmadim.

• apple bana bitane ip5 yollasın.tester oalyım onlara bedavaya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Crumby

quote:

Orijinalden alıntı: anadolulu1

6.1 ip5 te kullanıyorum çok memnunum özellikle batarya konusu % 30 verimli oldu sersem yalan olmaz wifi olayı da düzelmiş ti bence no problem

Katiliyorum bana da turkcell mesaj atti bugun gecmediyseniz surumu yukseltmeyin falan diye ama bence iphone5 de gayemet duzgun calisiyor en azindan ben yaptigim islemlerde bi sorunla karsilasmadim.

Şirket maili kullananlar sorun yaşıyor.

Halbuki bilgi işlem mailde Google ya da Yandex altyapısı kullansa sorun yaşamayacaklar ama herkes işinde iyi değil işte...İmkan var kullanmıyorlar.
  • belkide benim paylaştıgım konudaki olay gercek idi pinkodu olayı

• iPad de sıkıntı yoktu aslında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir problemim yok ailecek de 3 telefonda da sorun yok inanmayın bu androidçilere inanmazsanız deneyin hiç bir sorunum yok yalan bunlar

• jailbreak çalışırmı acaba bu sürümle... yoksa geçmem

• arkadaşlar ben hala 6.0.1 i kullanıyorum son güncellemeyi yapmadım telefondan çok memnunum öle aman aman bir değişiklik olmazsa güncellemeyi düşünmüyorum, yalnız şöyle bir sorum olacak ben şimdi gelen güncellemeleri yapmadığımdan dolayı ilerleyen dönemlerde 5 6 tane sonra gelen güncellemeyi yapsam bir sıkıntı olurmu
  • Bilgi için teşekkürler.
  • Arkadaslar bu ne bicim yorumlar ios6 gayet iyi ve sorunsuz calisiyor sacma sacma yorumlar atmayin 10 numara calisiyo

• 4S Kullanicisiyim iOS 5.1 kullaniyodum birden bire wifi gitti acilmadi sonra surum guncelliyim dedim 6.1.1 e gectim. bu sefer o gri wifi cikti. herkes icin stabil calismiyor. gercekten cok sinir bozucu bi durum acayip sogudum iphone dan gercekten 4s ciler ve benim gibi sorun yasayanlar icin tam bir fiyasko.

bu arada iOS 6.1.1 sadece 4s te olan sorunlar icin cikmisti. fakat daha da problemli halde!
  • 6.0.1'e geçtim 6.1 çıktı. Sonra 6.1'e geçtim 1 gün sonra 6.1.1 çıktı. Buna geçsek sonraki gün 6.1.2 çıkacak sonra 3-4-5-6.

En iyisi 6.1'de kalıp JB yapmak.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.