Şimdi Ara

iOS 6.1.2, birkaç gün içerisinde yayınlanıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: murdocklawless

bir kaç gün içinde de 6.1.3 gelir.

aynen az kaldı sıvaya sıvaya bu 6.99.99 a varacak gibi duruyor :D
  • yolla steve panpa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler yeri değil ama konusunuda açmak istemedim sorum şu.ben bridge uygulamasınız 1.1.2 ücretli versiyonunun bir sitede hacklenmişini buldum ve pc ye indirdim ve pc den cydiaya nasıl atacağımı bilmiyorum.bu uygulamayı itools ile nasıl cydiaya atarım?
  • Bu 6.x.y gibi versiyon numaraları ne demek acaba.

6 = Görünümü değiştirmedik.

1 = Herhangi bir şey eklemedik.

3 = 2'deki hataları düzelttik.

gibi gibi olabilir..

6.1 JB candır ağalar gerisi yalan. Gerekmez başka bir şey.
  • 6.1 candır diyorsunuz da 6.1'de 4S'ler 3G bağlantı sorunu yaşıyor. İnternete giremeyen telefonu ne yapayım ben!!! Neyse ki 6.1.1 ile bu sorun düzeltildi. Umarım 6.1.2 ile daha da iyileştirilmiş olur.
  • google maps ip4 te çok yavaş çalışıyor.
  • 6'yı nezaman toparlayabilecekler acaba..

• Bakalım bu yeni versiyonda neleri alıp götürecek bizden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

6'yı nezaman toparlayabilecekler acaba..

iOS 6'yı ben Vista'ya benzetiyorum. Vista'yı toparlayamayacağını anlayan MS windows 7'yi çıkararak karizmasını düzeltmişti. Sanırım Apple'ı da "7" kurtaracak. iOS 7'ye odaklansalar iyi edecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: from_anatolia

quote:

iOS 6'yı ben Vista'ya benzetiyorum. Vista'yı toparlayamayacağını anlayan MS windows 7'yi çıkararak karizmasını düzeltmişti. Sanırım Apple'ı da "7" kurtaracak. iOS 7'ye odaklansalar iyi edecekler.

Ama iphone 4s'i ios 7 bitirir ios 6 bile kastirdi hic ios 5.1.1 stabilligini yakalayamadim.Yani ios 6i iphone 4s i bitirdi bence.keske surum dusurebilinse

• 5.1.1'den sonra en iyi iOS 6.1.1 oldu, bariz olarak hızlandı telefon, 5.1.1'de geceden sabaha %10'a yakın şarj giderken 6.1.1'de en fazla %2 gider oldu,Safari sayfa yüklemeleri çok hızlandı..Çok çok mumnunum şu an.Herhalde iOS 7'ye kadar giderim böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLeasT

quote:

Orijinalden alıntı: from_anatolia

quote:

Ama iphone 4s'i ios 7 bitirir ios 6 bile kastirdi hic ios 5.1.1 stabilligini yakalayamadim.Yani ios 6i iphone 4s i bitirdi bence.keske surum dusurebilinse

Cihazda sorun olabilir. 3GS bile kısmen kasarken 4S'in kasması çok mantıklı gelmiyor. Ben çok stabil şekilde kullanıyorum.

• Sadece bendemi sorun var bilmiyorum ama. 6.1.1 sarj canavari. Jb yok cihazda anormal derecede az gitmeye basladi sarjim

• şarz berbat 6.1.1. de şebekede çekim düşük iPhone5 te inşallah yeni güncelleme dertlerimizi çözer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6.1 de Ram kullanımının artmasından dolayı resmen içiyo şarzı :)
  • 5.1.1 den öteye gidemedim . tam niyetleniyorum yeni güncelleme diyorlar bekleme moduna geciyorum hadi hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

5.1.1 den öteye gidemedim . tam niyetleniyorum yeni güncelleme diyorlar bekleme moduna geciyorum hadi hayırlısı.

Sakın yapma , kal 5.1.1 de ararsın sonra.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şarj kablosu aşındı taka çıkara pilide bozacaz bu sürümü yazan sığırın ellerine çekiçle vurmak lazım
  • Yeni sürüme JB çıkmadan 6.1 e devam.

• jailbreak çıkmadan hayatta işim olmaz yeni sürümle..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.