Şimdi Ara

İos 6.1.3 tethered biri baksin lutfen ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
2
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İos 6.1.3 iphone 4 . Tethered jailbreak yaptim jus boot yaptim redsnow la ama ananas ambelminden sonra elmaya geciyor ve kaliyor . Ugrastim falan telefon acildi ama safari gamecenter kimligi falan acilmiyor ve cydia da yok . Ne yapmam gerekiyor ? Bilgisayara baglayip sifirlama yapsam sorun olur mu yardim edin lutfn

• 6.1.3 düzgün jb ne zaman çıkarsa o zaman geçin bende jb bekliyorum temiz restore ederek kurtulun şimdilik
  • Talimatları okuyup baştan yapın. Bir yerde hata yapıyosunuz bence kuzenimin telefonuna yapmıştım tethered jb sorunsuz olmuştu ve kuzeniö hayatında ilk kez iphone kullanıyo olmasına rağmen just boost yapıyodu tek başına. Zor bişey değil yani tekrar baştan dene olucaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her kapanista boot yapmakta zor . Just boot olmuyor sanirim tam dfu moda gecmiyor onun icinde programla gecin dediler ama busferde dfu moddan cikmazsa diye korkuyorm .
    Bu ikinci basima gelisi bir kezde duzgun olsa sasicam
  • quote:

Orijinalden alıntı: glsm100

Her kapanista boot yapmakta zor . Just boot olmuyor sanirim tam dfu moda gecmiyor onun icinde programla gecin dediler ama busferde dfu moddan cikmazsa diye korkuyorm .

dfu modda sıkışıp kalmaz korkmayın en kötü ihtimal tüm verilerinizi kaybedersiniz ve kurtarma modunda temize çıkartır jbyi uçurursunuz bişeyler eksik yapılmış olabilir siz baştan deneyin olmadı

edit: ayrıca cihazı jb yapıyorsunuz yani mevcut yazılımı hackliyorsunuz bişeylerin yolundada gitmemesi gayet normal hem jb yapıp hem çöküyor diyenide ilk kez görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 6 Haziran 2013; 17:34:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: glsm100

Her kapanista boot yapmakta zor . Just boot olmuyor sanirim tam dfu moda gecmiyor onun icinde programla gecin dediler ama busferde dfu moddan cikmazsa diye korkuyorm .

dfu modda sıkışıp kalmaz korkmayın en kötü ihtimal tüm verilerinizi kaybedersiniz ve kurtarma modunda temize çıkartır jbyi uçurursunuz bişeyler eksik yapılmış olabilir siz baştan deneyin olmadı

edit: ayrıca cihazı jb yapıyorsunuz yani mevcut yazılımı hackliyorsunuz bişeylerin yolundada gitmemesi gayet normal hem jb yapıp hem çöküyor diyenide ilk kez görüyorum.

Bir kez yaptm boot olmadi sonra bdaha jailbreak yaptim boot yaptm yine olmadi iki kez denedim yani . Denedim buseferde elmada kaldi acilmadi

• Pcde itunes yüklü mü ? Eğer yüklü değilse just boot yapamazsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşta aynısını yapmaya çalışıyordu artık burada takılmadığım için burdan da yazayım dikkat edin.

ios 6.0 IPSW dosyasıyla just boot yapılacak ki arkadaşta aynı yapa yapa açılmadığını söyledi team ile bağlandım 6.0 ipsw si ipod versiyonunu indirmiş.

http://appldnld.apple.com/iOS6/Restore/041-7175.20120919.wvv7Y/iPhone3,1_6.0_10A403_Restore.ipsw

Burdan ip4 6.0 indirin ve just boot yapın telefonunuzu.
  • Evet itunes yukluydu yaptim restore yaptim yani

• Arkadaşta aynısını yapmaya çalışıyordu artık burada takılmadığım için burdan da yazayım dikkat edin.

ios 6.0 IPSW dosyasıyla just boot yapılacak ki arkadaşta aynı yapa yapa açılmadığını söyledi team ile bağlandım 6.0 ipsw si ipod versiyonunu indirmiş.

http://appldnld.apple.c...6.0_10A403_Restore.ipsw

Burdan ip4 6.0 indirin ve just boot yapın telefonunuzu.

Benimki iphone 4 ios 6.1.3 ise yarar mi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.