Şimdi Ara

ios 6.1 tethered jailbreak hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşar. Telefona dün jailbreak yaptım. iOS 6.1 cihaz için tethered jb yapacaktım. Dün güvenilir bir sitede adım adım anlatıyordu. Cihazım iOS 6.1 olmasına rağmen iOS 6.0.ipsw dosyasını indirmemiz isteniyordu. İşlemleri yaptım normal jb yüklenme işlemleri oldu telefon ekranına yazılar geldi moving applications dedi fakat sonrasında telefon açıldığında Cydia yoktu just boot yaptım açıldı yine gelmedi. Ama tethered yapmama rağmen telefonu bilgisayardan bağımsız kapatıp açtığımda telefon açılıyor. Telefona iTunes üzerinden kurtarma modunda işlem yaptığımda yazılım güncelleme indiriliyor diyor ve sonunda ağ bağlantısı hatası veriyor iTunes. Telefondan sıfırlama işlemi yaptım sonra ortada yuvarlak çubuklar dönmeye başladı ama telefon açılmadı. Home+Power tuşlarına basık tuttum telefon açıldı ve sıfırlanmamış haldeydi. Safari filan açılmıyor telefonu normal hale çevirmem için ne yapmam gerekiyor?

• Hocam restore denediniz mi? Üzgünüm tam okuyamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Restore ediyorum fakat sonunda ağ hatası veriyor iTunes. Şuan tekrar yapıyorum ss koyarım.
  • cihaz iphone 4 sanırım önce restore etmeyi dene yada rednows üzderinden dowrange yap internette anlatımı var
  • Host dosyasina bakin apple la ilgili birseyler varsa silin

• quote:

Orijinalden alıntı: alicanarslan

İyi günler arkadaşar. Telefona dün jailbreak yaptım. iOS 6.1 cihaz için tethered jb yapacaktım. Dün güvenilir bir sitede adım adım anlatıyordu. Cihazım iOS 6.1 olmasına rağmen iOS 6.0.ipsw dosyasını indirmemiz isteniyordu. İşlemleri yaptım normal jb yüklenme işlemleri oldu telefon ekranına yazılar geldi moving applications dedi fakat sonrasında telefon açıldığında Cydia yoktu just boot yaptım açıldı yine gelmedi. Ama tethered yapmama rağmen telefonu bilgisayardan bağımsız kapatıp açtığımda telefon açılıyor. Telefona iTunes üzerinden kurtarma modunda işlem yaptığımda yazılım güncelleme indiriliyor diyor ve sonunda ağ bağlantısı hatası veriyor iTunes. Telefondan sıfırlama işlemi yaptım sonra ortada yuvarlak çubuklar dönmeye başladı ama telefon açılmadı. Home+Power tuşlarına basık tuttum telefon açıldı ve sıfırlanmamış haldeydi. Safari filan açılmıyor telefonu normal hale çevirmem için ne yapmam gerekiyor?

Hocam bu kadar işlemi yapıp aklında tutup ayrıntılı paylaşıyorsun ve eminim sen kendi sorununu yine kendin çözersin
    Zaten konuya hakimsin

• Manuel yazılım güncelleme ile halloldu işlem. iTunes ağ hatası veriyordu indirmiyordu ipsw dosyasını. Kendim chrome ile indirip shift'e basarak manuel işlemle hallettim. Bilginize, yardım eden arkadaşlara teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.