Şimdi Ara

iOS 6.1 yayınlandı; iPhone 5 ve iPad, artık daha fazla ülkede LTE destekliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mooderator

0,99 TL aklı olmayanlar, JB bekleyenler,uygulamaları satın alanları enayi gibi değerlendirenler,HIRSIZLAR......
    Not: JB'yi sadece bedava uygulama için kullanmıyoruz ki diyenler de dahil...

Forumda kimseye hakaret etmedim ama sana ciddi ciddi etmek istiyorum. Telefonunda hic ceackli uygulama olmayanlar ama benim gibi jb yapanlarin kime ne zarari var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guncelledim beyler benim tek istgim pil adam akilli gitsin

• Sabah 3 gibi yapıştıracaklar

untethered jailbreak :)

• Bu arada yurt dışındaki arkadaşlar sakın olaki telefonunuzdan güncellemeyin,

iTunes yedeklemesi yapıp mac veya pc üzerinden upgrade edin diyorlar dikkat !

• quote:

Orijinalden alıntı: Özgür1616

Guncelledim beyler benim tek istgim pil adam akilli gitsin

O'nu daha çok bekleriz hocam, belki iPhone 7 de falan yaparlar o işi...
  • Herkese hayırlı olsun. En kısa zamanda jb çıkmasınıda ümit ediyoruz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodeX -- 28 Ocak 2013; 23:05:02 >
  • Boş bir güncelleme, teşekkürler epıl.

• Dünyanın en iyi mobil işletim sistemi iOS, artık daha da iyi. Zandroitler kıskanıyordur bizi. Allah, Apple'ı her daim var etsin ve onu yüceltsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: eczaci101

Sabah 3 gibi yapıştıracaklar untethered jailbreak :)

hocam kaynak alalım biri pazar günü diyo sen 3te diyosun nedir bunun aslı :D

• Normalde pazar günü diye açıklama yaptılar işleri belli olmaz tıpkı appleın bu gece çıkartması gibi

• Önceleri jailbreak taraftarıydım fakat şuan pek gerek görmüyorum. Jailbreak ile işime yarayacak olanlar; sbsettings ve temalar olacak.

Fakat şuanki halimden memnunum. Uygulamayı satın alınca içim bi rahat oluyor. Dekont falan yolluyorlar mailime , iade isteyince kabul edip ücreti iade ediyorlar.

Güzel şeyler...
  • listede türkiye yok. acaba türkiye'de lte desteği veren operatör var mıdır???

• genpadan alınan iphone 5 de lte 4g desteği varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aozgec

listede türkiye yok. acaba türkiye'de lte desteği veren operatör var mıdır???

hayır yoktur.
  • JB'de kısa sürede yayınlanırsa tadından yenmez herhalde.

• Acaba A1428 modellerinin bu güncellemeden sonra Amerika dışında 4G'si aktif olacak mı? Bu konuda bilgisi olan?

@Shady haberde belirtmemiş.

• Bende güncelledim telefondan
  • ip5 güncelledim 6.0.1 a fakat 6 geri dönemezmiyim rest atsam makinaya ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defro -- 29 Ocak 2013; 11:25:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Dünyanın en iyi mobil işletim sistemi iOS, artık daha da iyi. Zandroitler kıskanıyordur bizi. Allah, Appleı her daim var etsin ve onu yüceltsin.

alahada bu şekilde dua et belki günahları affeder elin amerikalısı baba sanki varoşsun teknolojiyi geliştiren herkez için bu demelisin yoksa bir firmanın tekelinde olur herşey oda istedini istedi fiyattan koyar.

• güncellemeden sonra gözle görülür bir performans artışı var.iphone 4s için gayet güzel bir güncelleme performansı olmuş

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.