Şimdi Ara

ios 6 betadan ios 6 ya geçme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçenlerde ios 6 beta yazılımını udid kaydı olmadan indirdim ve iphoneye yükledim burda sorun yok fakat ios 5.1.1 i yedekleme yaptığım halde şimdi geri yükleyemiyorum ve bugün çıkan ios 6 resmi yazılımı da güncelleyemiyorum 2 haftadan beri yazılım güncel diyor ve bir sonraki güncelleme 26.09.2012 yazıyor. resmi ios 6 yı yükleyebilmem için tekrarardan ios 5.1 mi indirip kurmam gerekiyor yoksa bunun başka bir yolu varmıdır. geliştirme sürümün den çıkıp normal güncel sürümü nasıl yükleyebilirim şuanki geliştirme sürümü 10A5376e

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyalii

geçenlerde ios 6 beta yazılımını udid kaydı olmadan indirdim ve iphoneye yükledim burda sorun yok fakat ios 5.1.1 i yedekleme yaptığım halde şimdi geri yükleyemiyorum ve bugün çıkan ios 6 resmi yazılımı da güncelleyemiyorum 2 haftadan beri yazılım güncel diyor ve bir sonraki güncelleme 26.09.2012 yazıyor. resmi ios 6 yı yükleyebilmem için tekrarardan ios 5.1 mi indirip kurmam gerekiyor yoksa bunun başka bir yolu varmıdır. geliştirme sürümün den çıkıp normal güncel sürümü nasıl yükleyebilirim şuanki geliştirme sürümü 10A5376e

önce iclouda yedek al sonra ios 5.1.1 indirip kurucaksın daha sonra güncellersin aynısı başıma geldi ben böyle çözdüm.
  • peki 5.1.1 linki varmı ben bulamadım
  • quote:

peki 5.1.1 linki varmı ben bulamadım

http://techglobex.blogspot.com/2012/05/download-apple-ios-511-ipsw-firmware.html
  • restore yapsak olmuyomu illa 5..1.1 mi yuklicez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak85400

quote:

peki 5.1.1 linki varmı ben bulamadım

http://techglobex.blogspot.com/2012/05/download-apple-ios-511-ipsw-firmware.html

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: clax22

restore yapsak olmuyomu illa 5..1.1 mi yuklicez

Restore sadece ayarlar ve app' lerini geri yükler. İOS sürümü aynı kalacağı için sıfırdan kurman gerek, bende 5.1 yükleyip o şekilde güncelledim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DFU Moduna alin cihazi sonra zaten direk en guncel yazilimi sunacaktir birebir denendi onaylandi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.