Şimdi Ara

IOS 6'da aldığım yedek IOS 7'ye yüklenmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen hafta telefonumun bozulduğu için Apple Storeye vermeden önce IPhone'mi IOS 6 iken yedekledim. Daha sonra yeni telefon verdiler ve yeni telefon hali ile IOS 7.

Daha önce ITunes ile aldığım yedeği yeni telefonuma yükleyemiyorum. Geri yükleme esnasında hiç bir hata almıyorum ama yükleme bittiğinde hiç bir uygulama, resim vb. telefonuma yüklenmiyor.

Lütfen yardımcı olun.

Teşekkürler,

• Bence yedeğinde sorun var,
    iTunes yedeklerinin atıldığı klasör yolları, iTunes yedek kaydetme yerleri:
    •Mac OS X: ~/Library/Application Support/MobileSync/Backup/
    •Windows XP: \Documents and Settings\(username)\Application Data\Apple Computer\MobileSync\Backup\
    Application Data klasörüne hızlı erişim için Başlat > Çalıştır seçin kutuya %appdata% yazın ye entera basın.
    •Windows Vista ve Windows 7: \Users\(username)\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup\
    Application Data klasörüne hızlı erişim için Başlat‘a basın ve arama kutusuna %appdata% yazıp entera basın.

Buraya bi baksana kaç mb yedekler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yedeğin boyutu 727MB.

Ama içerisinde hiç bir foto, video ve müzik yok onları yedeklemeden önce harddiskime atmıştım.

Ayrıca telefon IOS6 iken bu yedeği telefona kurdum ve sorunsuz olarak uygulamalarım indi.
  • Bende de aynı sorun oldu hiçbir uygulamam gelmedi kaç kere denedim olmadı sonra app store dan yükledim hepsi aynı sırada aynı şekilde geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.