Şimdi Ara

iOS 6 güncellemesi 19 Eylül'de geliyor (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
510
Cevap
4
Favori
24.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İphone 4 var güncelleme gelmiş 600 lük bir boyut güncelleme denedim ve 10 dakikada indirdi fakat güncellerken hata verdi. Ve yorumları okuyunca biraz daha beklemem gerektiğini anladım.

Daha önemlisi JB li telefonlarda güncelleme sonrası durum ne olur onu merak ediyorum. ?
  • biraz daha beklemek lazım
  • dün akşam wi-fi üzerinden yükledim ve hiçbir problem çıkmadı gayet güzelll
  • Guncellemeyi yaptim ios6

Apple store eskiden turkce idi simdi ingilizce olmus

Nasil duzelticem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhama
    3gs güncelleyen varmı yavaşlık söz konusumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deatly

İphone 4 var güncelleme gelmiş 600 lük bir boyut güncelleme denedim ve 10 dakikada indirdi fakat güncellerken hata verdi. Ve yorumları okuyunca biraz daha beklemem gerektiğini anladım.

Daha önemlisi JB li telefonlarda güncelleme sonrası durum ne olur onu merak ediyorum. ?

güncelleme yaparken bende ve birkaç arkadaştada hata vermiş ama siz yine devam etmeliydiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

quote:

Orijinalden alıntı: | OMG! |

Esli klavyeye dönme şansımız yok dimi?

Klavye ayarlarında Türkçe klavyenin içinden o seçeneklerden "Yazılımsal Klavyesel Yerleşimi" Seçeneğinde QWERTY-Türkçe ve "Donanım Klavyesi Yerleşimi" seçeneğinde Türkçe - QWERTY PC seçtim düzeldi

Eskisi gibi ı'nın üzerine dokununup hafif çektiğimizde i oluyodu artık o klavye düzenini kullanamayacağız sanırım. Türkçe klavye ipadde güzel ama iphone kullanıcıları zorlanacaktır çünkü klavyeyi ayırdığımda zorlanıyorum. En kötüsü de nokta ve virgülün ikinci sayfaya kalkması olmuş,hayır çok mu zor space'i bir cm küçültüp nokta ile virgül kısayolu koymak?

Diğer şeyler de:safari çok hızlanmış,haritalar google maps gibi değil,daha yolu var,mail güzel olmuş. Kısaca başlı başına bir ios sürümü etmez ama fena değil,boşuna beklettiler o kadar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

quote:

Esli klavyeye dönme şansımız yok dimi?

Klavye ayarlarında Türkçe klavyenin içinden o seçeneklerden "Yazılımsal Klavyesel Yerleşimi" Seçeneğinde QWERTY-Türkçe ve "Donanım Klavyesi Yerleşimi" seçeneğinde Türkçe - QWERTY PC seçtim düzeldi

Eskisi gibi ı'nın üzerine dokununup hafif çektiğimizde i oluyodu artık o klavye düzenini kullanamayacağız sanırım. Türkçe klavye ipadde güzel ama iphone kullanıcıları zorlanacaktır çünkü klavyeyi ayırdığımda zorlanıyorum. En kötüsü de nokta ve virgülün ikinci sayfaya kalkması olmuş,hayır çok mu zor space'i bir cm küçültüp nokta ile virgül kısayolu koymak?

Diğer şeyler de:safari çok hızlanmış,haritalar google maps gibi değil,daha yolu var,mail güzel olmuş. Kısaca başlı başına bir ios sürümü etmez ama fena değil,boşuna beklettiler o kadar.

Dedigimi yapinca klavye eski haline dondu bende ama iste o ara birden fazla klavye(Türkçe,emoji,İngilizce) seciliydi bende o klavye degistirme isareti olan dunya isaretine basinca duzeliyor

• Çok beğendim APPLE bu konuda çok iyi
  • 3GS'temi var sadece bilmiyorum ama dikkatimi çekti birisini arayacaktım numarayı yazma bölümünün rengi tamamen değişmiş iğrenç olmuş sahte iphonelardakilere benzettim ben bazı güzel özelliklerin dışında hayal kırıklığı oldu ios 6 steve jobs öldükten sonra apple çok büyük kan kaybetti halende o kayıp devam ediyor bknz:iphone 5 tam bir hayal kırıklığı

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Guncellemeyi yaptim ios6

Apple store eskiden turkce idi simdi ingilizce olmus

Nasil duzelticem

App Store de hesabınızdan çıkış yapın , ardından tekrar giriş yapın olacaktır.
  • ios6 yükledik ama daha stabil değil öle aman aman bi değişiklikler yok jailbreak sahipleri iyi düşünsün kurmadan :D whatsapp de resimler çıkmıyo ios6 da böle bişeyle karşılaşan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_42

quote:

Orijinalden alıntı: sash35

quote:

Orijinalden alıntı: mert_42

Merhaba arkadaşlar ben İOS6 beta yüklemiştim fakat şu anda İOS6 yükleyemiyorum yazılımınız zaten güncel diyor ne yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim.

Sürüm numarasını yazarsanız güncel olup olmadığı anlaşılır.

acaba onu nasıl öğrenip nasıl yapabilirim bu konuda biraz bilgisizimde

Ayarlar > Genel > Hakkında > Sürüm
    yazan yere bakmanız yeterlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nando24

ios6 yükledik ama daha stabil değil öle aman aman bi değişiklikler yok jailbreak sahipleri iyi düşünsün kurmadan :D whatsapp de resimler çıkmıyo ios6 da böle bişeyle karşılaşan varmı?

Evet cikmiyor, eksiklikler var..

• quote:

ios6 yükledik ama daha stabil değil öle aman aman bi değişiklikler yok jailbreak sahipleri iyi düşünsün kurmadan :D whatsapp de resimler çıkmıyo ios6 da böle bişeyle karşılaşan varmı?

Whatssap'ı kaldırıp geri kurunca düzeliyor sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blank42

İpad için Youtube uygulamasını appstorede bulamadım link atacak var mı

YouTube tıkla ve yükle.
  • quote:

Aynen oyle resimler cikmiyor (:

• quote:

Orijinalden alıntı: from_anatolia

quote:

Whatssap'ı kaldırıp geri kurunca düzeliyor sorun.

Yaptim oldu.. Tesekurler..

• Klavye menüsünde qwerty türkce yapınca eskiye döndü sonunda oh be yeni hali kullanişsiz gelmişti bana.

• Beyler New iPad de güncellemeden sonra iTunes u açamıyorum.Basıyorum açılıyor bomboş beyaz sayfa çıkıyor.App Store da ise aşırı derece bir yavaşlık ve kasma söz konusu.Hatta 2 kerede attı uygulamadan kendiliğinden.New iPadde bu tarz sorunlarla karşılaşan varmı?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.