Şimdi Ara

iOS 6 güncellemesi 19 Eylül'de geliyor (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
510
Cevap
4
Favori
24.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shat

quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Ota download nedeniyle apple sunuculari kilitlenmis. Wifi baglantilarini kesip sunuculari calisir hale getirmek icin bu yapilmis. Bilginize.

vay imneler

Sesli güldüm gece gece..

Edit; imzaman bakıp aldanmayın iPhone 4 ve 64 GB New iPad 4G+Wi sahibiyim.
    Hangi akla hizmet bilmiyorum ama, geçen hafta S3 aldım. pişmanlık büyük boyutta.
    iOS 6 sorunlarıda beraberinde getirdi anlaşılan. yülemek için beklemek en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dJ_bLoW -- 20 Eylül 2012; 2:46:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SwGExE

quote:

Orijinalden alıntı: Albus Dumbledore

Direkt linkler;
    http://www.cultofmac.com/191631/here-are-all-the-ios-6-direct-download-links-for-each-supported-idevice/

Buradan Free Download menager tarzı bir uygulmayla indirirseniz son hızda geliyor.

Ben de yeni indirmeye başladım heyecan dorukta. Hem iPhone hem iPad sahibi olmak dertli olacak gibi

İlaç gibi geldi teşekkürler

Att ve verizon diyor ipad 3 benimki 4g ama hangisi?

• quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

quote:

quote:

Direkt linkler;
    http://www.cultofmac.com/191631/here-are-all-the-ios-6-direct-download-links-for-each-supported-idevice/

Buradan Free Download menager tarzı bir uygulmayla indirirseniz son hızda geliyor.

Ben de yeni indirmeye başladım heyecan dorukta. Hem iPhone hem iPad sahibi olmak dertli olacak gibi

Verizon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

quote:

quote:

Direkt linkler;

Verizon

Hm türkler verizon a giriyor yani. Ben şimdi bunu indirsem yani itunesden oto guncelleme yapmasam bu indirdiğim şeyi seçip nasil kuracam. Ben indirip sonra kurmak istiyorum, birde 5.1.1 restore yaparken 5.1.1 surumunu indirmisti , 6 yi begenmezsem gerimdonebilir miyim?

Alintilayarak cevaplarsanir cok teşekkürler .

• Esli klavyeye dönme şansımız yok dimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: | OMG! |

Esli klavyeye dönme şansımız yok dimi?

Klavye ayarlarında Türkçe klavyenin içinden o seçeneklerden "Yazılımsal Klavyesel Yerleşimi" Seçeneğinde QWERTY-Türkçe ve "Donanım Klavyesi Yerleşimi" seçeneğinde Türkçe - QWERTY PC seçtim düzeldi
  • new ipad sahibiyim ios 6 ile kasmayan appstore kasmaya başladı acaba bende mi sorun var ?
  • İpad için Youtube uygulamasını appstorede bulamadım link atacak var mı

• Appstore'u hiç ama hi beğenmedim! Kötü bir Google Play taklidi gibi olmuş.

Haritalar şu an için google maps dan daha çok hoşuma gitti.

Bu arada google maps i halen kullanmak istiyenler : Safariden google maps'i aratsınlar çıkan sayfada mobil seçeneği ile (otomatikman olmaz ise) maps servisine ulaşıp aynen kullanabiirsiniz (isterseniz masa üstüne kısa yol olarak da ataybilirsiniz) Google native aplikasyon yapana kadar en iyi yol şimidlik bu gibime geliyor.
  • appstore hala can çekişiyor stabil yapamadılar bi

• Gece telefon uzerinden güncellemeye başlatıp yattım sabah kalktığımda sıkıntısız guncellemişti. Yok artık dedirtmeden normal bir güncelleme olmuş devrim yok ama yüklenilir hala geziniyorum inceliyorum. Safari baya hızlanmış gibime geldi sadece bana mı diğer arkadaşlarda var mı bilemedim. Biri yazmıştı benimde çok dikkatimi çekti. Bu arada yeni klavye ile çok iş var Türkçe olması hoş ama çok ufak tuşlar.
    Saygılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanım klavyesi ve yazılım klavyesinden kasıt nedir?
  • bılgısayardan guncelleme yapayım dedım ınternet baglantısı yuzunden 2 saatte bılgısayara ındırırken tekrar bastan yukluyor sanırım ınternet baglanrtısı kopuyor sonucta olmadı bende dırek telefondan guncelleme yapayım dedım wi-fi, den yazılım guncelleme sekmesınden guncelle dedım yattım sabah telefon acılmıyor hıcbır yasam belırtısı gostermıyor du yanı telefon bozuldu neden olabılır sızce
  • rehberi , fotoğraflarımı vs yedeklemem gerekirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABB09'

Gece telefon uzerinden güncellemeye başlatıp yattım sabah kalktığımda sıkıntısız guncellemişti. Yok artık dedirtmeden normal bir güncelleme olmuş devrim yok ama yüklenilir hala geziniyorum inceliyorum. Safari baya hızlanmış gibime geldi sadece bana mı diğer arkadaşlarda var mı bilemedim. Biri yazmıştı benimde çok dikkatimi çekti. Bu arada yeni klavye ile çok iş var Türkçe olması hoş ama çok ufak tuşlar.
    Saygılar...

sana oyle gelmemis dostum,bildigin ucuyor safari ya hayran kaldim

ayrica menu gecisleri de hizlanmis tepkiler felan..
    ben begendim ozellikle safari cok hizlanmis.panaromik cekimde harika,yani normal programlarlada yapilabilen birsey ama bunun kadr hizli ve stabil olamaz..

İos 6 kusursuz yapti diyebiliriz iosu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kickergls

rehberi , fotoğraflarımı vs yedeklemem gerekirmi

İmkanın varsa iTunes ile backup al ama gerek yok. 3GS'ye güncelleme yaptım notlar, mesajlar, fotoğraflar her şey duruyor.
  • Ben güncelledim, ilk fırsatta satıp s3 alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

Gece telefon uzerinden güncellemeye başlatıp yattım sabah kalktığımda sıkıntısız guncellemişti. Yok artık dedirtmeden normal bir güncelleme olmuş devrim yok ama yüklenilir hala geziniyorum inceliyorum. Safari baya hızlanmış gibime geldi sadece bana mı diğer arkadaşlarda var mı bilemedim. Biri yazmıştı benimde çok dikkatimi çekti. Bu arada yeni klavye ile çok iş var Türkçe olması hoş ama çok ufak tuşlar.
    Saygılar...

sana oyle gelmemis dostum,bildigin ucuyor safari ya hayran kaldim

ayrica menu gecisleri de hizlanmis tepkiler felan..
    ben begendim ozellikle safari cok hizlanmis.panaromik cekimde harika,yani normal programlarlada yapilabilen birsey ama bunun kadr hizli ve stabil olamaz..

İos 6 kusursuz yapti diyebiliriz iosu

Kusursuz demeyelim bence :(

• kimse sesımı duymuyormu bı cevap verın arkadaslar lutfen telefondan guncelle dedım ıos 6 yı sabah kaltım telefon acılmıyor du yukarıda mesaj da da yazdım lutgen
  • quote:

Saygılar...

4S'e kıyamadım, sorunları görmeden. O nedenle ben de İPAD-2'yi geceden wifi ile güncelledim.
    Safari çok hızlanmış gerçekten de. Ancak İpad kamerasına panorama gelmemiş...

WiFi bağlantısında sorun görmedim.

Sırada 4S var :)
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.