Şimdi Ara

iOS 6 güncellemesi 19 Eylül'de geliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
510
Cevap
4
Favori
24.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vay arkadaş yaa. şu fly over iphone 4 e gelseymiş ne olurmuş yani. sanırım grafikler desteklemediği için koymamışlar

edit:http://arstechnica.com/apple/2012/06/maps-in-ios-6-will-require-a5-processor-for-3d-flyover-navigation/

aynen öyleymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heisenberg__ -- 13 Eylül 2012; 12:24:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemto

quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

Arkadaşlar Apple ı savunmuyorum ama Android cihazlara göre çok iyi durumdasınız. Daha doğrusu kötünün iyisi durumundasınız. Bence boşuna şikayet etmeyin.

iki sene iphone4 kullandım 2 tane güncelleme aldım o da traştan güncelleme jailbreak beklemek filan iş değil

s3 kullanıyorum 4 aydır 3 tane güncelleme aldım 4 üncü yolda ve güncellemede sorun yaşamak istemiyorsan nexus yada samsung alcaksın

Atta ölçülü at 2 senede 2 güncellememi çıktı ios a.

Sen seneye ağlarsın burda android bilmem kaç güncellemesi yok telefonuma diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih!

IOS 6 GM sürümü düştü internete.
    Buradan link verilmesi doğru olmaz sanıyorum :)

Neresi uygun olmaz hicbirsey diyemezler rahar rahat paylas linklerini sonucta apple kendisi yayinliyor

Buyrun o zaman
    http://www.iphoneyardim.net/iphone_genel/68927-ios_6_gm_golden_master_yayinlandi.html

• 19 beklemeden çaksakmı bi tane new ipade...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mulsanne

Operatör üzerinden facetime iphone 4'e neden gelmiyor

iphone 4'e fena halde üvey evlat muamelesi yapmışlar böyle yapacaklarını zannetmiyorum bence içeriğinde oda olucaktır çünkü bunun mantıklı bir açıklaması yok iphone 4 3g'den facetime yapınca takılıyor diyemezler
  • ayfon 5 yetmez 6, 7, 8 olsun. afyon blacberry yolunda. apple yenilik getiriyor patenleri vardiyen arkadaşlar. aldıgı patenler slider kasa şekli açma butonu v.s. varmı lte işlemci ekran donanım patendi hiç? samsung'tan işlemci,ram nand al, lg ve samsung shartan ekran bunları foxconn birletir. sonra kullanıcıların %60-70 parçarını üreten samsung cihazlara kötü geri teknoloji desin. biraz mantık lütfen.

• ios 6 çıksada güncellesek cihazları
  • gm sürümde udid kaydıına gerek yok heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: bird-hunter

gm sürümde udid kaydıına gerek yok heralde

Gerek yok..
  • ios 6 ya geçişte uygulamalar falan silinir mi backup almalımıyız ?
  • Arkadaşlar ALLAH askinaa yanitlayin bnde ipod 4. Nesil var. Sirriiii olcakmii bndeee artikkk nolur soyleyyin

• İphone 5 tanitim videosunu herkez gibi bende izledim burada dikkat cektigim konu parmak izi ile acilan kilit ben iphone 4s kullaniyorum bu özellik ios 6 ya özel bi uygulamamı yoksa iphone 5 özelmi lütfen cevap yazarsaniz sevinirimm simdiden tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: DGT

quote:

Orijinalden alıntı: cemto
    quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu Arkadaşlar Apple ı savunmuyorum ama Android cihazlara göre çok iyi durumdasınız. Daha doğrusu kötünün iyisi durumundasınız. Bence boşuna şikayet etmeyin.
    iki sene iphone4 kullandım 2 tane güncelleme aldım o da traştan güncelleme jailbreak beklemek filan iş değil s3 kullanıyorum 4 aydır 3 tane güncelleme aldım 4 üncü yolda ve güncellemede sorun yaşamak istemiyorsan nexus yada samsung alcaksın
    Atta ölçülü at 2 senede 2 güncellememi çıktı ios a. Sen seneye ağlarsın burda android bilmem kaç güncellemesi yok telefonuma diye.

jailbreak ten dolayı kaç kişi anında güncelleme yapıyor ! 3310 dan yeni geçtiysen jailbreak filan bilmiyorsan anında yüklersin tabi , sen şimdi ios6 güncelle bakalım jailbreakı ne zaman çıkacak :)

S3 güncel bir telefon olduğu için piyasadaki en hızlı güncelleme alıyor , bir iki sene sonra almasa bile , xda yüzlerce costum yeni romlar çıkıyor bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın

• Eşek, semer meselesi....

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Betasını merak edenler Faruk abinin incelemesini izleyebilirler;

iOS 6 da Pek birşey göremedim sanki ben

• quote:

Orijinalden alıntı: The Snowy Man

quote:

en büyük özelliği görünmemesi zaten...

• Tek sorum güncelleme yaparken verilerim silinsin istemiyorum. iTunes yedekleme şifresini de unuttum. Bana bunu yapmaz değil mi ? Güzel cevaplarınızı bekliyorum.
  • 5.1.1 shsh lari alinmis iphone 4s ipad3 ipad2 sahipleri ios6 ciktiginda. Jb icin yeniden 5.1.1 e dusebilecekler mi ? Bu netlestimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

quote:

quote:

o zaman neden koymuşlar ki sırf iş olsun diye

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

quote:

quote:

o zaman neden koymuşlar ki sırf iş olsun diye

muhabbete bak

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.