Şimdi Ara

İOS 6 İPAD'I MAHVETTİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen yardımcı olun. İpad'ım ios 6 ya geçtiğimden beri stabil çalışmıyor. Mailler takılıyor, safari donuyor, bir video çektiğimde bilgisayarda açamıyorum. Quick player'da ses var görüntü yok. Delireceğim. Başka ipad ile çekilmiş video açıyor. Benim çektiğimde sadece ses var. Fikri veya görüşü olan var mı?

• iOS 6.0.1 çıkacak yakında onu bekleyebilirsin. Ben de kendi iPhone'umda 5.1.1 kullanıyorum 6'ya geçmeyi düşünmüyorum.
  • Aynı sorunları bende yaşıyorum, 2-3 kez restore ettim ama herhangi düzelme yok tek çare yeni güncellemeyi beklemek tabi ondada düzelirse...
  • 3. Jenerasyon ipadi ios6 da kullaniyorum ve bir sorun yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılımsal bir sorun da olabilir restore etmeyi dene.
  • Ben de 3. jenerasyon kullanıyorum sorun yok. Sadece yeni App Store'da kasılmalar oluyor. Umarım çözülür. Yeni App Store çok güzel.
  • 6 yüklü gelenlerde sorun olmuyor ama güncelleyenlerde sorun baya var anlamadım niye .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim 3.jenerasyon ipad yüklü gelmedi ki :)
  • Ben de yeni ipad e yuklemeye korkuyorum bunları gordukce ios6 yı . Herhalde bekleyecez hem güncellemeleri hem de JB yi
  • güncelleştirmeyi cihaz üzerinden mi yaptınız?
  • Ben jailbreak cikmadan kesinlikle yuklemeyi dusunmuyorum ios6'yi

• Restore edip yeni ipad olarak kurun. Eski backupı geri yüklemeyin. Özellikle 5.1.1 sürümünde jb varsa ve o backupı geri yüklerseniz sorun olabilir.
  • Yeni ipad de ios6 yı kullanıyorum sorun yok daha hızlı hatta 5e göre özellikle safari çok iyi

• Aman abi iyiki 5.1.1 deyim

• Tırstım...zaten sürekli ayarlarda 1 güncelleme gözükuyor..hanim veya oglan yanlislikla basip 6 yapacaklar diye devamli uyariyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 27 Ekim 2012; 13:20:12 >
  • Zaten bu türlü gncellemelrde hemen geçmek doğru değil her zaman ilk aşamalarda istendiği gini çalşmama belirli sorunlar ortaya çıkar güncellemelerle bunlar sonradan giderilir o yüzden bekleyip kullanıcı yorumları, testler yapıldıktan sonra güncellemeleri yapmakta fayda var açıkçası ben 5'teyim mutluyum böyle giderse sde pek 6'ya geçeceğiz gibi gözükmüyor.

• Elime geçtiğinde 5.1.1 vardı. 6'ya yükselttim. Kusursuz çalışıyor. Bir sonrakinden fazla bir beklentim yok, daha ne kadar stabil olabilir diye düşünüyorum. :)
  • Ben de son zamanlarda wifi ile ilgili sıkıntı yaşıyorum. 3G'de herhangi bir sıkıntı yok ama wifi'de bazı ağlara bağlandıktan sonra , bağlı olmasına rağmen sayfa açmakta zorlanıyor. Bağlantı görünüyor ama veri alamıyor. Birkaç dakika sonra bir 10 saniyeliğine veri almaya başlıyor sonra yine alamıyor. Başka modemlerde denedim hep aynı. Ağ ayarlarını sıfırlamama rağmen 3. Veya 4. Ağı tanıtınca aynı şeyi yapmaya başlıyor.
    Hani anlamadığım donanımsal birşey olsa neden arada bir çalışır bazen çalışmaz. Yazılımsal olsa restore etmeme rağmen neden düzelmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

Ben de son zamanlarda wifi ile ilgili sıkıntı yaşıyorum. 3G'de herhangi bir sıkıntı yok ama wifi'de bazı ağlara bağlandıktan sonra , bağlı olmasına rağmen sayfa açmakta zorlanıyor. Bağlantı görünüyor ama veri alamıyor. Birkaç dakika sonra bir 10 saniyeliğine veri almaya başlıyor sonra yine alamıyor. Başka modemlerde denedim hep aynı. Ağ ayarlarını sıfırlamama rağmen 3. Veya 4. Ağı tanıtınca aynı şeyi yapmaya başlıyor.
    Hani anlamadığım donanımsal birşey olsa neden arada bir çalışır bazen çalışmaz. Yazılımsal olsa restore etmeme rağmen neden düzelmez.

aynı sorun bendede var yeni güncellemeyi bekliyorum ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

Ben de son zamanlarda wifi ile ilgili sıkıntı yaşıyorum. 3G'de herhangi bir sıkıntı yok ama wifi'de bazı ağlara bağlandıktan sonra , bağlı olmasına rağmen sayfa açmakta zorlanıyor. Bağlantı görünüyor ama veri alamıyor. Birkaç dakika sonra bir 10 saniyeliğine veri almaya başlıyor sonra yine alamıyor. Başka modemlerde denedim hep aynı. Ağ ayarlarını sıfırlamama rağmen 3. Veya 4. Ağı tanıtınca aynı şeyi yapmaya başlıyor.

aynı sorun bendede var yeni güncellemeyi bekliyorum ..

Aynı sorunun benden başka birinde de olması benim açımdan sevindirici :) Çünkü artık acaip sinirimi bozmaya başlamıştı. Bugün yarın garantiye yollamayı düşünüyordum cihazı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.