Şimdi Ara

IOS 6 PİL VE PERFORMANS KAYBI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
5.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wifi cekım gucu baya azalmıs ya farkedıyorum suanda 4s de
  • Merhaba Arkadaşlar,

3gs Kullanıcısıyım. IOS 6 da şarj durumu çok kötü. Sabah 11:00 gibi tam doluyken hiç kullanılmadan wriless açık %35 olarak gösteriliyor. Bu nedenle Jailbreak ile 5.1.1 sürümüne geri yüklüyorum.

İhtiyacı olan arkadaşlar var ise aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirler.

http://www.ijailbreak.com/how-to/downgrade-ios-6-beta-1-ios-5-1-1-iphone-ipad-ipod-touch/

Kolay gelsin.
  • peki ios 6 da jailbreak çıktımı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluecaplan

peki ios 6 da jailbreak çıktımı ?

hayır çıkmadı
  • Benim 4S dede şarj da belirgin bir düşüş oldu.Eskiden 2 gün ortalama gidebilen şarj 1 gün civarı gitmeye başladı.Açıkcası bu güne kadar pil performansından memnun olduğum cihazımda ilk defa yazılımla bu kadar düşüşe şahit oluyorum.Kullandığım yerler ve kullanım zamanım vb her şey aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

quote:

Orijinalden alıntı: bluecaplan

peki ios 6 da jailbreak çıktımı ?

hayır çıkmadı

youtube da bişiler vardı çıktı sandım net öğreneyim diye sordum sağol.
  • 5.1.1 geri döndüm resmi sürümüde denedim nafile inş 6.1 bu konular düzelir
  • Bende yukledim ama yag gibi akiyor telefon ios 6 ile (4s) . Pil icin hemen yorum yapmam dogru olmaz bakalim zamanla gorecegiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimbay

Merhaba Arkadaşlar,

3gs Kullanıcısıyım. IOS 6 da şarj durumu çok kötü. Sabah 11:00 gibi tam doluyken hiç kullanılmadan wriless açık %35 olarak gösteriliyor. Bu nedenle Jailbreak ile 5.1.1 sürümüne geri yüklüyorum.

İhtiyacı olan arkadaşlar var ise aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirler.

http://www.ijailbreak.com/how-to/downgrade-ios-6-beta-1-ios-5-1-1-iphone-ipad-ipod-touch/

Kolay gelsin.

Teşekkürler bilgi için. Ben de hala 5.1.1 de kalmayı planlıyorum jailbreak cıksa bile.

• arkadaşlart ios6 yı yükledikten sonra iphone 4 çok ısınıyor şarjdayken . Birde bataryası çabuk bitiyor. NAsıl halledebiliriz.
  • iOS 6'yı yükledikten sonra Iphone 4'te gözle görülür bir şekilde pilinin çabuk bittiği görülüyor. Apple yetkilileri bu konuda neler yapacak çok merak ediyorum ben. En iyisi Jobs'un ruhunu çağırıp kendisinden biraz bir şeyler öğrensinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: serci07

arkadaşlart ios6 yı yükledikten sonra iphone 4 çok ısınıyor şarjdayken . Birde bataryası çabuk bitiyor. NAsıl halledebiliriz.

Benim iPhone 4 e iOS 6 kurup yeni iPhone olarak tanıttım. Şarjım oyun oynamazsam safari Twitter ile 3 gün gitti. E hep açık. Ama oyunlar işin içine girince iş değişti ama 5.1.1 den iyi olduğu aşikar. Telf. Performansı süper akıcı daha iyi oldu. Sende yeni iPhone olarak kurulum yap ve 5.1.1den kalma hiçbir yedeğini yükleme.

• quote:

Orijinalden alıntı: enohpİ

quote:

arkadaşlart ios6 yı yükledikten sonra iphone 4 çok ısınıyor şarjdayken . Birde bataryası çabuk bitiyor. NAsıl halledebiliriz.

Benim iPhone 4 e iOS 6 kurup yeni iPhone olarak tanıttım. Şarjım oyun oynamazsam safari Twitter ile 3 gün gitti. E hep açık. Ama oyunlar işin içine girince iş değişti ama 5.1.1 den iyi olduğu aşikar. Telf. Performansı süper akıcı daha iyi oldu. Sende yeni iPhone olarak kurulum yap ve 5.1.1den kalma hiçbir yedeğini yükleme.

yeni iphone derken nasıl yapıyoruz. Tam anlamadım.
  • quote:

quote:

quote:

yeni iphone derken nasıl yapıyoruz. Tam anlamadım.

iphone cihazını itunes e bağlayıp geri yükle diyeceksin ardından,kurulum bittikten sonra ilerlerdikçe sana soracak,en son tarihli yedeğimi yükliyeyim yoksa yeni olarak kurulum başlatılsın diye sende yeni iphone olarak seçersen sıfır ios 6 olur ve performansı o zaman görürsün,dez avantajı şudur eski ayarlarını ve tüm datalarını tekrar girmek ve ayarlamak zorunda kalırsın,ekstar bir uğraş ister ancak sonrasında ios işletim sisteminin farkını anlarsın...

• Merhaba Arkadaşlar ,

bir önceki mesajımda belirtmiş olduğum gibi ,

3gs IOS 6 sürümünden 5.1.1 sürümüne shsh kayıtları olmasına rağmen geri dönüş yapılamıyor . IOS 6 da sabah şarj'dan pili çıkardığımda Kullanımda : 2 saat 32 dakika olarak gösteriyor Beklemede: 6 saat 35 dakika olarak. gözle görülebilir mükemmel düşüş var. Diğer arkadaşlarım cihazlarını 6 sürümüne yükseltmeden kendi telefon modeli ile bir araştırma yapmasında fayda var. Sanırım her cihaz için aynı durum oluşmuyor, arkadaşlarımızın yazdığı iletileri dikkate alırsak.

Kolay gelsin.
  •  IOS 6 PİL VE PERFORMANS KAYBI

Tamamında müzik dinledim, 20 dakikası Facebook ve Twitterda dolandım durum bu. 5.1.1 ile hemen hemen aynı pil durumu, ama 4.3.3 daha iyiydi. Ayrıca ios 5 de bende bir kasma takılma oluyordu, ios 6 da hiç yok. Memnunum şu ana kadar.
  • quote:

quote:

Dostum eğer değin işlemlerle gerçekten fark ediyorsa bende aynısını yapıcam.Sen daha önce 5.1.1'in üzerine update ederek denedin mi? Yoksa ios6 çıkar çıkmaz yeni iphone olarak mı kurulum yaptın? Yani her ikisini denedikten sonra mı yeni iphone kurulum daha iyi oluyor diyosun? Eğer gerçekten fark ediyor ise bende senin dediklerinin aynısını eve gidince yapıcam.Cevabını bekliyorum. İyi günler.

• Yeni iphone olarak tanıtın, rehberinizi my contact backup ile mail adresine yedekleyip geri alabilirsiniz, müzikler ve fotoğraflar için itools kullanabilirsiniz veya icloud.. bende 4S'e yükledim, şarjdan ve performanstan gayet memnunum..
  • 4s için şarj konusunda düşüş hissedilir derece de var...

• quote:

Orijinalden alıntı: SIRLI

4s için şarj konusunda düşüş hissedilir derece de var...

kesinlikle katılıyorum...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.