Şimdi Ara

Ios 6 teması yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ios 7 için ios6 teması varmı fakat böyle ayarlar mesaj bildirimleri klawye falanda ios 6 gibi olacak şeklide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kaan5561 kullanıcısına yanıt
    takip bende arıyorum
  • bilen varmı arkadaşlar kardeşimiz iyi bi konu açtı
  • Cidden ya olsa böyle mesaj bildirimleri klawye falan ios 6 gibi 1 dakika durmam jailbreak yaparım

aynen dogru söylüyorsun
  • Temas derken ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Temas derken ?

Bildigimiz tema yani

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    daha cıkmadımı acaba
  • İstediğiniz şekilde bir tema olsa zaten iOS 6 olurdu sürümünüz. Hiç boşuna beklemeyin; çıkmadı, çıkmayacak. Sadece ikonların değiştiği iOS 6 theme for iOS 7'yi kullanmaya devam edin. iOS 6'dan iOS 7'ye geçerken iyiydi değil mi

@ilko gel de gül hacı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 22 Ocak 2014; 21:29:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

İstediğiniz şekilde bir tema olsa zaten iOS 6 olurdu sürümünüz. Hiç boşuna beklemeyin; çıkmadı, çıkmayacak. Sadece ikonların değiştiği iOS 6 theme for iOS 7'yi kullanmaya devam edin. iOS 6'dan iOS 7'ye geçerken iyiydi değil mi

@ilko gel de gül hacı.

Senin kehanetine

• MuratbanK kullanıcısına yanıt
    ios 6 da iken ios 7 teması vardı da 2cisi ben bilerek geçmedim jail break yapmıstm ios6da telefon sim kartı görmüyordu ios 7ye geçtim düzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gardion

ios 6 da iken ios 7 teması vardı da 2cisi ben bilerek geçmedim jail break yapmıstm ios6da telefon sim kartı görmüyordu ios 7ye geçtim düzeldi

Şimdi gençler, eğri oturup doğru konuşalım. iOs 7 pişmanlıktır. Eşim de o cafcaflı ikonlara kapıldı, bir heves iOS 7'ye yükselttirdi bana cihazını. Şimdi de her gün her gün şikayet edip duruyor. İnanın kaç aydır dırdır bile etmiyor; sadece şikayet ediyor.

Şunu da belirtmeliyim ki: iOS 7'nin muhteşem ve geliştirilmiş özellikleri var iOS 6'ya göre. Lakin jailbreak bile o pis ve iğrenç tema, ikon ve bana kalbin kadar temiz bu sayfayı ayırdığın için şeklindeki bembeyaz ekranları paklamaya getmez.

• Şu an winterboard bunun için uygun değil ikonlarla idare ediyoruz ama illa ki gelecektir iyi bir tema.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas1903

Şu an winterboard bunun için uygun değil ikonlarla idare ediyoruz ama illa ki gelecektir iyi bir tema.

İnşallah ya

inş
    Birkere ben geçmedim gezmeye çıktım telefonu unutmuşum kardeşim yükseltmiş ağzını burnunu kırardım kardeşim olmasaydı o sinirden o kadar diyeyim

• siyah klavyeyi ozledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkcwk

siyah klavyeyi ozledim

Keyblack tweak... Yüklersen siyah klavyeye kavuşursun. Tabi cihazın jbli ise.

White Hollow, ben olsam kardeş mardeş dinlemez; ağzını burnunu kırardım.

hemen indiriyorum hocam, bu tweak whatsapp ile uyumlu mudur?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.