Bildirim
Ios 6 teması yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
takip bende arıyorum -
bilen varmı arkadaşlar kardeşimiz iyi bi konu açtı -
Cidden ya olsa böyle mesaj bildirimleri klawye falan ios 6 gibi 1 dakika durmam jailbreak yaparım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen dogru söylüyorsun -
Temas derken ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: XanthiN
Temas derken ?
Bildigimiz tema yani
daha cıkmadımı acaba -
upp -
İstediğiniz şekilde bir tema olsa zaten iOS 6 olurdu sürümünüz. Hiç boşuna beklemeyin; çıkmadı, çıkmayacak. Sadece ikonların değiştiği iOS 6 theme for iOS 7'yi kullanmaya devam edin. iOS 6'dan iOS 7'ye geçerken iyiydi değil mi
@ilko gel de gül hacı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 22 Ocak 2014; 21:29:04 >
quote:
Orijinalden alıntı: MuratbanK
İstediğiniz şekilde bir tema olsa zaten iOS 6 olurdu sürümünüz. Hiç boşuna beklemeyin; çıkmadı, çıkmayacak. Sadece ikonların değiştiği iOS 6 theme for iOS 7'yi kullanmaya devam edin. iOS 6'dan iOS 7'ye geçerken iyiydi değil mi
@ilko gel de gül hacı.
Senin kehanetine
ios 6 da iken ios 7 teması vardı da 2cisi ben bilerek geçmedim jail break yapmıstm ios6da telefon sim kartı görmüyordu ios 7ye geçtim düzeldi -
quote:
Orijinalden alıntı: gardion
ios 6 da iken ios 7 teması vardı da 2cisi ben bilerek geçmedim jail break yapmıstm ios6da telefon sim kartı görmüyordu ios 7ye geçtim düzeldi
Şimdi gençler, eğri oturup doğru konuşalım. iOs 7 pişmanlıktır. Eşim de o cafcaflı ikonlara kapıldı, bir heves iOS 7'ye yükselttirdi bana cihazını. Şimdi de her gün her gün şikayet edip duruyor. İnanın kaç aydır dırdır bile etmiyor; sadece şikayet ediyor.
Şunu da belirtmeliyim ki: iOS 7'nin muhteşem ve geliştirilmiş özellikleri var iOS 6'ya göre. Lakin jailbreak bile o pis ve iğrenç tema, ikon ve bana kalbin kadar temiz bu sayfayı ayırdığın için şeklindeki bembeyaz ekranları paklamaya getmez.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şu an winterboard bunun için uygun değil ikonlarla idare ediyoruz ama illa ki gelecektir iyi bir tema.
quote:
Orijinalden alıntı: Leonidas1903
Şu an winterboard bunun için uygun değil ikonlarla idare ediyoruz ama illa ki gelecektir iyi bir tema.
İnşallah ya
inş -
Birkere ben geçmedim gezmeye çıktım telefonu unutmuşum kardeşim yükseltmiş ağzını burnunu kırardım kardeşim olmasaydı o sinirden o kadar diyeyim
siyah klavyeyi ozledim -
quote:
Orijinalden alıntı: brkcwk
siyah klavyeyi ozledim
Keyblack tweak... Yüklersen siyah klavyeye kavuşursun. Tabi cihazın jbli ise.
White Hollow, ben olsam kardeş mardeş dinlemez; ağzını burnunu kırardım.
hemen indiriyorum hocam, bu tweak whatsapp ile uyumlu mudur?
Benzer içerikler
- apple books türkçe kitap okuma
- iphone"dan bilgisayara fotoğraf aktarma
- iphone x çıkış tarihi
- apple watch se 2. nesil ne zaman çıktı
- silinen numaraları geri getirme
- iphone 15 arka cam fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X