Bildirim
Ios 6 teması yardım (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Hacı, yazı fontunun Keyblack tweak ile alakası yok. Onun tweakı Bytafont 2.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Burasi ios 6 yi ozleyenler kulubune donmus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MuratbanK
Usta bende bytafond u diyorum indirdim bytafond 2 yi girdim prog. A hiç bişe anlamadım sura sıra yazsan. Nerden fontu değiltireceğimi karıştırdım falan ama prog. Giç bişe anlamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: emir1300
quote:
Usta bende bytafond u diyorum indirdim bytafond 2 yi girdim prog. A hiç bişe anlamadım sura sıra yazsan. Nerden fontu değiltireceğimi karıştırdım falan ama prog. Giç bişe anlamadım
iOS 7 için olan Bytafont 2 olduğuna emin ol. Bytafont iOS 7'de çalışmaz; Bytafont 2 çalışır.
Bytafont 2'yi aç. Browse kısmına gir. iOS 7 kısmına gir. Ara, bul, seç, beğen, install (bytafont2.x) tıkırdat, yükle. Cihazı resping yap. Tamamdır.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: emir1300
quote:
iOS 7 için olan Bytafont 2 olduğuna emin ol. Bytafont iOS 7'de çalışmaz; Bytafont 2 çalışır.
Bytafont 2'yi aç. Browse kısmına gir. iOS 7 kısmına gir. Ara, bul, seç, beğen, install (bytafont2.x) tıkırdat, yükle. Cihazı resping yap. Tamamdır.
Allah razı olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tesekkur ederim hocam, beyaz klavyeye bir turlu alisamamistim -
quote:
Orijinalden alıntı: brkcwk
Tesekkur ederim hocam, beyaz klavyeye bir turlu alisamamistim
Eyw... Gençler. Gün olur devran döner; bana da siz yardım edersiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 23 Ocak 2014; 1:10:03 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X