Şimdi Ara

iOS 6 yı özlemişim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaşlar forumda beni bilen bilir.Hep savundum iOS 7 yi.Şöyle güzel böyle güzel diye.Salı akşamı iOS 7.1 e güncelledim telefonu.Ve şunu farkettim.

BEN iOS 6 YI ÖZLEMİŞİM

Nerde o benim iOS 6 lı,beyaz iPhone 4s li günlerim çok özlemişim.

iOS 7 tanıtılınca kendime siyah bir iPhone 5 almıştım.Hep iOS 7 betaları kullandım,sonra iOS 7 çıktı,aynı gün yükledim.

Bu gün elime 6 aydan sonra iPod touch 4 ümü aldım iOS 6 lı.

Şu anda iPhone 5s kullanıyorum.Hızlı mı hızlı ve 7.1 ile buglar giderilmiş ama iOS 6 mı özlemişim.

İstesem de iOS 6 ya dönemem,dönsem bile uygulamaların eski sürümlerini yüklemeyi sevmediğimden ve bazı uygulamaların iOS 7 gibi olmasından yine iOS 7 ye dönerim meburen

iOS 6 dan ziyade iOS 6 lı zamanlarımı özledim.En güncel sürümdü (takıntımdır) ve çok güzeldi bana yeterdi.

Umarım iOS 8 de (her ne kadar hayalcilik de olsa) direk iOS 6 gibi sanki iOS 6 nın yeni sürümüymüş gibi devam eder

• Aklın yolu bir abi. Ben androide geçtim bu gidişle bir daha da iphone falan almam. Eskisi gibi değil..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

Aklın yolu bir abi. Ben androide geçtim bu gidişle bir daha da iphone falan almam. Eskisi gibi değil..

Benim sorunum,onu da sevmiyorum Macim var Macte android için programlar windows gibi verimli değil ve retina uyumlu değil
  • quote:

Aklın yolu bir abi. Ben androide geçtim bu gidişle bir daha da iphone falan almam. Eskisi gibi değil..

Merak ettiğim için soruyorum: Neden geçmezsiniz İphone bir daha?..
  • Aşk mektubu gibi olmuş. Umarım sevdiğine kavuşursun.

• Allah çektirmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: duda

Aşk mektubu gibi olmuş. Umarım sevdiğine kavuşursun.

Amin cümlemize iOS 7 sevmeyenleri artık anlıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: IOS7

quote:

Merak ettiğim için soruyorum: Neden geçmezsiniz İphone bir daha?..

Hocam hepten soğudum ios7 ile birlikte. 4s olduğundan da olabilir. ipad 3 de pek memnun etmedi aldığımdan beridir iş görse de kullanımı rahat değil, yavaş(benim kullanım amaçlarım için konuşuyorum). Hani oyun için falan kullanacaksan en alası fakat benim kullanımım için eski çekiciliğini kaybetti. Seriliğini kaybetti. Android de oldukça gelişmiş, arayüz beğenmesen de değiştirilebiliyor ve kullanım ve işlevsellik olarak devamlı ileri gidiyor. Son olarak kasa mevzusu var iphone 5 ve 5s in kasası hiç güven vermedi bana. Aşağı yukarı bu şekilde ifade edebilirim sanırım. Önceki mesajım oldukça radikal oldu büyük konuşmamak lazım tabi ki ama yukardaki sebebpler ışığında kısa vadede değiştirmem telefonumu bir iphonela. Mükemmel cihaz orası ayrı öznel konuşuyorum yanlış anlaşılmasın.

• Şuan ip5 kullanıyorum iOS 6.1 yüklü ve 7'ye güncellemiyorum fakat bugün mail'lerim düzgün gelmiyor hata veriyor kart ekstrelerinin eklentileri görüntülenmiyor vs yani zorla Apple yeni sürümleri dayatıyor bazı uygulamalar hata vermeye başladı gittiği yere kadar iOS 6 ile devam baktım olmuyor mecbur 7 'ye geçerim.ios 6 artık öldü halbuki en iyi sürümdü yazık oldu.

• ios6 bir başkaydı..

•  iOS 6 yı özlemişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokceonur -- 14 Mart 2014; 22:46:20 >
  • Ben hiç özlemiyorum şahsen. iOS 7'yi çok sevdim ben. Yeni görev yöneticisi de gayet kullanışlı mesela 6'ya göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Ben hiç özlemiyorum şahsen. iOS 7'yi çok sevdim ben. Yeni görev yöneticisi de gayet kullanışlı mesela 6'ya göre.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

iOS 6 yı özlemişim.

Seni cani vicdansız

Ancak yazılısı daha güzel.

• Bitsin aramızdaki husumet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokceonur kullanıcısına yanıt

iOS 6 yı özlemişim.

• MuratbanK kullanıcısına yanıt
    Abi flat icon temasi cok guzel onu da dene bence

• gokceonur kullanıcısına yanıt
    Yok, ben beğenmedim o temayı. iOS 6 sağ olsun, tema seçeneği çok. O yüzden seçenek bol olunca çoğu güzel temayı bile beğenmiyoruz.

• MuratbanK kullanıcısına yanıt
    Abi ben pek anlamiyorum da temalardan bana boyle sade guzel onerebilecegin tema var mi ? Ya da temalarin paylasildigi bi yer (iOS 6 icin)

• Beyler merhaba. Akıllı telefon dünyasına 5S şle hızlı bir başlangıç yaptım. Neden 5S aldın diye sorarsanız iOS gibi bir işletim sistemine sahip olmak istedim ve de iphone un karizmasına. Ama işletim sistemi almamdaki en büyük faktördü. Bildiğiniz gibi telefon iOS 7 ile geliyor. Açıkçası çok hoşuma gidiyor iOS 7. Hiç iOS 6 kullanmadığımdanda olabilir. Sormak istediğim neden iOS 6 bu kadar sevildi? Neden arkadaşlarımız iOS 7 den iOS 6 ya dönmeye çalışıyor? Forumda açılan 4 konudan biri iOS 6 ile ilgili. iOS 6 hayranı bir arkadaş detaylıca yazabilir mi?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.