Şimdi Ara

iOS 6 yı özlemişim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iOS 6 anlatılmaz; yaşanır. Kullanmadan bilemezsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Bitsin aramızdaki husumet

Pekala hocam
  • gokceonur kullanıcısına yanıt
    Ben de pek anlamıyorum aslında temalardan. Genelde arama kısmında iOS 6 theme diye aratıyorum ve aşağıya doğru bakıyorum, tema adını beğenirsem sslerine bakıyorum, ssleri de beğenirsem yükleyip deniyorum. o kadar çok tema var ki artık arama yaptıktan sonra parmaklarımla hızlı bir şekilde 300-400 kere aşağıya doğru inme yapıyorum, o kadar ilerlemim temalara bakmakta. Lakin şöyle aradığım kadar sade ve göze gitap eden pek de bir şey bulamadım. Yine en güzeli şu an kullandığım xHD teması.

• 6'ya dönemiyorum diye androide geçilmez bu çok saçma olur. 6'nın yeri başka altın sürüm şimdi açsalar imzayı anında geçerim. bu yazdığın sevipte kavuşamayan birinin mektubu gibi olmuş ne diyelim hayırlısı
  • İos 7 pismanlıktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 5.1 i özledim

• quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

6'ya dönemiyorum diye androide geçilmez bu çok saçma olur. 6'nın yeri başka altın sürüm şimdi açsalar imzayı anında geçerim. bu yazdığın sevipte kavuşamayan birinin mektubu gibi olmuş ne diyelim hayırlısı

İmzalar açılsa bile 5s imi satıp 5 alsam bile dönemem çünkü son sürüm takıntım var.Umarım iOS8 de iOS6 konseptine döner

• Keşke tasarım olarak biraz benzese iOS 8 - iOS 6'ya
  • İphone 5 ios 6 hicte 7ye gecesim yok
     iOS 6 yı özlemişim.

• arkadaşlar ios 6 döneminde iphone kullanamadım ios 7 döneminde 5s ile ilk deneyimi yaşadım :) aslında bu sorun genel olarak insanoğlu olarak gelenek bağlılığı. alıştığımız bir şeyden kolay vazgeçemiyoruz belki yenisi daha iyi olsa bile hep kötü yanları gözümüze batar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whoracle1905

aslında bu sorun genel olarak insanoğlu olarak gelenek bağlılığı. alıştığımız bir şeyden kolay vazgeçemiyoruz belki yenisi daha iyi olsa bile hep kötü yanları gözümüze batar :)

•  iOS 6 yı özlemişim.

• Ben imza kampanyası başlatınca da millet hep dalga geçiyor. Bir tanesine bile cevap vermedim. Kendi aldığımda telefonda kendi alıştığım sürümü kullanmak istemek suç galiba. Neyse iOs 6 en iyi sürümdür ve hep öyle kalacaktır.
  •  iOS 6 yı özlemişim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverktulu

iOS 6 yı özlemişim.

Gözümden yaş geldi

• Ben hala ios5 teyom ve memnunum.

• İos 7 bence daha iyi arayüz klavye felan olsun biraz performans düşüklüğü oldu ama 7.1 ike biraz hızlandırdılar.

• MuratbanK kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkurler abicim

• Emin konuşmayımda bugün iOS 6 ya dönüş olsa bende dahil % 90 Iphone kullanıcısı geçmez. Geçsede 7 ye dönmek durumunda kalır çünkü güncel olmak her zaman iyidir istisnai durumlar hariç sadece şahsi görüşüm ios 7 ios 6 yı aratmıyor (gözle görünür derecede stabile + şarj sorunu yok ikisi arasında yani yine söyliyim benim görüşüm, SAYGILAR

• quote:

Orijinalden alıntı: Yuzarsif66

Emin konuşmayımda bugün iOS 6 ya dönüş olsa bende dahil % 90 Iphone kullanıcısı geçmez. Geçsede 7 ye dönmek durumunda kalır çünkü güncel olmak her zaman iyidir istisnai durumlar hariç sadece şahsi görüşüm ios 7 ios 6 yı aratmıyor (gözle görünür derecede stabile + şarj sorunu yok ikisi arasında yani yine söyliyim benim görüşüm, SAYGILAR

Tipi güzel ama

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.