Şimdi Ara

İOS 6 yı Özleyenler Kulübü •Ana Konu• İmza GELDİ! (TOPİC) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
13
Favori
24.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ios 7.1 beta 2 yavastan ios 6. Yi aratmıyor artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maksat özleminizi gidermek
     İOS 6 yı Özleyenler Kulübü •Ana Konu• İmza GELDİ! (TOPİC) İOS 6 yı Özleyenler Kulübü •Ana Konu• İmza GELDİ! (TOPİC) İOS 6 yı Özleyenler Kulübü •Ana Konu• İmza GELDİ! (TOPİC)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

•  İOS 6 yı Özleyenler Kulübü •Ana Konu• İmza GELDİ! (TOPİC) İOS 6 yı Özleyenler Kulübü •Ana Konu• İmza GELDİ! (TOPİC) İOS 6 yı Özleyenler Kulübü •Ana Konu• İmza GELDİ! (TOPİC)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaçak Yolcu -- 5 Ocak 2014; 3:24:38 >

• ne ios6 sı olm ya basın 7e güncelleyin tweakların hepsi 7 için çıkıyor ipad3ümü güncelledim valla ios6 baymıştı artık o tasarımı
  • iOS 7'ye JB için geçiş yaptım fakat şarj süresi gerçekten berbat.
  • Ios6 degil de 4.3.5 candir :)) nerde 4.3.5 nerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3DMystic

ne ios6 sı olm ya basın 7e güncelleyin tweakların hepsi 7 için çıkıyor ipad3ümü güncelledim valla ios6 baymıştı artık o tasarımı

Var olan tweakların alayı iOS 6 uyumlu. Hepsi iOS 7'ye adapte hale getiriliyor. Yeni çıkıp da sadece iOS 7'ye çıkacak sanıyorsan yanılıyorsun. Varsayalım ki sadece iOS 7'ye çıktı. Bu durumda da var olan tweaklardan daha iyi, daha işe yarar ve bizlerin imreneceği bir tweak çıkmasını hiç bekleme.

@Recharged
    Hocam jb için iOS 7'ye geçtin ama iOS 6'nın tüm sürümleri için de jb geldi. Ne bir uyum problemi ne de şarj sorunu gibi dertler, tasalar, sorunlar yok. Keşke az daha bekleseymişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete E.

Maksat özleminizi gidermek
     İOS 6 yı Özleyenler Kulübü •Ana Konu• İmza GELDİ! (TOPİC) İOS 6 yı Özleyenler Kulübü •Ana Konu• İmza GELDİ! (TOPİC) İOS 6 yı Özleyenler Kulübü •Ana Konu• İmza GELDİ! (TOPİC)

Ah hocam dövme bizi

• cihazım inşallah 6.1.4 gelirse
    Jailbreak Yapıp
    Auxo
    Ncsettings
    birde şu ayarlardaki ota güncelleme uyarısını kaldıran bir tweak bulursam yüklemeyi düşünüyorum
  • Eylülde vodafonedan aldığım iphone 5te kamera sorunu vs çıkması nedeniyle 21 aralıkta teleservice'e yolladım değişim kararı çıktı bugün geldi sıfır cihaz ve ios 6.1.4 Telefonu aldıktan bi kaç gün sonra ios 7 yüklemiştim geri dönülemiceğini bilmiyodum üzülüp üzülüp duruyodum iyi oldu bu iş

Yaranıza tuz basmak gibi olmasın ama...

http://i.hizliresim.com/epYEmq.png
    http://i.hizliresim.com/KZ1YWk.png
    http://i.hizliresim.com/e78AYr.png
    http://i.hizliresim.com/eynVPM.png

• Ehehe
     İOS 6 yı Özleyenler Kulübü •Ana Konu• İmza GELDİ! (TOPİC)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne guzel ios 6 iphone 5 kullaniyodum telefon birden kendk kendini guncelledo yaa :/

• Yaz beni de haci :(

• quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Yaz beni de haci :(

iPad Mini mi o?

Ben de iPad 2'mizi iOS 7'ye yükselttim. Lakin herhangi bir gaflete bağlı olarak değil; birkaç tane çoluk çocuk oyunu çıkmış sadece iOS 7 destekleyen. Onları indirip kızımın eline vermek için. Oynasın kerata :)
  • bitek ncsettings yeter bana
    gözüm aydın
     İOS 6 yı Özleyenler Kulübü •Ana Konu• İmza GELDİ! (TOPİC) İOS 6 yı Özleyenler Kulübü •Ana Konu• İmza GELDİ! (TOPİC)

• Ekle

• İphone 5 kullanıcısıyım Valla 6 daydım 7 ye geçtim allahtan imzalar kapanmadan geri dönüş yaptım bir daha da sittin sene geçmem ios 7 resmen çakma çin mallarındaki android den hiç farkı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selenga_68 -- 12 Ocak 2014; 11:50:40 >
  • EKLE :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vita80

quote:

Orijinalden alıntı: Apple-Apple

quote:

Orijinalden alıntı: Vita80

iOs 7'nin canı cehenneme

Jailbreak çıkmassa bende böyle tepki göstercem eğer çıkarsa tadındanda yenmez bence

Usta bu cihaza o kadar parayı stabil olduğu için verdik 4s kullanıyorum ios 6 kullandığım zamanlar canavar gibiydi ios 7 e geçtim android kullanıyor gibi hissediyorum kendimi soğudum cihazdan. 5 e geçeyim dedim ondada çok iyi değil durumlar

Sıfır 5 alırsan hocam 6.1.4 olarak kullanıcaksın tabi 2013 ün son parti ürünleri 7 geliyormuş

•  İOS 6 yı Özleyenler Kulübü •Ana Konu• İmza GELDİ! (TOPİC)

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.