Şimdi Ara

İOS 6 yı Özleyenler Kulübü •Ana Konu• İmza GELDİ! (TOPİC) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
13
Favori
24.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ios 6.0.1 deyim sizce bu nasıl 7ye gecmelimiyim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: garfiens

ios 6.0.1 deyim sizce bu nasıl 7ye gecmelimiyim :(

Ben 7 deyim aratmakta ip4 de nedense kasmıyor

Harbi kasmıyor he

Jb çıktı ios 7 ye ama tweakler uyumsuz beklemek lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jb saolsun kendi çabalarımla eski icon ları yükledim artık aramıyorum o eski basit versionu
     İOS 6 yı Özleyenler Kulübü •Ana Konu• İmza GELDİ! (TOPİC)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parlaklık orta seviye 3G Full acık

• ÇOK ÖZLEDİK BE ABİ

• quote:

Orijinalden alıntı: Neeceeeeeep ▲

ÇOK ÖZLEDİK BE ABİ

• Şunun güzelliğine bak bee. Jb de yaptık sağlam bi ios 6 teması bekliyorum, görenler veya duyanlar bildirirse çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakanunsl1:1:1.1

Jb saolsun kendi çabalarımla eski icon ları yükledim artık aramıyorum o eski basit versionu

temayi ne sekilde yukledim winterboardmi kullandin veya ikonlari manuel olarak kendin ellemi degistirdin eger winterboard degilse benimle de paylasirmisin benim cihaz ip5s malum mobilesubsrate calismiyor ve winterboard da ise yaramiyor su an paylasimini bekliyorum tesekkur ederim

• Bi tane tweak var afc2dd mi ne tam hatırlamıyorum bide ifile yükleyip var/mobile/library/caches/com.apple.iconscaches i siliyosun sonra pc den örnek safariyi yapıcaksın ios safari icon yazıp güzel bi tane resmini indiriyosun (arka taraf beyaz olucak) sonra düzgün bi şekilde kesiyosun kopyalıyosun ifunbox sayesinde safarinin dosyasını açıp 120x120 boyutundaki dosyayı pc ye kopyalıyosun düzenleyip önceden kopyaladığın icon u yapıştırıp tekrar safari klasörünün için atıyosun sonra respring yapınca oluyor inş anlatabilmişimdir

• iOS 6.1.4 için jailbreak gelsin işte o zaman daha da pişman olacak ve daha da özleyeceksiniz. Çünkü o andan itibaren piyasadaki en kaliteli ve neredeyse mükemmel olan sürüm, jailbreak yöntemiyle özelleştirilebilir olup mükemmel hale gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakanunsl1:1:1.1

Bi tane tweak var afc2dd mi ne tam hatırlamıyorum bide ifile yükleyip var/mobile/library/caches/com.apple.iconscaches i siliyosun sonra pc den örnek safariyi yapıcaksın ios safari icon yazıp güzel bi tane resmini indiriyosun (arka taraf beyaz olucak) sonra düzgün bi şekilde kesiyosun kopyalıyosun ifunbox sayesinde safarinin dosyasını açıp 120x120 boyutundaki dosyayı pc ye kopyalıyosun düzenleyip önceden kopyaladığın icon u yapıştırıp tekrar safari klasörünün için atıyosun sonra respring yapınca oluyor inş anlatabilmişimdir

cok guzel anlatmissin ama sen yaptigin ikonlari atabilirmisin bende kopyalayayim ilgili yere malum herkez ikon yapabilicek kadar yetenekli degil ;-(

• 5s sadece bunlar uyumlu :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ios 3 dock'unu özledim
    Ama ios 7 forever

• değişime direnç reflexi bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsbourneReynolds

iOS 6.1.4 için jailbreak gelsin işte o zaman daha da pişman olacak ve daha da özleyeceksiniz. Çünkü o andan itibaren piyasadaki en kaliteli ve neredeyse mükemmel olan sürüm, jailbreak yöntemiyle özelleştirilebilir olup mükemmel hale gelecektir.

Elimde iPhone 2G, 3G, 3GS, 4, 4S ve 5; hepsi var. Hepsini de destekledikleri tüm sürümlerde jailbreak ile kullandım. Kullandım da demeyelim de epeyce kurcaladım.
    iOS 5.1.1 de çok iyi olmasına ve hatta iPhone 3GS, 4 ve 4S için bulunmaz nimet niteliğinde olsa da ve sadece iPhone 5'lere has olsa da iOS 6.1.4'teki mükemmellik hiçbirisinde yok. Stabilitenin tavan yaptığı sürümdür 6.1.4. iOS 7 ile Apple, önce s.çmış sonra da sıvamıştır. Keşke o iğrenç ikonlarla geleceklerine 6.1.4'ün çok daha gelişmiş haliyle gelselerdi. Lakin zaten mükemmel olan bir sistemi de geliştirebilirler miydi, işte orası da meçhul. Belki de bu yüzden iOS 7'yi çıkardılar. Kimbilir...
    Sırf bu yüzden jb den filan her şeyden vazgeçip sade haliyle kullanmak için 6.1.4'te geziniyorum aylardır. Açıkçası jb ile ilgili bir işim olduğunda diğer cihazlarla hallettiğimden çıkmasını da hiç istemiyorum kendi adıma.
    Her neyse iOS 6.1.4'e de untethered jb gelirse ki muhtemelen gelecek iPhone 5 iOS 6.1.4 jb li olanları kıskanmayan kalmayacaktır.

@iYaşam
    iOS 7 resmi olarak çıktığında iPhone 5'lerin üretimi resmen durdurulduğundan sıfır alınan her iPhone 5 iOS 6.x.x ile gelir. Yerinizde olsam iOS 6'nın jb sini kurar öyle kullanırdım. Tema ve iğrenç ikonlarla ilgili sıkıntınız olmaz; ortalık iOS 7 teması kaynıyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 27 Aralık 2013; 10:18:01 >

• Ekle :(

• bende varım. telefondan soğudum resmen :/
  • Ekle

• quote:

Orijinalden alıntı: jarath

İos 6 da kalanlarin hepsini bir odaya sokup dovelim

+1905

• Güncelleme bildirimini nasıl kaldırıyoruz hocam
    swap cihaz bekliyorum büyük ihtimal ios 6 gelicek sırf o saçma bildirim yüzünden ios 7 geçmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofulanbe -- 1 Ocak 2014; 9:14:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.