Şimdi Ara

İOS 6 yı Özleyenler Kulübü •Ana Konu• İmza GELDİ! (TOPİC) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
13
Favori
24.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vita80

quote:

Orijinalden alıntı: Atakanunsl1:1:1.1

quote:

Orijinalden alıntı: Apple-Apple

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Apple-Apple

quote:

iOs 7'nin canı cehenneme

Jailbreak çıkmassa bende böyle tepki göstercem eğer çıkarsa tadındanda yenmez bence

Usta bu cihaza o kadar parayı stabil olduğu için verdik 4s kullanıyorum ios 6 kullandığım zamanlar canavar gibiydi ios 7 e geçtim android kullanıyor gibi hissediyorum kendimi soğudum cihazdan. 5 e geçeyim dedim ondada çok iyi değil durumlar

Arkadaş ne desen haklısın

apple imzaları sürekli açık tutsa tadından yenmez valla

iOs'u stabil yapan Apple'ın kısıtlamaları zaten ama ios 7'de işler ters tepti.

İos 6 foreyvır desene

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cendapros

ios 6 tartismasiz en seri ve kullanisli mobil isletim sistemi. İphone 5'te canavar gibi 6.1.4 kullanirken bir anlik gafletle ios7'ye gecmistim. Oyle bi afalladim ki ilk bir kac gun. Anlik kasilmalar, kucuk ama sinir bozucu takilmalar, aslinda hic goze gelmezdi bunlar ama apple kullanicilari olarak hic alismamistik bu duruma. Sinir bozucu yonu bu oldu.

Hic yoktan sirf ios 7 yag gibi akacak umidiyle uzerine 600 verip 5s aldim. Ha memnun muyum? Evet ama hala bir ios6'li ip 5'i gec 4s tadi bile vermiyor.

İos6'daki arkadaslar sikintidan patlasaniz bile sakin ozenip ios7'ye gecmeyin. Su anda ozenilen sizsiniz

Bence yazık etmişsin 600tl ne kullanım olarak hiçbir farkı yok, şu an ikiside var elimin altında

• İos 6.1.2 jb li ipad mini super bu halıyle
    ip5s var o ios 7 ve hıc sevmıyom onu yaa
     İOS 6 yı Özleyenler Kulübü •Ana Konu• İmza GELDİ! (TOPİC)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar demodesinizzzz :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim iPhone. 4 ios 4.3lu hala
    jbnin tadini cikariyorum

• İos 6

• Telefonu aldigimda 6.1.4 vardi ve jailbreak olmadan hic isime yaramicakti sirf denetim merkezi icin ios7 gectim. Hep memnun kullandim 4steki gibi severek kullandim cihazi. Eskisi kadar cooook seri olmasa da yarim salise gecikmeler var. İos6 ciktigginda da ios6 cok kotu ios5i ozledik diyorlardi. İos7.1 dun beta olarak verildi. Ufak tefek hatalarina ragmen ios6 seriligini yakaladigina inaniyorum.

İyi ki ios7'ye gecmisim, ios6 goruntusunden o kutucuklardan o simgelerden tiksinmistim artik gorunce midem bulaniyor. S4 kullaniyordum iphone 4sten sonra. Sirf ios7 icin tekrar iphone aldim ve iphone 5 - 7.1 beta 1'den oldukca memnunum.

Buyrun size benim canavar;

İOS 6 yı Özleyenler Kulübü •Ana Konu• İmza GELDİ! (TOPİC) İOS 6 yı Özleyenler Kulübü •Ana Konu• İmza GELDİ! (TOPİC)

• quote:

Orijinalden alıntı: RASP

İphone 4

Hangi tema bu hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiper_john

Telefonu aldigimda 6.1.4 vardi ve jailbreak olmadan hic isime yaramicakti sirf denetim merkezi icin ios7 gectim. Hep memnun kullandim 4steki gibi severek kullandim cihazi. Eskisi kadar cooook seri olmasa da yarim salise gecikmeler var. İos6 ciktigginda da ios6 cok kotu ios5i ozledik diyorlardi. İos7.1 dun beta olarak verildi. Ufak tefek hatalarina ragmen ios6 seriligini yakaladigina inaniyorum.

İyi ki ios7'ye gecmisim, ios6 goruntusunden o kutucuklardan o simgelerden tiksinmistim artik gorunce midem bulaniyor. S4 kullaniyordum iphone 4sten sonra. Sirf ios7 icin tekrar iphone aldim ve iphone 5 - 7.1 beta 1'den oldukca memnunum.

İOS 6 yı Özleyenler Kulübü •Ana Konu• İmza GELDİ! (TOPİC) İOS 6 yı Özleyenler Kulübü •Ana Konu• İmza GELDİ! (TOPİC)

yarım salise gecikmeyi nasıl tespit ettin merak ettim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mesbul

quote:

Telefonu aldigimda 6.1.4 vardi ve jailbreak olmadan hic isime yaramicakti sirf denetim merkezi icin ios7 gectim. Hep memnun kullandim 4steki gibi severek kullandim cihazi. Eskisi kadar cooook seri olmasa da yarim salise gecikmeler var. İos6 ciktigginda da ios6 cok kotu ios5i ozledik diyorlardi. İos7.1 dun beta olarak verildi. Ufak tefek hatalarina ragmen ios6 seriligini yakaladigina inaniyorum.

Babamdaki iPhone 5 - 6.1.2 ve annemin Galaxy S4'ünün kronometresi ile :) Hadi kolay gelsin arkadaşım merakın giderildiyse iyi uykular :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mesbul

quote:

Babamdaki iPhone 5 - 6.1.2 ve annemin Galaxy S4'ünün kronometresi ile :) Hadi kolay gelsin arkadaşım merakın giderildiyse iyi uykular :)

teşekkürler sanada:)

• Hangi tasarım fukarası yaptıysa sırf o yüzden bile geçilmez iOS 7' ye.
    Ayarlar ikonundaki rengin ve tasarımın iğrençliğine dikkatinizi çekerim.

Eskisindeki asalete bakın ve yenisindeki kazmalığa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeliTeknik -- 20 Kasım 2013; 1:08:05 >
  • İpad 4.nesil.. iphoneda dilim yandı ios7'den ipadi bıraktım 6'da :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Thale

quote:

Orijinalden alıntı: RASP

İphone 4

Hangi tema bu hocam?

Flaticons
    Winter'den kare olmasını kaldırdım normalde Windowsphone gibiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: HeliTeknik

Hangi tasarım fukarası yaptıysa sırf o yüzden bile geçilmez iOS 7' ye.
    Ayarlar ikonundaki rengin ve tasarımın iğrençliğine dikkatinizi çekerim.

Eskisindeki asalete bakın ve yenisindeki kazmalığa...

Bu yorumun altina imzami atarim.

• iOS 6 ya alttan çekilen hızlı erişim eklensin k erişime de 3G aç kapa eklensin iOS 7 ye hiç gerek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki aranızda battery doctor proyu özleyenler vardır

•  İOS 6 yı Özleyenler Kulübü •Ana Konu• İmza GELDİ! (TOPİC)
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_thing

Belki aranızda battery doctor proyu özleyenler vardır

Auxo ile daha guzel.

• HeliTeknik kullanıcısına yanıt
    Auxo tek seferde tüm programları kapamaya yarayan uygulama sanırım, eğer öyle ise sağ yukarda %55 yazan yere tek sefer tıklarsan aynı işlevi görür?

Bu arada bence free ram seçeneğini fazla kullanma, çünkü bir süre telefonda uygulamalar kendiliğinden kapanmaya başlıyor, sırf bunun yüzünden i faith ile formatlamak zorunda kaldım cihazı. Neyseki şimdi taş gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barracudaaa -- 20 Kasım 2013; 13:55:16 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.