Şimdi Ara

İOS 6 yı Özleyenler Kulübü •Ana Konu• İmza GELDİ! (TOPİC) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
13
Favori
24.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok efsane bir konu olmuş :) yalnız yorumlarda en dikkat çekici kısım herkes eski hızı arıyor , Apple ın buna bir çözüm bulması lazım gercekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sürüm güncelleyenleri mağarada zincire vurulmuş dış dünyayı göremeyenler olarak tanımlıyorum sürüm güncellemeyenler 360 derece görebilirken güncelleyenler ise 25 derece görebiliyorlar dünyayı.......anlayan anladı apple bu sürüm güncelleme olayından daha çok ekmek yer. Müşterilerini bal gibi uyutuyor. Uyanıncaya kadar.... ama ben ihtimal vermiyorum en az 20 sene daha gideri var 20 sene daha böyle para kazanır

edit: Yeni telefon aldırma politikası
  • işte telefonumun o hatayı yapmadan önceki son hali

çok duygulandım beyler :(

İOS 6 yı Özleyenler Kulübü •Ana Konu• İmza GELDİ! (TOPİC) İOS 6 yı Özleyenler Kulübü •Ana Konu• İmza GELDİ! (TOPİC) İOS 6 yı Özleyenler Kulübü •Ana Konu• İmza GELDİ! (TOPİC)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zx6r -- 22 Kasım 2013; 10:31:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Farka bak.
    iOS 6 sanki 2. Dünya Savaşı'ndaki Alaman Panzeri; o derece sağlam duruyor, göze hitap ediyor, ağır abi olduğunu belli ediyor.
    iOS 7 ise sanki 12 yaşındaki şımarık zengin kızının kanişine benziyor. İğrenç ötesi ikonlar...
    Tamam, durdum.

Al benden de o kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yalan söyliyim her gün seni düşünüyorum... Bu kadar zorlanıcağımı bilsem, inan seni bırakmazdım. Telefonu her elime aldığımda sen aklıma geliyorsun. Seninle herşey çok hızlıydı. Çok üzün süre yorulmadan enerjimiz bitmeden devam edebiliyorduk. Bunu bir aldatma değil çılgınlık olarak düşün inan ki senden başkası olamaz zaten... ne olur beni affet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seikojuo

Ne yalan söyliyim her gün seni düşünüyorum... Bu kadar zorlanıcağımı bilsem, inan seni bırakmazdım. Telefonu her elime aldığımda sen aklıma geliyorsun. Seninle herşey çok hızlıydı. Çok üzün süre yorulmadan enerjimiz bitmeden devam edebiliyorduk. Bunu bir aldatma değil çılgınlık olarak düşün inan ki senden başkası olamaz zaten... ne olur beni affet.

• Benim 4s'te 6.1.2 Bir gün şu winterboardın içindeki standart gelen temaları sileyim dedim :) itools ile girdim sil dedim, Bir başladı silmeye application kısmınıda silmeye başladığını görünce durdurmak istedim durmadı bende fişi çektim :) ve baktım ki appstor, hesap makinası, pusula ve bilmediğim belki birkaç uygulama yok :) ama güncellermiyim hayır kör topal idare ediyoruz.. indireceğim birşey varsa itunesten indiriyorum otomatik olarak telefonada indiriyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy2007

ios 7 eşittir Android benim gozumde :)

İOS 6 yı Özleyenler Kulübü •Ana Konu• İmza GELDİ! (TOPİC)

hiç kimse de demiyor ki bu 5. simge buraya nasıl geldi diye?
  • seikojuo kullanıcısına yanıt
    platonik bir aşka dönüştü artık bizimkisi ciddiyim her telefonu elime aldığımda keşke güncellemeseydim diyorum şeytana uyduk bro.
  • Ben ios 3 ve 4 u ozledim millet 6 ile 5 in derdinde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zx6r kullanıcısına yanıt
    Jailbreak le yapilir diye tahmin ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERTANE78

Jailbreak le yapilir diye tahmin ediyorum

ilk defa görüyorum desem yalan olmaz. öğrenicez öğrenmenin yaşı yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

platonik bir aşka dönüştü artık bizimkisi ciddiyim her telefonu elime aldığımda keşke güncellemeseydim diyorum şeytana uyduk bro.

Şeytan değil appleye uyduk be üstad

• by_sinekli kullanıcısına yanıt
    Boşuna eziyet çekme, cihazı İtools ile yedekledikten sonra ifaith ile shsh kaydı al o kayıtla custom 6.1.2 oluştur, itunes 11 indir onunla formatla cihazı üzerine temiz bir jb at, güle güle kullan. Takıldığın yer olursa sorabilirsin pm den.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barracudaaa -- 22 Kasım 2013; 15:55:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apple-Apple

quote:

duygulandırdın beni bro! şaka maka işimiz mucizelere kaldı desene
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Apple-Apple

quote:

duygulandırdın beni bro! şaka maka işimiz mucizelere kaldı desene

Öyle gözüküyor

• Eğer imzalar açılırsa bi ara haberiniz olursa lütfen pm atın bunu kaçırırsam çıkdırırım

• S3 + espier launcher +espier screen locker + espier notifications ios6 havasi veriyor hemde dev ekranda
    Ama ios 6 nin havasi bir baskaydi.Ios 7 daha oynak

• İyi akşamlar. Bende iPhone 4s kullanıyorum. Telefon bozuldu ve servise gönderdim. Şansıma hemen degisim oldu ve gelen telefon iOS 6.

• quote:

Orijinalden alıntı: baskan023

İyi akşamlar. Bende iPhone 4s kullanıyorum. Telefon bozuldu ve servise gönderdim. Şansıma hemen degisim oldu ve gelen telefon iOS 6.

İos 6 kaç ?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.