Bildirim
İos 6ya gecmelimiyim ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
üzerindeki sürüm ne ?? -
5.1.1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gecme sorunlu ios 6 hıc gerek yok. 6.1 gelirde sorunlar duzelirse gecebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: bigfish.smallaxe
gecme sorunlu ios 6 hıc gerek yok. 6.1 gelirde sorunlar duzelirse gecebilirsiniz.
Peki ne zaman cıkar ?
5.1.1 e geri donmek icin 100 tl verirdim. Aman gecme. En azindan major bir update ile adam olana kadar.
Geçme diyenler niye dediklerini de yazarlarsa iyi olur.
Ben ipad de gectim. Çok da memnumum. Türkçe klavye çok işe yarıyor.
İphone da jb var. Onun için geçmedim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben geçmedim hiç iyi yorumlar almıyorum ama 5.1.1'de kal.quote:
Orijinalden alıntı: UyGaR___
5.1.1 e geri donmek icin 100 tl verirdim. Aman gecme. En azindan major bir update ile adam olana kadar. -
Gecme.
Bazıları gecin hic bi sorun yok diyor bazıları aman gecme diyor cihazdan cihaza degisiyor mu ? :)
Stabil olarak 5.1.1 daha iyiydi ios 6 ile arada sirada telin cildrdigina şahit oldum
bazilari gecme bazilari gec diyor yaziyorsuniz. ya gecme diyenlerin basina gelen soruar gelirse sansiniza. ios 5 in neyi yetmiyor bekleyin duelsin sorunlar niye acele ediyorsunuz. ben acele ettim gordum ebeminkini
ipad2 ios 6 kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım gayet stabil ve sorunsuzquote:
Orijinalden alıntı: bigfish.smallaxe
bazilari gecme bazilari gec diyor yaziyorsuniz. ya gecme diyenlerin basina gelen soruar gelirse sansiniza. ios 5 in neyi yetmiyor bekleyin duelsin sorunlar niye acele ediyorsunuz. ben acele ettim gordum ebeminkini -
sanırım cihaz a göre yada içindeki programlara göre değişiyor çünkü ben çıktığı an ios 6 yükledim iphone 4s e hiçbir sorun yok ne şarj ne kasma ne de başka birşey eskisinden daha güzel oldu ...cihaz a göre değişiyor mu gerçekten :)quote:
Orijinalden alıntı: #TheNightMare#
ipad2 ios 6 kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım gayet stabil ve sorunsuz
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: blghn21
sanırım cihaz a göre yada içindeki programlara göre değişiyor çünkü ben çıktığı an ios 6 yükledim iphone 4s e hiçbir sorun yok ne şarj ne kasma ne de başka birşey eskisinden daha güzel oldu ...cihaz a göre değişiyor mu gerçekten :)
iPhone 4 32GB var bende de , aynı şekilde problemsiz kullanıyorum, bazı uygulamalar (nadir de olsa) sıkıntı yaratabiliyor ama büyük çoğunluğu yani yaygın olarak kullanılanlara (whatsapp, facebook, twitter vs.) güncelleme ile iOS6 ya uyumlu hale getirildi, JB kullanıcı için önemli değilse abartıldığı kadar da sıkıntı yok bence... -
Anlaşılan beklemek lazım çıkana kadar sanırım her 2 kisiden biri sorun yasamış
Yükleme bekle, yüklediğim ilk dönem hiç bir sıkıntı yoktu ancak birkaç gün sonra sorunlar belirmeye başladı. Wifi sorunu , AT yüzünden otomatik kilide geçmeme, 5.1.1'de çok seri foto çekebiliyordum ios6 ile uygulama bile zor açılıyor ve bunun gibi birsürü aksaklık.
100 kisiye sor populer cevaba gore hareket et
popüler cevap geçme gördüğüme göre ayrıca iOS 6'ya geçenler türkçe klavyeyi beğenmiyorlar klavye tuşlarının küçüldüğünü düşünüyorlar.5.1.1'in daha stabil söyleniyor yeni iPad'im var 5.1.1 sürüm üzerine birde jb yaptım tadından yenmiyorquote:
Orijinalden alıntı: gduman
100 kisiye sor populer cevaba gore hareket et -
İpad jbsiz olmaz. 5.1.1 de kalip jb yapmak en mantiklisi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- iphone ekranda siyah çizgi
- iphone arayan numara yok bulma
- saat dilimi aygıt sınırlamaları yüzünden elle ayarlanamıyor
- iphone kapalıyken alarm çalar mı
- whatsapp donuyor
- iphone 13 hangi renk alınmalı
- en iyi tablet
- adaptif parlaklık ne demek
- iphone 13 dynamic island
- iphone 16 en çok tutulan renk
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X