Şimdi Ara

İos 6ya gecmelimiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaslar dun ipad2 aldım daha once hic apple urunum olmadı yani pek bilgim bu konularda. Forumda ios 6 icin sorunlu denildigini gordum sizce gecmelimiyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• üzerindeki sürüm ne ??
  • 5.1.1

• gecme sorunlu ios 6 hıc gerek yok. 6.1 gelirde sorunlar duzelirse gecebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bigfish.smallaxe

gecme sorunlu ios 6 hıc gerek yok. 6.1 gelirde sorunlar duzelirse gecebilirsiniz.

Peki ne zaman cıkar ?

• 5.1.1 e geri donmek icin 100 tl verirdim. Aman gecme. En azindan major bir update ile adam olana kadar.

• Geçme diyenler niye dediklerini de yazarlarsa iyi olur.
    Ben ipad de gectim. Çok da memnumum. Türkçe klavye çok işe yarıyor.
    İphone da jb var. Onun için geçmedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS’dan Androide Geçmek
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

5.1.1 e geri donmek icin 100 tl verirdim. Aman gecme. En azindan major bir update ile adam olana kadar.
    Ben geçmedim hiç iyi yorumlar almıyorum ama 5.1.1'de kal.
  • Gecme.

• Bazıları gecin hic bi sorun yok diyor bazıları aman gecme diyor cihazdan cihaza degisiyor mu ? :)

• Stabil olarak 5.1.1 daha iyiydi ios 6 ile arada sirada telin cildrdigina şahit oldum

• bazilari gecme bazilari gec diyor yaziyorsuniz. ya gecme diyenlerin basina gelen soruar gelirse sansiniza. ios 5 in neyi yetmiyor bekleyin duelsin sorunlar niye acele ediyorsunuz. ben acele ettim gordum ebeminkini

• quote:

Orijinalden alıntı: bigfish.smallaxe

bazilari gecme bazilari gec diyor yaziyorsuniz. ya gecme diyenlerin basina gelen soruar gelirse sansiniza. ios 5 in neyi yetmiyor bekleyin duelsin sorunlar niye acele ediyorsunuz. ben acele ettim gordum ebeminkini
    ipad2 ios 6 kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım gayet stabil ve sorunsuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: #TheNightMare#

ipad2 ios 6 kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım gayet stabil ve sorunsuz

Alıntıları Göster
    sanırım cihaz a göre yada içindeki programlara göre değişiyor çünkü ben çıktığı an ios 6 yükledim iphone 4s e hiçbir sorun yok ne şarj ne kasma ne de başka birşey eskisinden daha güzel oldu ...cihaz a göre değişiyor mu gerçekten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blghn21

sanırım cihaz a göre yada içindeki programlara göre değişiyor çünkü ben çıktığı an ios 6 yükledim iphone 4s e hiçbir sorun yok ne şarj ne kasma ne de başka birşey eskisinden daha güzel oldu ...cihaz a göre değişiyor mu gerçekten :)

iPhone 4 32GB var bende de , aynı şekilde problemsiz kullanıyorum, bazı uygulamalar (nadir de olsa) sıkıntı yaratabiliyor ama büyük çoğunluğu yani yaygın olarak kullanılanlara (whatsapp, facebook, twitter vs.) güncelleme ile iOS6 ya uyumlu hale getirildi, JB kullanıcı için önemli değilse abartıldığı kadar da sıkıntı yok bence...
  • Anlaşılan beklemek lazım çıkana kadar sanırım her 2 kisiden biri sorun yasamış

• Yükleme bekle, yüklediğim ilk dönem hiç bir sıkıntı yoktu ancak birkaç gün sonra sorunlar belirmeye başladı. Wifi sorunu , AT yüzünden otomatik kilide geçmeme, 5.1.1'de çok seri foto çekebiliyordum ios6 ile uygulama bile zor açılıyor ve bunun gibi birsürü aksaklık.

• 100 kisiye sor populer cevaba gore hareket et

• quote:

Orijinalden alıntı: gduman

100 kisiye sor populer cevaba gore hareket et
    popüler cevap geçme gördüğüme göre ayrıca iOS 6'ya geçenler türkçe klavyeyi beğenmiyorlar klavye tuşlarının küçüldüğünü düşünüyorlar.5.1.1'in daha stabil söyleniyor yeni iPad'im var 5.1.1 sürüm üzerine birde jb yaptım tadından yenmiyor
  • İpad jbsiz olmaz. 5.1.1 de kalip jb yapmak en mantiklisi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.