Şimdi Ara

iOS 7.0.3 Unutulan iCloud şifresi / Etkinlestirme ekranı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
30.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yaptığın işlemlerin bir videosunu koyda görelim,hoş yapamayacağın belli ama şimdi dersin dükkana gel bilmemne inanmıyorsan inanma vs. sizin gibiler güzel kıvırıyor,işiniz bu nasılsa öyle para kazanıyorsunuz,bu forumda onlarıda yutan çıkmaz ayrıca bilesin
  • Bilmiyorsanız susmayı öğrenin gönder bana varsa etkinleştirme de kalan cihazını nasıl yapılıyomuş gösteriyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sami866

Bilmiyorsanız susmayı öğrenin gönder bana varsa etkinleştirme de kalan cihazını nasıl yapılıyomuş gösteriyim

Tabi tabi al telefonları fiyuuuv kaç demi çakal allahın çakalı kalkmış burda millete susmayı öğrenin diyor dünün veledi mahvettiniz forumu her yere reklamını yapmışsın.
  • Önce edebinle konuşmayı öğren seni muhatab aldım konuştum hata yapmışım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben senin gibi çakalları çok gördüm,sana millet telefonu niye yollasın birtek senmisin alemin uyanığı ? gir bak bakalım sorunlu alışverişlere bu yolla kaçtane adamı mağdur edenlerle dolu ortalık,4s-5-5c-5s de kabaca a5-a5x-a6-a6x-a7 işlemcilerde versiyon falan düşürülmez,apple imzaları açmadıktan sonra İMKANSIZ.
    Ios 7 desteklemeyen cihazlara ios 7 KURAMAZSIN.
    2G-3G-ipod touch 1-2 lere sadece Whited00r denilen elemanın,orjinal ios 3-4 lere modifikasyon ile temasını onu bunu değiştirerek ios 7 görünümü verip bu sürümü kurarsın sadece,resmi apple ios 7 desteklemiyorsa cihaz KURAMAZSIN.
    icloud ile olanı yapabiliyorsan bilemem ama öbür türlü diğerleri hayalden öteye gidemiyor,kendinide burdakileride boşuna kandırma,numaranı herşeyini araştırıyoruz bintane garip garip sitelerde çıkıyorsun,yok parça kontör yükleme acaip acaip isimler vs.

Ha bilmeyen adamı düdüklersin ama burdaki bilen adama gelirsen böyle baltayı taşa vurusun,sornada seviyeymiş ciddiyetmiş diye martaval okursun.

• www.doulci.net deneyin
  • Arkadaşlar bütün UNUTULMUŞ, icloud kayıtlı cihazlarınız kırılır. Çok uygun fiyat.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.