Şimdi Ara

iOS 7.0.3 Unutulan iCloud şifresi / Etkinlestirme ekranı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
30.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar arkadasın iphone 4 U temiz kurulum yaparak iOS 7.0.3 e yükleyelim dedik , yalnız icloudda iphonumu bul özelliği açık olduğu icin ve arkadasım iCloud şifresini unuttuğu icin telefon Etkinlestirme ekranını geçmiyor.İşin kotu yani bizim sorumsuz arkadas verdigi maili hatırlamıyor dogum tarihininide sallayarak girmiş sifirlanmiyor şifre. Ne yapabiliriz ? Telefonun geniş garantisi var genpa çözermi ? Dfu moda alıp restore yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur06

Arkadaslar arkadasın iphone 4 U temiz kurulum yaparak iOS 7.0.3 e yükleyelim dedik , yalnız icloudda iphonumu bul özelliği açık olduğu icin ve arkadasım iCloud şifresini unuttuğu icin telefon Etkinlestirme ekranını geçmiyor.İşin kotu yani bizim sorumsuz arkadas verdigi maili hatırlamıyor dogum tarihininide sallayarak girmiş sifirlanmiyor şifre. Ne yapabiliriz ? Telefonun geniş garantisi var genpa çözermi ? Dfu moda alıp restore yaptım.

Genpa nin sitesinde su aciklama var

https://www.genpa.com.tr/newsletter1/TSBilgilendirme.pdf

• Sagol hocam istediğim bilgi sonda yazıyor servis fatura ile beraber kabul ediyormuş Apple a faka çekiyorlar sanırım. Baska yolu yok gibi?

• quote:

Sagol hocam istediğim bilgi sonda yazıyor servis fatura ile beraber kabul ediyormuş Apple a faka çekiyorlar sanırım. Baska yolu yok gibi?

Maalesef yok
  • Teşekkürler

• quote:

Sagol hocam istediğim bilgi sonda yazıyor servis fatura ile beraber kabul ediyormuş Apple a faka çekiyorlar sanırım. Baska yolu yok gibi?

Varsa jb iledir.

• servis faturalı ise yollayın başka yol yok

http://www.iphoneyardim.net/topic/94493-icloud-iphoneumu-bul-hakk%C4%B1nda-%C3%B6nemli-uyari/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bro hiç uzulme eger iphoneyi aldıgın kisi ile temasa gecebiliorsan hemen gec ve ardından ona bu linki ver Apple-My Apple ID ve Apple ID sini girip kendine sorulan soruları cevaplasın (doğum tarihi vb.) onları doğru cevaplayınca şifreyi ona vereceklerdir (burada apple ID sini girmesi lazım...)Ya da 0 (216) 282 15 11 bu numarayı telefonu aldığın kişiye ver ve ona bazı sorular soracaklar apple ID sini falan isteyecekler telefonun onun olduğunundan emin olunca şifreyi ona verecekler veya hesabı temizleyeceklerdir...
     iOS 7.0.3 Unutulan iCloud şifresi / Etkinlestirme ekranı

• arkadaşlar bende teefonu servise verdim. Konuyu görünce sorayım dedim. icloud hesabımdan çıkış yaparak verdim cihazı. Acaba sıfırladıklarında benim şifremi istermi ektinleştirme için. Versiyon 6.1.2 de şu an. 6.1.2 de bu özellik yok ama ios7 ye güncellerlerse sorarmı acaba?
  • Hocam olayın ardından 1 ay geçti ama yine cevabınız için teşekkürler :)
    Yalnız bu verdiğiniz cevap bir işe yaramaz , zaten güvenlik sorusunu , dogum tarihi hatırlansa/doğru yazılsa sorun çözülecekti mesele bunlarından yanlış yazılması.
    Sorunumuzu genpa çözdü fatura ile gidince
  • "Hocam olayın ardından 1 ay geçti ama yine cevabınız için teşekkürler :)
    Yalnız bu verdiğiniz cevap bir işe yaramaz , zaten güvenlik sorusunu , dogum tarihi hatırlansa/doğru yazılsa sorun çözülecekti mesele bunlarından yanlış yazılması.
    Sorunumuzu genpa çözdü fatura ile gidince"

Merhaba bende aynı sorunu yaşadım ayın 17.sinde verdim servise ne kadar sürede aldınız telefonu ?
  • 26 gün sürdü kardeşim.. İlgilenmiyor genpa böyle işlerle fazla
  • Peki 26 gün iş günü içersinde mi yoksa toplam olarak mı 26 gün ?
  • toplam
  • Evet düşürürüz

• sami866 S kullanıcısına yanıt
    Kardeş apple' ın ceosumusun iphone 5 ios 6 ile çıktı kendi yazılımını yazıp ios 5'e mi düşürücen

• Size belki komik gelebilir Ama iphone 3 e bile ios 7 atıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: sami866

Size belki komik gelebilir Ama iphone 3 e bile ios 7 atıyoruz

Aynen

• quote:

Size belki komik gelebilir Ama iphone 3 e bile ios 7 atıyoruz

O var zaten whitedoor muydu neydi. Ama ip5e ios5 yuklemen imkansiz birader

• quote:

Evet düşürürüz

Yav bi git işine. iPhone 5 ios 7'yi nasıl iOS 6 yapacaksın? Ne JB'li ne de JB'siz mümkün değil. Milleti kandırma, egonu tatmin etme

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.