Şimdi Ara

iOS 7.0.5 çıktı! Biz iOS 7.1 beklerken! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya okuduğunuzu anlamıyorsunuz ya da anlasanız bile tek birşeye kilitlenmişsiniz. Güncelleme ağ ile ilgili bir iyileştirme. Basit birşeyi sunmuşlar. Kaldı ki dendiği gibi 5C ve 5S için gelmiş.
  • Neden laf sallanıyor anlamadım. Adamlar açık açık yazmış zaten güncellemenin içeriğini. İster yükle , ister yükleme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gardion

Kardeş iconlar hızlı açılıyomu uygulamalar ios 7.1. Beta 4 gibi ?

Yok kardeş 7.0.4 ne ise o

• simdi bu dandini guncellemenin kotu yani su...
    jb li telefon coktu, etti, bir sey oldu. yayinlamasa, 704 e restore edebilecektik daha.
    simdi ise 705 zorunlu olacak 5s ler icin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende iphone 5c var güncelleme gelmiş güncellersem herşey siliniyormu acil cevap
  • orama goma burama go bunelaaaa 7.1 5beta ama hakari kikiri arkadaşlara gelmiş
  • soteci123 kullanıcısına yanıt
    yok olmaz birşey.
  • saol hemen güncelliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dbmaster

apple bu sekılde devam etsın bakalım ! kendını tukettıklerının farında deıller. en optımıze calısan surum beta 3 ve 4 adamlar halen 704 olacak rezıl surumun acıklarını kapama pesındeler. ınsanları 704 e mahkum ettıler. bız sanslıyız 2013 temmuzda udıd kaydı almıstım sımdı beta 3 u jb olarak ve suresını sonsuz yaparak rahat rahat kullanıyorum. ve bu surumde kalacagım

betanin suresi sonsuz nasil yapiliyor bende betays gecip yapayim rica etsem ozelden aciklarmisin simdiden tskler

• Ayar oluyorum cahillere ot gibi yaşıyorlar

• 5s 7,0.4 için restore ettim :D jb yaptım 10 dakka sonra pcye bağladım 7.0.5 günlemesi var yazısı düşü :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpr65 -- 29 Ocak 2014; 22:29:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: firstclass34

Allah aşkına ne bekliyorsunuz ? 7.1 zaten hazırlanıyor ve bu güncellemede yazmışlar sadece bir hatayı düzelttiklerini.

Harfiyen katılıyorum. Hala boş konuşanlar var.

• Genpa dan degisen cihazimi aldim ios 6 yuklu valla alisamadim arayuzu gercekten hizliymis

• quote:

apple bu sekılde devam etsın bakalım ! kendını tukettıklerının farında deıller. en optımıze calısan surum beta 3 ve 4 adamlar halen 704 olacak rezıl surumun acıklarını kapama pesındeler. ınsanları 704 e mahkum ettıler. bız sanslıyız 2013 temmuzda udıd kaydı almıstım sımdı beta 3 u jb olarak ve suresını sonsuz yaparak rahat rahat kullanıyorum. ve bu surumde kalacagım

Beta aşamasında boyle bir güncellemenin gelmesi bir aciliyet gerektiriyodu çünkü yabancı forumlardan okuduğum kadarıyla çan çin çon lar yaşadiği bir sıkıntı yüzünden cok şikayet etmiş apple da ara güncelleme atarak mağduriyetlerini giderdi,bence bu yorumunuzu 7.1 resmi olrak çıktıktan sonra yapsaniz daha doğru

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüklemeyeyim en iyisi :D
  • Arkdaşlar 5s ve 5c için yayınlanan 7.0.5 güncellemesi ile bazı açıklar kapatılmış yabancı forumlarda 7.0.5 jb yapılmıyor uyarıları var..
  • 7.0.5 Çinde satılan bazi iphone 5s ve iphone 5c modelleri için ağ kullanımına hazırlık işlemlerini düzeltir açıklaması yapılmış.Bizle bir alakası yok sanırım ??
  • 7.0.5 güncellemesi için bilgisayara bağlayıp itunes ile güncellemeye çalıştım, dosyayı indirdi, sonra 8 GB yer olmasına ragmen hafıza dolu güncellenemiyor dedi, var mı böyle bir sorunla karşılaşan?
  • quote:

quote:

yazıklar olsun apple sana
    Hocam merak ediyorum güncelleme ile düzeltilen hatalar Çin'de satılan cihazlar (bazıları) ve oradaki ağ iletişimini iyileştirmeyle ilgili.Neden bu kadar tepkilisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrtrkgvn -- 30 Ocak 2014; 0:44:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flowles

Safaride hızlanma var sanki

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.