Şimdi Ara

iOS 7.1.1 dan 7.1'e düşürme ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar iphone 5 kullanıyorum 4-5 gün önce ios 7.1.1 e güncelledim telefonum kafayı yedi, 10dk da bir kendi kendine kapanıyor felan, şarja takıyorum şarj olduğu halde %40 ta taktıysam sürekli %40 dolu olarak gösteriyor açıp kapatınca gerçek şarj seviyesini görebiliyorum, şarjım anormal şekilde hızlı bitiyor falan acayip acayip sorunlar yaşamaya başladım, şarj olayı pekte umrumda değildi aslında ama son 2-3 gündür kendi kendine reset atıyor bazen sadece kapanıyor ben açana kadar hiç açılmıyor.

Sorunun 7.1.1 de olduğunu düşünüyorum çünkü daha öncesinde gayet sorunsuz kullanıyordum telefonu, ios 7.1 sürümüne düşürmek istiyorum fakat nasıl yaparım hiç bilmiyorum ciddi anlamda yardıma ihtiyacım var jailbreak felan hiç yapmadım, geniş bir anlatıma ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum.

• eski sürüme dönemezsin kardeş zamanında çok aradım
    daha önceden yedek almışsan ve telefonun jailbreakliyse bi işlem yapabiliyor olman gerekiyor ama seninki zaten jb li olmadığı için yeni sürüm bekleyeceksin
  • Bir kac gun oncesine kadar imzalar acikti. Su anda geri donus yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmzalar kapalı. Dfu moda alıp 7.1.1'i tekrardan kurun bence.
  • Cihazın iPhone 5 olduğu için sürüm düşürme gibi bir şansın hiç yok.

Yapabileceğin en iyi şey: Tertemiz, cillop gibi bir kurulum; restore çekmen.

Ayrıca konu başlığı enteresan: iOS 7.1.1'dan... 7.1.1'den olsa anlayacağım da.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmzalar kapandı. Restore at telefona düzelebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Restore dediğiniz olay itunseden geri yükle yapmaksa 2 defa felan yaptım yine aynı sorunlar devam ediyor yanlız dfu moduna felan geçirmemiştim, telefon açıktı geri yükle yaptım telefon sıfırlandı, aynı sorunlar hala devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chucky3535

Restore dediğiniz olay itunseden geri yükle yapmaksa 2 defa felan yaptım yine aynı sorunlar devam ediyor yanlız dfu moduna felan geçirmemiştim, telefon açıktı geri yükle yaptım telefon sıfırlandı, aynı sorunlar hala devam ediyor.

ayarlardan tüm içerikleri ve ayarları sil'e bas
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Cihazın iPhone 5 olduğu için sürüm düşürme gibi bir şansın hiç yok.

Yapabileceğin en iyi şey: Tertemiz, cillop gibi bir kurulum; restore çekmen.

Ayrıca konu başlığı enteresan: iOS 7.1.1'dan... 7.1.1'den olsa anlayacağım da.

DFU moduna alip restore etme olayi, itunesten geri yuklemeden farkli birseymi acaba ? Daha once 2 kere geri yukleme yaptim hersey silindi sorun duzelmedi, telefon aciklen yapmistim o olayi bir zarari olurmu acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.